היום ב
אנשים

../images/Emo205.gifהיום ב../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo199.gif

אמוטיקונים חדשים:
נכון לאתמול נוספו למערכת כ-36 אמוטיקונים חדשים. אנו רוצים להודות לגל ואורן, מנהלי פורום תקשורת חזותית, על המאמץ והיצירתיות שלהם בעיצוב ובביצוע.
יודעים הכל על "ספרות זולה"? שורקים לאחור את "הסנדק"? פורום סרטים מזמין אתכם להשתתף בתחרות טריוויה חודשית בנושא קולנוע, ואולי לזכות בתואר הנחשק "מלך הפורום". לא תנסו? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=65&msgid=70343441
אין חוויה מרגשת יותר, מבולבלת יותר, הורמונלית יותר ומעניינת יותר מחווית ההריון והלידה... בואי לשתף ולרגש את הגולשים ב"לידה האישית" שלך – תחרות הסיפורים של ערוץ ההריון והלידה, ותוכלי לזכות בפרס: http://www.tapuz.co.il/blog/birth/default.asp

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלון../images/Emo9.gif

נלקח מפורום הראל סקעת
(שלכתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!
). שם: גיל: שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: אתם אוהבים לאכול?: מהו החטיף האהוב עלייך?: מהו המאכל השנוא עלייך?: מהו הממתק האהוב עלייך?: מהו הממתק השנוא עלייך?: מהו המאכל האהוב עלייך?: מהו המאכל השנוא עלייך?: אתם אוהבים פירות?: אתם אוהבים ירקות?: אתם אוהבים שוקולד?: אתם צמחוניים?: שומרים כשרות?: אוכלים את כל הארוחות ביום?: אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? פירות/ירקות? צ'יפס/במבה? אוכל חם/אוכל קר? חטיפים/ממתקים? גבינה לבנה/צהובה? דגים/בשר? בונגראנץ'/מקדונלס? צ'יפס/ספגטי? אהבתם את השאלון? או ?

sap sapir

New member
אניאניאניאני

שם: ספיר גיל: 15 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: ברור שאני אוכל מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: גלידהההה מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: גלידהההה מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: לחמניה מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: לחמניה מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: שניצל או מקרונים או צ'יפס או נקנקיות או פירה.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: ביצת עין אתם אוהבים לאכול?: מאודד מהו החטיף האהוב עלייך?: אני לא הכי מתה על חטיפים זה כל הזמן משתנה אצלי מהו המאכל השנוא עלייך?: אורז בעעע מהו הממתק האהוב עלייך?: מלאאאאאא אבל הכי הכי זה סוכריה על מקל שאני חולההה עליה מהו הממתק השנוא עלייך?: לא קיים כזה דבר מהו המאכל האהוב עלייך?: מלאא אני לא יכולה לבחור אחד מהו המאכל השנוא עלייך?: אמרתי כבר לא? אתם אוהבים פירות?: ככה ככה אתם אוהבים ירקות?: לא ממש אתם אוהבים שוקולד?: מאודדד אתם צמחוניים?: לא שומרים כשרות?: כן אוכלים את כל הארוחות ביום?: כן אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: ברורר זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? מריר פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? במבה אוכל חם/אוכל קר? קר חטיפים/ממתקים? ממתקים גבינה לבנה/צהובה? צהובה דגים/בשר? גם וגם בונגראנץ'/מקדונלס? מקדונלס צ'יפס/ספגטי? גם וגם אהבתם את השאלון? או ? נחמדון

