היום ב
אנשים

../images/Emo205.gifהיום ב../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo199.gif

אמוטיקונים חדשים:
נכון לאתמול נוספו למערכת כ-36 אמוטיקונים חדשים. אנו רוצים להודות לגל ואורן, מנהלי פורום תקשורת חזותית, על המאמץ והיצירתיות שלהם בעיצוב ובביצוע.
יודעים הכל על "ספרות זולה"? שורקים לאחור את "הסנדק"? פורום סרטים מזמין אתכם להשתתף בתחרות טריוויה חודשית בנושא קולנוע, ואולי לזכות בתואר הנחשק "מלך הפורום". לא תנסו? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=70343441
אין חוויה מרגשת יותר, מבולבלת יותר, הורמונלית יותר ומעניינת יותר מחווית ההריון והלידה... בואי לשתף ולרגש את הגולשים ב"לידה האישית" שלך – תחרות הסיפורים של ערוץ ההריון והלידה, ותוכלי לזכות בפרס: http://www.tapuz.co.il/blog/birth/default.asp

0mroosh

New member
שאלון 005, היש קל מזה?

גאומטריה ברמה של כיתה ב' ומבחן מהנה למדי,
. זיג הייל.

0mroosh

New member
שכחתי לזקוף את ההצלחה למאמי הגדולה

מכולם- מאיה בוסקילה, אכלנו ארוחת בוקר בארומה, והיא הגיעה עם החבר שלה ונראתה כמו גוויה מהלכת, ופתאום היו לה ציצים כה קטנים וישבן דנידין.
קוב אוכל סנדוויצ'י אצות, איכס.

0mroosh

New member
יפנית טיפשה, הס.

(החיבוק נראה כמו דובשניה,
). מאיה בוסקילה, D:

קוֹבּ

New member
הסנדוויץ' הזה היה טעים ממש

באמת!
כלומר, זה עניין של טעם. ומי אמר שכריך בטעם מים אפויים ואדמה לא יכול לערוב לחיכי?
היה לזה טעם של זרע שנת 97'
והנבטים הזכירו צלפוחים מניאטורים. ורוטב העגבניות טעם כמו זיעת-אורז של דליה איציק. הלכתי להתאבד. אם לתוכים של עומר מותר, אז גם לי.
. וכן, מאיה בוסקילה אנורקטית. ומכוערת. נורא. ברמות מטרידות. והומו אחד בא לבקש ממנה חתימה. והיא השמינה שישה סוגי חביתות והתלוננה עליהן בפני דודי, ארוסה. פוי. סופגניה שעשתה דיאטה. ה' ישמרנו. לילה אור
[אף פעם לא ניסיתי את האייקון הזה, שמעתי שהכל תוצאה מההשתלטות של עומר על תפוז. כעת, שהוא בעמדת כח מכובדת יותר, הוא יכול להכין אייקונים של חבריו הטובים ביותר
ז הוא עשה לי, ערבי.
].

קוֹבּ

New member
הם נפרדו?

מוזר. רק הבוקר היא קראה לו מאמי, והוא לה (אני רציני). ואכלו מלא מלא. היא ממש אנורקטית, אז אני משער שהוא זה שטחן את זה. שיהיה לבריאות
|כוּס-ג'וּס|.

bזוהר

New member
הם ביטלו את החתונה,

אבל לא נראה שלי שהם נפרדו :) ומאיה עשתה דיאטה כדי לדגמן
(איך, איך אני יודעת אל כל הפרטים האלו).
(אגב, איזה חמודים תפוז.-ואני לא רוסייה!
, אבל הם ממש משקיעים בחיבוק שיהיה שמח.
. שישאירו אותו ככה. תפוז, זה מצויין ככה! תודה, נשיקות! אני אוהבת אותכם! אבל פעם הבאה תכניסו אותי לצ'אט עם טלי שרון ותקריאו את השאלות שלי!
תודה
).

0mroosh

New member
זיעת-אורז זה מושג שנטבע על ידי, ../images/Emo7.gif

אל נא תעשה בו שימוש עד שאגן עליו בזכויות יוצרים (C כזה, של פרחות). הכריך שלך היה חרא,

קוֹבּ

New member
זו היתה תקופה נפלאה ../images/Emo7.gif

היינו נפגשים יחדיו וחדוות העשיה ממש קרנה מתוכנו.
(נכון, נראה שהאמוטיקון הזה אינו קשור כאן, אבל למעשה מבלי שנוכל לראות, בשל מימדיו הקטנים של הציור, הערבי הזה קורן מרוב חדוות עשייה). זיעת אורז קייצית מחולצת התנועה שכובסה לעיתים רחוקות באמצע יולי-אוגוסט.
. אני בקטע נוסטלגי לאחרונה, מוזר
[נכון, נראה שהאמוטיקון הזה אינו קשור כאן, אבל למעשה מבלי שנוכל לראות, בשל מימדיו הקטנים של הציור, היפנית הזו ממש בקטע נוסטלגי לאחרונה. באמת!].

0mroosh

New member
חדוות העשייה הייתה רק בטקסטים,

אבל יש לומר, כן. הקייצת שלנו מושלמת, אז אתה בא? קָ קָ קָ קָ קָייצת.
(זו הייתה תקופה נהדרת, ללא עוררין. אנשים מיוחדים, דמעות תנין, צילי תפוזי, מנקה מקטרות ורוד באוזן ועדנה
. אידיאליזציה?אני? מ'פתאום. :$). אני מרגיש שמותר לי להשתמש במונח, ואכן נוסטלגיה.
.

קוֹבּ

New member
../images/Emo32.gif שרק עומר יבין

נכון שזה:
דומה עכשיו לבר כשהוא מחקה את קורין אלאל? שים לב ללחיים הסמוקות, העיניים הלא ממוקדות וחוסר הביטחון שמוקרן בתנועת הידיים. שלא לדבר על החיוך הלחוץ.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif

זה חיבוק של-"היי, אמא שלי דומה לאופנובר שמן וממררת לי את החיים". הו בר, כולי געגועים אליו.

קוֹבּ

New member
איזה יופי, רצף תגובות מאהוביי ../images/Emo140.gif

גיבור הבוקר! אני אוהב אותך כל כך שכבר לא כואב לי גם אם תוקעים לי מסמרים בידיים וצולבים לי את הנשמה.

bזוהר

New member
הרגע היה את הריקוד המוזר של הלב

ברדיו, ואמא שלי שרה! וצעקתי עליה שתפסיק
ואז היא אמרה "רונה שרה נורא יפה!!!!!!!!!" אז אמרתי לה שאני יודעת. אמא שלי אוהבת את רונה
בכלל, אחרי מפגשיר היא הביאה לי איזה נאום של חצי שעה עליה על זה שהיא "יוצרת מעניינת, ושרה מאוד יפה! היא גם מאוד פתוחה מול המצלמות, זאת אומרת בלי פוזה. אמיתית. היא מאוד בוגרת לגילה. היא יותר בוגרת מגידי גוב!"
מסטיק!!

שוודה

New member
../images/Emo201.gif מכירה את התופעה

אמא שלי גם אוהבת אותה. היא רוצה לבוא איתי להופעות!
ממתי אמהות מגניבות זה באופנה?!

למעלה