האם ילדכם טועמים מאכלים שהם לא מכירים

../images/Emo205.gifהאם ילדכם טועמים מאכלים שהם לא מכירים../images/Emo35.gif

או שהם אומרים לא תודה

רינת103

New member
הגדולה שלי בת 17 מוכנה לטעום

אבל לא תמיד,האמצעית בת 10 ממש לא.הקטנטונת בת שנה
קוראים לה טופז שם כינוי תפוז,אוכלת כמעט הכול ומוכנה לטעום תמיד. חג שמח כבר אמרתי כאן? חג פסח שמח לכולן

לי יש בעיה עם הגדולה

היא לא מוכנה לטעום כלום אבל הקטנה אוהבת הכל ואוכלת הכל

הבן הצעיר שלי לדעתי אוהב רק

המבורגר... זו בעצם לא דעתי זו עובדה! החלטנו או לייתר דיוק החלטתי שאני מקנה לו הרגלים של תזונה נכונה - בשלב זה הוא עדין מסרב... אבל בקטע הזה אני ממש לא מתכוונת לוותר לו... הודעתי לו בחגיגיות שאצלנו בבית זו אומנם מסעדה... וכל מי שאוכל במסעדה שלנו אוכל רק מה שהשף - כלומר אני - מכינה... ומאחר ויתר בני הבית אוכלים את תבשילי השף גם הוא יצטרך להתאים את עצמו למצב. ולא הוא ידלג על אי אילו ארוחות... אתמול בערב הוא כמובן לא רצה מנה עיקרית - הודעתי לו שאצל השף - אין מנה אחרונה בלי מנה עיקרית! כך בנוי התפריט ... בלית ברירה הוא אכל מעט... בלילה לפני השינה הוא אמר לי "זה באמת לא נורא...." נראה מה יילד היום!

אלינקה

New member
אצלי הוא שואל אם הוא אוהב את זה

התשובה תמיד כן גם אם הוא אף פעם לא טעם את זה

eli205i

New member
אצלנו טועמים הכל אם לא נראה להם הם לא אוכלים

חג שמח לכולם.... איריס

happymam

New member
שאלה מצויינת..

לרוב זה לא אפילו תחנונים לא עוזרים "אתה מפסיד" "יאמייי איך טעים" "אמא נורא אוהבת גם" יצא כמו אבא שלו...

hen30

New member
אני חדשה בפורום הזה, וגם אצלי יש בעיות אכילה

חשבתי שזה רק אצלי אבל אני רואה שזה אצל הרבה מהילדים אז או שאתחיל להתמודד עם המצב או שיכולה בהחלט לגנוב פה כמה רעיונות בתי בת 10 לא מוכנה לטעום שום דבר חדש מה שלא נראה לה לעין לא נכנס לפה וגם כשהיא טועמת ועושה טובה יש לה תמיד ביקורות להעביר... אפילו עם סלט יש איתה בעיות פעם עם בצל פעם בלי בצל פעם חתוך דק פעם חתוך עבה ילדה עם קריזות זו לא מילה הקטנה בת ה 6 מוכנה להיחשף להכלללללללללללללללל ממש להכל לא עושה בעט בעיות באוכל בכלללל לפעמים כשרוצה ממש להרגיז יוצאת לנו במשפט "כמו שני" ואז.... אפשר לדבר אל הקיר זהו.... אם למישהי יש רעיונות לפיתרון הבעיה נשמח!!!

היי חן ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כמה כיף לראותך גם פה איתנו
מניסיון אני יכולה לומר לך שמאד חשובה צורת ההגשה לילדים כי מה לעשות העין קונה!!! ועוד דבר שמאד חשוב לדעתי לתת לילדים שלנו לעבוד איתנו במטבח יש להם רעיונות למאכלים ותוספות והם מאד אוהבים לאכול את מה שהכינו

happymam

New member
אני עם קרנושי

הטיפ הכי גדול מהניסיון זה צורת ההגשה ולתת להם לעזור במטבח ואפילו בהכנה עצמה ואם מדובר בירקות אז לגדל אותם בחצר אם אפשר ושהם יעזרו בטיפול. עם הבן שלי אני עובדת גם בהתניות אם לא תאכל אין טלוויזיה.. אין ברירה לפעמים.

למעלה