may90

New member
הוהו

שם: מאי גיל: 15 וחצי שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אוכל מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: הכל מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: הכל מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: כלום :X מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: מה שיש בקיוסק מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה שאמא מכינה מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: מה שיש אתם אוהבים לאכול?: מאוד מהו החטיף האהוב עלייך?: אין מהו המאכל השנוא עלייך?: קבב מהו הממתק האהוב עלייך?: שוקולד מהו הממתק השנוא עלייך?: משהו מגעיל מהו המאכל האהוב עלייך?: המבורגר מהו המאכל השנוא עלייך?: קבב... כבר שאלתם אתם אוהבים פירות?: כע אתם אוהבים ירקות?: כע אתם אוהבים שוקולד?: מאוד מאוד מאוד מאוד אתם צמחוניים?: לא שומרים כשרות?: לא אוכלים את כל הארוחות ביום?: +++ אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: בערך זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? שניהם אוכל חם/אוכל קר? שניהם חטיפים/ממתקים? ממתקים גבינה לבנה/צהובה? שניהם דגים/בשר? שניהם בונגראנץ'/מקדונלס? שניהם צ'יפס/ספגטי? צ'יפס אהבתם את השאלון? או ? אממ פסדר כזה

shircherry

New member
שלי

שם: שירלי גיל: 17 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אלך לתנור כשבינתיים המים מתחממים למקלחת... מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: ספגטי או צ'יפס... אולי מרק או משהו מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: צ'יפס או ספגטי =) מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: בד"כ לא אוכלת מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: לא אוכלת... מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה שאני מוצאת... מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: מה שיש... אתם אוהבים לאכול?: תלוי מה ומתי... מהו החטיף האהוב עלייך?: במבה מהו המאכל השנוא עלייך?: מהו הממתק האהוב עלייך?: סוכריה על מקל מהו הממתק השנוא עלייך?: ליקריש מהו המאכל האהוב עלייך?: צ'יפס מהו המאכל השנוא עלייך?: זה לא היה כבר? אתם אוהבים פירות?: כע אתם אוהבים ירקות?: כע אתם אוהבים שוקולד?: לא ממש אתם צמחוניים?: יאפ =) שומרים כשרות?: לא אוכלים את כל הארוחות ביום?: לא אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: לא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? צ'יפס= תפוצ'יפס? או צ'יפס אורגינל???? בכל מקרה אני עדיין לא יודעת... זו שאלה קשההההההההההה אוכל חם/אוכל קר? חם חטיפים/ממתקים? חטיפים גבינה לבנה/צהובה? צהובה... אבל רק עמק... *פירסומת סמויה* דגים/בשר? לא זה ולא זה... צמחונית... בונגראנץ'/מקדונלס? צמחונית... צ'יפס/ספגטי? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא... אל תתנו לבחורררררררררר איך אפשר לבחור ביניהםםםםםםםם?? אהבתם את השאלון? או ? הממממממממממממ נחמד...

D4Ever

New member
עונה

שם:דניאל גיל: 16 וצי+ שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:אוכל!!!! מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:גלידה..תמיד כשקר בא לי גלידה.. מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:גלידה:) מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:או קורנפלקס או גמדים! חחח מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:סנביץ מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:שניצל ותוספות מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:חלבי אתם אוהבים לאכול?:מקרוני בגבינה מהו החטיף האהוב עלייך?:דוריטוס מהו המאכל השנוא עלייך?:לא יודעת מהו הממתק האהוב עלייך?:M&M מהו הממתק השנוא עלייך?:ביסלי,במבה מהו המאכל האהוב עלייך?:מקרוני בגבינה מהו המאכל השנוא עלייך?:לא יודעת.. אתם אוהבים פירות?:כן אתם אוהבים ירקות?:כן אתם אוהבים שוקולד?:לא אתם צמחוניים?:לא שומרים כשרות?:לא אוכלים את כל הארוחות ביום?:משתדלת אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:לא ולא..פעם ביובל.. זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?לבן פירות/ירקות?פירות צ'יפס/במבה?צ'יפס אוכל חם/אוכל קר?תלוי מה חטיפים/ממתקים?ממתק גבינה לבנה/צהובה?לבנה דגים/בשר?בשר בונגראנץ'/מקדונלס?מקדונלדס למרות ששניהם בעעעע צ'יפס/ספגטי?ספגטי אהבתם את השאלון? או ?סביר..

