הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה

adi love noa

New member
../images/Emo205.gifהפרק השבועי:הטופ מודל הבאה../images/Emo205.gif

שם הפרק:הבחורה שנישקה דוגמן תקציר:הבנות מתבקשות לדגמן את חלומותיהן לעתיד בתלבושות סקסיות ובליווי גברים עירומים למחצה
המצב נעשה לוהט במיוחד בין נינה
(ג'ינה
ננה
למי הם מתכוונים
)לבן זוגה,בעת שהחבר שלה בבית אכול קנאה... נראה שהולך להיות לא מעט אקשן הפרק אז תהנו
צפייה מהנה,תמונות כמובן אחר-כך
כ"כ מושלמת

YaEl 15

New member
צפייה מהנה ../images/Emo44.gif../images/Emo140.gif

הלכתי לראות אי אר
תבלו

always be me mc

New member
אין שום נינה בסדרה LOL

ברור שזו ננה וכשהתוכנית התחילה זה נהיה אפילו עוד יותר ברור

adi love noa

New member
ג'ייד-גננת../images/Emo6.gif

כמה צחקתי על זה
והכי הרגה אותי דניאל שאמרה שהיא מעדיפה לא לשלוח את הילדים לגן מאשר שגיי'ד תיהיה הגננת. מסכנה ג'ינה ג'אניס הייתה ממש כלבה איך שהיא התנהגה אליה וג'ייד המגעילה הזו אמרה שהיא מתחברת לג'אניס כי הן באותו רמה
אם כך אז למה היא בתוכנית
ג'ואני כ"כ יפה,כ"כ כ"כ יפה
אני מתחילה לאהוב אותה מתוכנית לתוכנית והיא הייתה כזו חמודה שאמרה שהיא רוצה להיות אמא. דניאל מיוחדת מאוד רק השיניים קצת מציקות לי. לזלי היא גם מאהובות עלי היא יודעת לשחק אותה. ננה יפה שבא למות
הצחיק אותי כל הקטע עם הדוגמן והחבר שלה הזה הרג אותי מצחוק משהו בדיבור שלו היה מוזר אהה וגם שמתי לב שלננה יש מבטא חמוד. איך הבנות התללהבו מהבנים
ברוק לא הייתה משהו אני משערת שהיא תרד בפרק הבא. חבל שג'ינה לוקחת את הרשעות של ג'ייד כ"כ ברצינות,אני לא רוצה לומר זאת אבל יפה לג'ייד שיער ארוך,אבל היא כ"כ מעצבנת
היה פרק נחמד,תמונות יפות,חבל שג'ינה ירדה היא אחת היפות... מקווה שגם אתן נהנתן

always be me mc

New member
עדידס:

תודה שהזכרת לי המשפט של ג'ייד והמשפט של דניאל עליה אכן היה קורע
ואהבתי כל כך את המשפט שלך "וג'ייד המגעילה הזו אמרה שהיא מתחברת לג'אניס כי הן באותו רמה אם כך אז למה היא בתוכנית?" דוגרי XD ועכשיו כשאת אומרת את החלום של ג'ואני זה מדליק לי נורה(ראש נורה
חח) ואני נזכרת שאהבתי מאוד את הצילומים שלה ואת החלום הזה
אז ג'ואני בהחלט מותק(אני פשוט חייבת להתחיל לזכור איך היא נראית למרות שאין הרבה בלונדיניות ואני סתם סנילית חח) ועזבי את השיניים של דניאל.. בשיניים תמיד אפשר לטפל(סלין דיון בהחלט טיפלה בהם חח), ושנגיד מזל שהיא לא מדגמנת משחת שיניים ? LOL ננה בהחלט יפה.. לקח לי כמה פרקים כדי לקלוט אבל היא בהחלט מאוד יפה ויש לה חיוך מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
רק מה הדיבור שלה מוזר לי קצת חח ומי זו ברוק ? זו עם המדי אחות? אחרת אני לא זוכרת חח והיופי של ג'ינה(שעכשיו כשאני חושבת עליו הוא לא כזה יופי מיוחד לדעתי) נבלע בתוך הבעיות שלה ולכן אני חולקת עליך ולא חבל לי שהיא הלכה(למרות שתמכתי בה מאז שהגיעה לתחרות) ובאמת יפה לג'ייד שיער ארוך אבל גם יפים לה הקרניים אז? חח אין אסור שג'ייד תנצח חח היא תפחיד את כל הקוראים(ואם היא תהיה גננת היא תפחיד את כל הילדים כי היא בהחלט נראית כמו הזאב הגדול הרע חח)

4hilla4

New member
גם אותי הרגו הציטוטים!!!

