הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo205.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo205.gif../images/Emo192.gif

אוקי, אז הקורבן השבועי שלנו היא..
Noa Tsror
יאללה, תתחילו לשאול

CheN Y

New member
NOA!!!:):)

מה נשמע? הכל טוב? מה עשית היום? מנגנת על משהו? מה עושה בזמן החופשי? מתי ישנת אתמול? פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת? פיצה עם זיתים או בלי? אדום או כחול? עיניים ירוקות או חומות? ברט או ברנדן? שומעת שיר? איזה? וואלה? את מי את הכי שונאת ברגע זה? את מי את הכי אוהבת? מי האחרון שדיברת איתו בטלפון? עם מי את מדברת עכשיו באייסיקיו\מסנג'ר? עברי לידר או אביב גפן? רוק או פאנק? אין לי כוח יותר חח..

Noa Tsror

New member
נימנימ :)

מה נשמע? ממ.. נחמד?.. הכל טוב? בערך מה עשית היום? היום כלום מיוחד. קמתי לפני כמה שעות חח מנגנת על משהו? יאפ.. פסנתר. וטיפהטיפההה על בס. כי המגבר לא עובד. מה עושה בזמן החופשי? המוןןןןן דברים מתי ישנת אתמול? מממ 2?.. פסטה עם רוטב עגבניות או שמנת? שמנת D: פיצה עם זיתים או בלי? עם. אדום או כחול? אדום עיניים ירוקות או חומות? ירוקות
חום זה כמו שלי. זה סתם איכס. ברט או ברנדן? ג'ף DD: שומעת שיר? יאפ איזה? Blindside - silence גרר. זה שיר יפה. שמעתי אותו 350938405 ביומיים האחרונים וואלה? כעעע את מי את הכי שונאת ברגע זה? ממ. נעזוב. את מי את הכי אוהבת? כ"כ הרבה אנשיםםםםםםםם מי האחרון שדיברת איתו בטלפון? מאי DDDD: עם מי את מדברת עכשיו באייסיקיו\מסנג'ר? אני מנותקת כי אני צכה ללכת עוד דקה מהמחשב עברי לידר או אביב גפן? ממ. לא שומעת עברית כמעט.. ממ.. רוק או פאנק? פאנק-רוק DD: אין לי כוח יותר חח.. חחח נסלח לך DD:

may90

New member
jhhjhjjhjfds

do me kids? do me another? do matty a brother? do you know i love you? ^_^ אינ פשוט גרועה בזה אז סלחו לי -_-

Noa Tsror

New member
מאייקיכפרעליךאישתיהכוסע

do me kids? i allredy did :D do me another? Hooo Yeah XDD do matty a brother? Yeap do you know i love you? ^_^ And i love yyou!!!!! TTUUUUUUUUU אינ פשוט גרועה בזה אז סלחו לי -_- סלחתי. D:

D a r k B o y

New member
חעחעחע

מה שלומך? איך החיים? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? איך הבצפר? איזה שיעור את הכי אוהבת? איזה את הכי שונאת? מה את עושה בזמן הפנוי? איזה ערוץ את הכי שונאת? איזה אייקון את הכי אוהבת? איזה אייקון את הכי שונאת? מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו פנים מול פנים? צעקת על מישהו? התעצבנת? בעטת במישהו? השתכרת? התביישת כ"כ שרצית לקבור את הראש באדמה? שברת משהו בכוונה? שברת משהו בטעות
? ואי.. נעלם לי חוש השאלות...לא יודע מה קורה לי*-* טוב נראה אולי אני אמשיך אח"כ

Noa Tsror

New member
DDDDDDDDDD:

מה שלומך? אני.. ממ סדר איך החיים? חיים אותם D: בת כמה? 15 וחצי מאיפה? ב"ש איזה כיתה? י'1 חעח איך הבצפר? אשל D: איזה שיעור את הכי אוהבת? ממ.. ממ.. ספרות..?.. ממ רק כי המורה חביבה. איזה את הכי שונאת? מממ פיסיקה. -__- מה את עושה בזמן הפנוי? ממ. רוב הזמן אני סתם רובצת. לפעמים מול המחשב. אבל אם לא אני מנגנת או מציירת או מצלמת או.. זהו.. ממ.. איזה ערוץ את הכי שונאת? הערוץ המקומי. כי איכשהו הוא עלה לי על ערוץ 10 כזה.. איזה אייקון את הכי אוהבת? איזה אייקון את הכי שונאת? מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו פנים מול פנים? ממ. לפני שתי דקות. שיחה ארוכה.. ממ. אתמול צעקת על מישהו? לא זוכרת.. ממ. התעצבנת? אתמול. בעטת במישהו? ממ.. פעם אחרונה שאני זוכרת ממש טוב היתה בדניאל. אבל בטוח ב100 אחוז שבעטתי עוד מלא פעמים השתכרת? ממ. בבר מצווה של דוד שלי XDDD התביישת כ"כ שרצית לקבור את הראש באדמה? ואי לאזוכרת.. שברת משהו בכוונה? אתמול. איזה פסל מכוער שברת משהו בטעות? אתמול XDD נשברה כוס XDD ואי.. נעלם לי חוש השאלות...לא יודע מה קורה לי*-* טוב נראה אולי אני אמשיך אח"כ אוקיי DDD:

כרפע שילי!../images/Emo24.gif../images/Emo223.gif

מה קורה? את יודעת שאני חולה עלייך? את מודעת לכך שעוד לא נפגשנו כל החופש
? ואת נוסעת איתי ביום שבת? איפה את עושה את ליל הסדר? בכלל את אוהבת את פסח? מה את הכי אוהבת לאכול בפסח? אם תמצאי את האפיקומן מה את רוצה בתור מתנה? ואיך מתקדמים הלימודים על הבס? כבר יש מגבר? ו... את יודעת שנגמרו לי השאלות? שמים לב שאני סתם מתחילה לחרבש עכשיו? ודברי איתי במסן! בה ביי

Noa Tsror

New member
ספיריריריריר D:

מה קורה? בסדר את יודעת שאני חולה עלייך? כעע וגמאני עלייך DD: את מודעת לכך שעוד לא נפגשנו כל החופש? נכון. אוי. איזה מפגרות אנחנו. ואת נוסעת איתי ביום שבת? כעעעעע ואי הצלת אותי!! לא הייתי בטוחה שאת באה.. נימ ואמא שלי התחילה להתווכח שאנלא נוסעת לבד וזה.. איפה את עושה את ליל הסדר? צל סבתא בעומר בכלל את אוהבת את פסח? ממ כע כי יש חופש ארוך D: מה את הכי אוהבת לאכול בפסח? ממ האמת אני שונאת מצוה וכלזה.. אבל הליל הסדר תמיד טעים כזה.. D: אם תמצאי את האפיקומן מה את רוצה בתור מתנה? ויי.. אולי מגבר. אבל זה יקר מידי. אז אולי תתיק כוכבים מדיקיז. ואיך מתקדמים הלימודים על הבס? כבר יש מגבר? לא |: עדיין לא |: ו... את יודעת שנגמרו לי השאלות? חחח לאנורא D: שמים לב שאני סתם מתחילה לחרבש עכשיו? כע XD ודברי איתי במסן! בה ביי טוב בוביק 333>

למעלה