vered131

New member
../images/Emo186.gif קר לי... ברררר

שם: ורד/ורדית/ורד הגליל/ ורדה
שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: תאכל איזה שאלה
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מקרונים או פיצה או סלט. יאממממי מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: אמ.. אותו דבר
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: קורנפלקס.. לא יכולה בלי
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: פרוסה עם חומוס או משו כזה.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: סלט ומקרונים/ פירה/ פתיתים/ קוסקוס... ושניצל תירס מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: סלט ופיצה אתם אוהבים לאכול?: מאווד
מהו החטיף האהוב עלייך?: לא ממש אוהבת, אבל נראה לי דוריטוס מהו המאכל השנוא עלייך?: בשר
מהו הממתק האהוב עלייך?: אמ.. כל שוקולד שתביא לי יתקבל בברכה
מהו הממתק השנוא עלייך?: אין דבר כזה!
מהו המאכל האהוב עלייך?: פיצה, מקרונים, פירה, שניצל תירס... מהו המאכל השנוא עלייך?:שאלת אותי כבר
אתם אוהבים פירות?: אמ.. פמלה ותפוז
אתם אוהבים ירקות?: אהא.. רק בסלט אבל! אתם אוהבים שוקולד?:
איזה שאלה!!!! אתם צמחוניים?: אהא שומרים כשרות?: כן אוכלים את כל הארוחות ביום?: כן
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: אהא
זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן פירות/ירקות? פירות צ'יפס/במבה? במבה אוכל חם/אוכל קר? קר חטיפים/ממתקים? ממתקים גבינה לבנה/צהובה? צהובה דגים/בשר?
לא זה ולא זה! בונגראנץ'/מקדונלס? לא ממש אכפת לי צ'יפס/ספגטי? מקרוניםם!!!
אהבתם את השאלון? אהא תודה אלה

Hip Hop star

New member
ורד הגליל!../images/Emo6.gif

מי נתן לך את הכינוי הזה לפניי?
אגב,המון סליחה שבמסנג'ר תמיד אני לא עונה...אני לא נמצאת ורואה ששלחת לי בשעות שלא הייתי....

MiChElLe182

New member
אנייי

אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?:יתקלח
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?:צ'פסס מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:צ'פסס מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?:סירייל מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?:כל מיני... מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?:כל מיני..בעיקר ציפס מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?:נמנמנמ אתם אוהבים לאכול?:ציפס מהו החטיף האהוב עלייך?:במבה מהו המאכל השנוא עלייך?:יש הרבה אמממ טונה מהו הממתק האהוב עלייך?:M&M's מהו הממתק השנוא עלייך?:לא יודעת איך קוראים לזה...סוכריות גומי שחורות כאלה עם טעם של שומר
מהו המאכל האהוב עלייך?:צ'יפס מהו המאכל השנוא עלייך?:השאלה הזאת כבר היתה אתם אוהבים פירות?:תלוי איזה
אתם אוהבים ירקות?:תלוי איזה
אתם אוהבים שוקולד?:בארור
אתם צמחוניים?:כן שומרים כשרות?:לא...מה יש כבר לא כשר שהוא צימחוני אוכלים את כל הארוחות ביום?:לא...אוכלת כל היום אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?:מישתדלת זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר?מריר פירות/ירקות?פירות צ'יפס/במבה?במבה אוכל חם/אוכל קר?חם חטיפים/ממתקים?ממתקים גבינה לבנה/צהובה?לא אוהבת גבינה סתם...רק בטוסט או פיצה, אז צהובה
דגים/בשר? בונגראנץ'/מקדונלס?הגלידה של מקדונלדס ייייאאאאאמממממיייי צ'יפס/ספגטי?ציפפפפסססס אהבתם את השאלון? או ?הוא קצת עשה אותי רעבה תודה אלה

