הערב זה קורה - מופע השקה חגיגי

../images/Emo205.gifהערב זה קורה - מופע השקה חגיגי../images/Emo65.gif

לכבוד צאת האלבום החדש מים מתחת לגשר; הופעה מגונדרת מאד מרובת אורחים והפתעות. הכרטיס כולל אלבום(מחיר הכרטיס 80)חובה לבוא ! שימו
ובנוסף לכל זה ההופעה תשודר ברדיו בגל"צ . לכן כדי לבוא לפני השעה 22:00 כיוון שההופעה תתחיל בזמן .. ציפיות? התרגשות? שמחה? הכל לכאן.. תהנו ותחזרו עם חוויות ותמונות

hilali1

New member
היתה הופעה נחמדה ../images/Emo9.gif

בזה אחר זה עלו האורחים במשך שעה וחצי.היו עיבודים טובים בסה"כ נהניתי. הבמה הגדולה והסאונד עשו לו טוב לעומת ההופעה הקודמת שלו שראיתי ושמעו בה יותר מדי חשמליות. לגבי המקום עצמו, הבארבי, כל כך לא נחמד שם. וזו פעם ראשונה ואחרונה שאני מגיעה לשם. יש לא מעט תמונות וגם סרטונים (תגידו עם מותר להעלות..)

hilali1

New member
עם דנה ברגר

ממש הופתעתי ממנה
היא טובה
איזה אנרגיות

A m 0 s

New member
איזה שירים הוא שר עם דנה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אושRתי

New member
את תוך כדי תנועה ואת נדבר נדבר

יכול להיות שהיה עוד שיר איתה (?) אני לא זוכרת

A m 0 s

New member
דיי זה לא פייר למה אני תמיד מפספס הופעות כאלה

???!!! אוווףףףף יש לך עוד תמונות? כדי להעלות לפורום של דנה?

אושRתי

New member
כן , יש אלבום-

מוזמנים לעלות לכאן את כל התמונות שצילמתם. http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbumPublic.asp?f=1755&g=19000

ady18

Well-known member
איזה מדהים היה

אין מילים ממש הופעה מדהימה האורחים שהיו מאוד תרמו... ואיתי מהופעה להופעה משתפר... חוץ מהבארבי שאתמול היה גרוע באופן מיוחד ... וחבל... סך הכול מאוד נהנתי.

pRimaVeriTaVIV

New member
אני עם יעל - היה מדהים ../images/Emo13.gif

כמו ששמעתם ההופעה לא שודרה בגל"צ, אבל היא כן הוקלטה ופשוט תשודר מאוחר יותר. בגלל זה היא לא התחילה בזמן אלא באיחור "קל" של שעה
כן כן, ההופעה התחילה באחת עשרה... בכל מקרה כשהגעתי כבר לא היו מקומות או מקומות שלא רציתי לשבת בהם אז הייתי מאלה שעמדו למעלה (עדי, הסתכלתי עלייך ועל דני מלמעלה
) השירים החדשים מעולים והאמת שגם הישנים... עיבודים מצוינים, והשירים שאיתי ביצע עם המתארחים היו גם כן מעולים! האירוח הראשון היה איה כורם ואלון אולארצ'יק- "עוד הלילה". אלון רק ניגן ולא שר, אבל עשו מעבר כזה מ"עוד הלילה" ל"בואי נגיד שאני שלך" של אלון שבו שלושתם שרו, ואז שוב "עוד הלילה"
ואז איה ירדה ואיתי ואלון שרו שיר שלו-לא זוכר איזה
האירוח הבא היה דנה ברגר, איתי אמר "את השיר הבא כתבה זמרת שאני מאוד אוהב ומעריך" והתחיל לשיר את "תוך כדי תנועה" ואז דנה עלתה (כמובן תוך כדי זה שהיא נמרחת עליו מאחורה)
בשיר הבא גם אריק ברמן עלה ושלושתם שרו את "כבלים" ואז דנה ירדה ואיתי ואריק שרו את "יום חדש נפלא" האירוח הבא היה קרן פלס, הוא אמר שמי שתעלה לבמה היא חובבת צפרדעים ידועה
הם שרו את "לכי לדרכך" ("הרי את משוחררת"? לא זוכר את השם) ואז את "רצה הביתה" עם עיבוד מעולה אהבתי ממש את העיבוד המחודש של "לא אעשה עניין", עיבוד רוק שונה כזה ומעולה, ממש אהבתי השיר האחרון (בהדרן) היה "נדבר נדבר", כולם עלו (חוץ מקרן) ועשו קולות רקע כשאיתי ודנה מובילים כל האירוחים היו ביצועים ממש חזקים וגם השירים שאיתי שר לבד.. מעולה, אני אפילו לא יודע איזה שירים לציין במיוחד (עזבו שאני לא זוכר חלק
) אני מיד הולך לשמוע את הדיסק

pRimaVeriTaVIV

New member
אגב

היו שם המון המון המון צלמים, חלק שצילמו וידאו וחלק שצילמו סטילס.. ככה שבטח יהיו מלא וידאוים, גם כאלה שאף אחד מהקהל לא צילם

אושRתי

New member
מצטרפת למה שנאמר כאן,

נהנתי מאוד, אהבתי את השילוב של בואי נגיד שאני שלך עם עוד הלילה.
וגם את השילובים עם שאר האומנים, בסוף כולם עלו לשיר את נדבר נדבר, היה מדהים !!

למעלה