ג'ואני פשוט מלכה! איך אהבתי את הצילום שלה!!! אני חולה על דניאל!!! אני ממש אוהבת את ג'ייד כי היא מבדרת אותי, מאוד מולי סו עולה לי על העצבים, אני לא אוהבת אותה בכלל!!! ג'ינה גם- קרצייה ממש מישהו יכול להגיד לי מי התעלפה? בבקשה!

always be me mc

New member
באשר למי התעלפה אני בספק אם מישהו פה יודע

כי ככל הידוע לי אנחנו לא בקיאים בספוילרים ולא ממש בא לי להרוס לעצמי אבל יש מצב שבפורום הטופ מודל הבאה יודעים
ומולי סו אכן מעצבנת וגם אני לא מתה עליה כלל

always be me mc

New member
כדי לגלות מי התעלפה הלכתי לפורום טופ מודל בכל

זאת(למרות שאני לא מתה על ספוילרים לריאליטי בכלל) ובטעות גיליתי מי עפה שבוע הבא כי לחצתי על ההודעה בטעות
רואים! בגלל זה לא בריא לנסות למצוא ספוילרים! גם הקטנים! טוב נו למדתי את הלקח ובפעם הבאה ליתר בטחון אני לא מתקרבת לפורום שלהם חח

always be me mc

New member
ננה הייתה ילדה רעה../images/Emo190.gif../images/Emo178.gif

אחרי צילומים שכאלה אני חייבת להסכים עם טיירה שאין לה חבר, אין הוא יפרד ממנה וחבל כי היא בחורה ממש מקסימה ואהבתי איך היא עזרה לג'ינה.. זה הוכיח שהיא פשוט מלאך
ולצערי גם מלאך עם נטייה להיסחף עם דוגמנים
בכל מקרה אני מקווה שהוא לא יזרוק אותה למרות הכל כי אכפת לה ממנו ואני מקווה שהיא לא תחזור על הטעות הזאת למרות שאני בספק בשני הדברים. ג'אניס היא חתיכת
! מסכנה ג'ינה היא בטח רצתה למות אחרי המקרה הזה(שאני לא בטוחה מה הלך בו ואשמח אם יסבירו לי חח), וג'ייד בהחלט לא תרמה לעניין. וג'ינה או ג'ינה עם כמה שאהבתי אותה אבל באמת הטופ מודל הבאה הוא לא המקום בשבילה לפחות עוד לא. היא צריכה לבנות קודם את הביטחון העצמי ככה שהוא לא יפגע ע"י ג'ניס וג'ייד ה-
אז במובן מסויים אני שמחה שהיא הלכה ולא רק כי בשלב מסויים היא העיקה עם הרגשות זה גם שלא רציתי לראות אותה נפגעת עוד יותר ע"י ג'ייד מה שיגרום לה להיות ריקה בצילומים ולהסחת דעת. ודניאל או דניאל חח(שמתם לב איך מאז התקרית אני זוכרת אותה?
), דניאל חמודה אני מחבבת אותה
היא גם מצטלמת מאוד טוב אז סחטיין
ואת שרה כמובן אני עדיין אוהבת
אני פשוט מחכה לקטע שבו היא באמת תשאיר רושם אצל השופטים, רושם בלתי נשכח והאמת שזה קצת מאכזב שהיא עוד לא מגיעה לרמה של ג'ייד
וננה
אבל מכאן אני מקווה שהיא רק תעלה
באשר לפורונדה וג'ייד- לא אוהבת ממש את שתיהן למרות התמונות המעולות והחוזק בפנים והלוואי שאחת מהן תעוף כבר(הייתי מציעה שפורונדה כי ג'ייד עם הטימטום והיהירות שלה עוד משעשעת) באשר למולי-> אני ממש אבל ממש לא אוהבת אותה וזה לא רק השיער הקצר(קריצה לג'ייד המעפנה
) זה בעיקר הפרצוף והגישה בקיצור היא מפחידה אותי חח מקום שלישי אחרי ג'ייד ופורונדה ברשימת המפחידות והאגרסיביות
ולזלי מי זו לזלי? אני תמיד שוכחת וגם עוד בנות אני שוכחת.. אולי יש סיבה לכך? חח בכל מקרה פרק יפה, באמת הגיע תורה של ג'ינה ללכת
ואני מזה במתח מהפרק הבא! מעניינת מי תחטוף התמוטטות(שאני אקווה שזו מישהי שאני לא זוכרת ואז אני אזכור אותה? חח) ותודה על השירשור עדידס(הבוגדת בי עם שכחתי מי חח)

always be me mc

New member
לא אהבתי משהו את התמונה פה.

מה שכן היא מאוד נחמדה (ומסכימה עם עדי) גם מאוד יפה אז יהיה נחמד לראות אותה בפיינליסטים

always be me mc

New member
שמעו משהו מצחיק שחשבתי על ננה:

אז החלום/מטרה שלה הוא להיות Drug Researcher/Chemist ובגלל הכתוביות אז ראיתי אח"כ רק את החלק של הדראג ומשום מה חשבתי או דראג קווין או סוחרת סמים חחחחחחחח אין זה הורג אותי..

למעלה