just jenny

New member
../images/Emo205.gifחח משעמם לי;[

אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אם מדובר באוכל אז לאכול כמובן=]
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: טוסט
מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?:
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: חביתה, או סתם שותה תה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: פאסטרמה או הכי טוב קונה בקיוסק חוח
מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה שמכינים, דברים שונים.
מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: צ'יפס, או פיצה..
אתם אוהבים לאכול?: חחח אוכל זה השם השני שלי
מהו החטיף האהוב עלייך?:צ'יפס!!
מהו המאכל השנוא עלייך?:חלבה נחשב?
מהו הממתק האהוב עלייך?:שוקולד?
מהו הממתק השנוא עלייך?:קשה לקלוט מפעם ראשונה הא?:p
מהו המאכל האהוב עלייך?:צ'יפס!!
מהו המאכל השנוא עלייך?:סמעק.
אתם אוהבים פירות?: נוט רילי, רק כי זה בריא חח
אתם אוהבים ירקות?: תלוי..
אתם אוהבים שוקולד?:|סגידה|
אתם צמחוניים?:לצערי לא><
שומרים כשרות?: כמובן.
אוכלים את כל הארוחות ביום?: לאXD.
אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: יאפ.
זה או זה
שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן
פירות/ירקות? פירות.
צ'יפס/במבה? ציפס!!!!!1
אוכל חם/אוכל קר? חם.
חטיפים/ממתקים? זה לא אותו דבר?
גבינה לבנה/צהובה? לבנה
דגים/בשר? בשר.
בונגראנץ'/מקדונלס?מקדונלס
צ'יפס/ספגטי? ציפסססססססססססססססס
אהבתם את השאלון? או ? נחמד=].

bar jones

New member
והנה אני לא מוותרת על זכותי לענות!

שם: מור גיל: 17 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: מקלחת! מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מרק מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: ארטיק שוקולד.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: בבוקר? אין לי זמן לאכול.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: אממ כריך.. או משו מהקיוסק מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: שניצלוני תירס וספגטי מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: דגנים אתם אוהבים לאכול?: לאחרונה אפרופו והרבה.. מהו החטיף האהוב עלייך?: טעמי מקופלת לבנה פסק זמן ארטיק קראנץ' אפרופו במבה.. וזה ממשיך.. מהו המאכל השנוא עלייך?: יש יותר מדי מהו הממתק האהוב עלייך?: אמממ כתבתי למעלה- אין לי הבדל בין חטיף לממתק, הכל טעים לי.. מהו הממתק השנוא עלייך?: משו עם קוקוס בטח מהו המאכל האהוב עלייך?: מקדונלדס... וכל מה שכתוב למעלה מהו המאכל השנוא עלייך?: זה בריפיט? אתם אוהבים פירות?: לא אתם אוהבים ירקות?: לא אתם אוהבים שוקולד?: ב-רור אתם צמחוניים?: לא ממש שומרים כשרות?: יאפ אוכלים את כל הארוחות ביום?: לפעמים אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: משתדלת שלא זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבןן פירות/ירקות? ירקות צ'יפס/במבה? אממ שניהם! אוכל חם/אוכל קר? אממ גם שניהם חטיפים/ממתקים? שניהם גבינה לבנה/צהובה? לבנה דגים/בשר? איכס דגים.. בונגראנץ'/מקדונלס? ההמבורגר בבורגר ראנץ, ציפס במקדונלדס- אבל אני יותר במק' צ'יפס/ספגטי? ספגטי , אלא אם ציפס של מק' אהבתם את השאלון? או ? ברור! מור אוהבת כל מה שקשור לאלה!

../images/Emo3.gifאני פה..

שם: שני.. גיל: 13 וקצת.. שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: אוכל
מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: מרק חםםםםםם..
מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: קרטיב
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: קפה
מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: סנדוויץ'.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: מה שיש.. מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: מה שנישאר..חח.. אתם אוהבים לאכול?: מאודדדדד
מהו החטיף האהוב עלייך?: צ'יטוס גבינה.. מהו המאכל השנוא עלייך?: אבוקדו
מהו הממתק האהוב עלייך?: אגוזי
מהו הממתק השנוא עלייך?: אין
מהו המאכל האהוב עלייך?: מרק עוף עם קניידלך של סבתא
מהו המאכל השנוא עלייך?: כבר שאלתם את זה
אתם אוהבים פירות?: כה.. אתם אוהבים ירקות?: כה.. אתם אוהבים שוקולד?: כהההההה
אתם צמחוניים?: לא.. שומרים כשרות?: לא ממש.. אוכלים את כל הארוחות ביום?: כה.. אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: לפעמים.. זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? מריר.. פירות/ירקות? פירות.. צ'יפס/במבה? במבה שליטהההההה
אוכל חם/אוכל קר? תלוי במזג אויר.. חטיפים/ממתקים? חטיפים..ניגמר יותר לאט.. גבינה לבנה/צהובה? צהובה.. דגים/בשר? בשר.. בונגראנץ'/מקדונלס? בונגראנץ'.. צ'יפס/ספגטי? ספגטי.. אהבתם את השאלון? היה נייס ביותר..

עונ

שם: נחשו לבד... גיל: עוד מעט 16 בנתיים 15 שאלות אתה חוזר הביתה מאיזה מקום, ירד גשם, כולך רטוב וקר לך, מה הדבר הראשון שתעשה, תתקלח או תאכל?: הולכת לשירותים מה תרצה לאכול כשתחזור רטוב?: אגס מה תרצה לאכול כשתחזור מזיע וחם בחוץ?: אוכל כל שהוא מה אתם אוכלים בדרך כלל בבוקר?: חומוס מה אתם אוכלים בדרך כלל בבית-ספר?: חומוס מה אתם אוכלים בדרך כלל בצהריים?: כלום מה אתם אוכלים בדרך כלל בערב?: כלום אתם אוהבים לאכול?: הרבה דברים בכל הסיגנונות והצבעים מהו החטיף האהוב עלייך?: לא ידועע מהו המאכל השנוא עלייך?: גם לא ידוע מהו הממתק האהוב עלייך?: חמצוץ מהו הממתק השנוא עלייך?:לא ידועע מהו המאכל האהוב עלייך?: פתות מהו המאכל השנוא עלייך?: לא ידועע אתם אוהבים פירות?: מאודדד אתם אוהבים ירקות?: מאודד אתם אוהבים שוקולד?: מאודדד אתם צמחוניים?:כןןן שומרים כשרות?:!? אוכלים את כל הארוחות ביום?: שזה אומר? אתם אוכלים כל יום חטיף או ממתק?: ברור שאולייי זה או זה שוקולד לבן/שוקולד מריר? לבן פירות/ירקות? שתיהם צ'יפס/במבה? במבה אוכל חם/אוכל קר? חם חטיפים/ממתקים? ממתקים גבינה לבנה/צהובה? לבנה דגים/בשר? צימחונית בונגראנץ'/מקדונלס? לא זה צ'יפס/ספגטי? פגטי אהבתם את השאלון? או ? לא. חחחחח נחמד

bustedit

New member
../images/Emo207.gifאמאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif

כ"כ נבהלתי שראיתי תתמונה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!1111111 יייאאאאקקקקקק
כמעט רצחתי אותו!!! כמעט התפוצצתי עכשיו וחטפתי שבץץ והלם קשה! מזה?!? הוא נראה כמו איזה פריק מוזר מהסמטאות החשוכות האלה באמצע שומקום! כ"כ בעעעעע
אנלא סובלת את זה!!!!!!!! שניה לפני שנגמר לי החמצן במח ועמדתי למות הצילו אותי ושלחו לי תתמונה האמיתית.. אפשר לנשום לרווחה. תמונה מזוייפת [פווו..] כ"כ נבהלתי
איי לאב דני

Rowdy Girl

New member
טוב נו

באמיתית הוא נראה יותר חמוד
אבל במזוייפת הוא נראה שקסי למדיי!
שחור בעיניים זה שקסי

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

באמת מה רע?חחחחחחחחחחחחח בדיוידי גם ככה כל ההופעה נראה כאילו שם שחור בעיניים..לא מור?

למעלה