השיר השבועי 9#!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo205.gifהשיר השבועי 9#!../images/Emo205.gif

הערות העורכת: מצטערת שלא פתחתי את הפינה ב2 ימי ראשון האחרונים- המחשב שבת, קרס, נפל והותיר אותי לבכות ולהצ'תעמם עד מוות בפסח.
שיר השבוע מוקדש לרודננו האכזר עם הקשת הורודה. :) והקורבן השבועי שלנו:
planet hell!
קישור לליריקה: http://www.darklyrics.com/lyrics/nightwish/once.html#4 ולשאלות! 1
. מה אתם הכי אוהבים בשיר?
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?
3.מה המשמעות של השיר עבורכם?
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?
6. למי הייתם מקדישים את השיר?
7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?
8. תנו ציון לשיר.
9. מה הייתם משנים בשיר?
10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?
וזהו להפעם :) נקווה שמוזילה לא ירצח את האמוטיקונים כמו שהוא בד"כ עושה >< דפדפן טיפש.

blacknwhite

New member
ברוכה השבה../images/Emo13.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? שהוא מגניב? ממש? 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אממ... save yourself and let the suffer
3.מה המשמעות של השיר עבורכם? עולם נחרב, בואו נעשה משהו, דמט! (בערך...) 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? טוב מאוד (אבל כבר היה יותר טוב נראה לי) 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? טובים! (מרקו
) 6. למי הייתם מקדישים את השיר? לעולם ~אוו~ 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? דם אש ותמרות עשן
8. תנו ציון לשיר. 9-10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום... 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת

Itay Simons

New member
סוף סוף ../images/Emo47.gif

1 . מה אתם הכי אוהבים בשיר? את כולו! בעיקר את ה"הא!" בהתחלה ובפזמון
2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? This world ain't ready for the Ark... 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אכזבה מהעולם? 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? חזק
5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מדהימים! מארקן ^^ 6. למי הייתם מקדישים את השיר? נמ לא יודע 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? היה מתאים לו מלחמה סטייל סליפינג סאן 2005...רק פחות איטי
8. תנו ציון לשיר. 10\10 9. מה הייתם משנים בשיר? כלום.. 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודע :p מה שבא לכם

Brombit

New member
(ללא כותרת) ../images/Emo115.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר? כלום 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? אין 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? אין 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? בסדר 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? בסדר 6. למי הייתם מקדישים את השיר? למי שרוצה... 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? כמו שאתם רוצים שהוא יראה... 8. תנו ציון לשיר: 4 9. מה הייתם משנים בשיר? הייתי מקצרת את הפתיחה (אבל לא איכפת לי לשנות גם את כל השאר...) 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? Gethsemane

FeLL67

New member
[:

1 . מה אתם הכי אוהבים בשיר? את הליריקה. 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם? Welcome down to my Plant Hell 3.מה המשמעות של השיר עבורכם? בחיי, כ'כ הרבה כאב וכעס על העולם. בחיים לא עברה בי כזאת צמרמורת, יכלתי ממש להרגיש את הכאב מהול בכעס הזה. 4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? מדהימה, בדיוק כמו שצריך. מצמרר אפילו. 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? בסדר, כרגיל^^, חוץ מזה שאני שונאת את מרקו. 6. למי הייתם מקדישים את השיר? ואו. לא יודעת. 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? אפל ובוער, עם הרבה אש בכל מקום, שייראה כמוהגיהנום ^^ 8. תנו ציון לשיר. 9 9. מה הייתם משנים בשיר? את מארקו.-.- 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת [:

אממ...

1. מה אתם הכי אוהבים בשיר?את הדואט של טאריה ומארקו 2. מה מהליריקה הכי נוגע בכם?Welcome down to my Plant Hell 3.מה המשמעות של השיר עבורכם?שהחיים הם גיהינום...
4. מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר?מדהים 5. מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר?מושלמים ובמיוחד מארקו 6. למי הייתם מקדישים את השיר?אממ... לאף אחד 7. אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה?נייטוויש מופיעים בגיהינום וכל השדים שם נלחמים אחד בשני 8. תנו ציון לשיר.100 9. מה הייתם משנים בשיר?כלום! 10. איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא?Dead To The World או Beauty Of The Beast אם לא היה אותם עדיין

ש נ י1

New member
מממ...

אחלה שיר! מה אתם הכי אוהבים בשיר? את ההתחלה שלו!! מה מהליריקה הכי נוגע בכם? נראה לי שהפזמון מה המשמעות של השיר עבורכם? לא יודעת מה דעתכם על הקול של טאריה בשיר? יחסית לשאר השירים באלבום הוא מצויין מה דעתכם על שאר חברי הלהקה בשיר? מצויינים למי הייתם מקדישים את השיר? לא יודעת אם היה לשיר קליפ, איך הייתם רוצים שהוא יראה? משהו שיעביר את המסר
תנו ציון לשיר. 9 מה הייתם משנים בשיר? כלום איזה שיר אתם רוצים שיהיה בשבוע הבא? לא יודעת... תפתיעו אותי

וואי ראסמי, דיסק ענק.

תמיד האהובים עלי היו רקריאיישן דאי ואינר סירקל. אחרי כמה שמיעות, וואי, אין סרצ' אוף טרוט' לחלוטין ברמה שלהם.. דיסק ענק!!!!!!!

Eagleheart

New member
נסה גם

Green Carnation לא יצא לי לחרוש עליהם , אבל ממה ששמעתי הם טובים , ואם אהבת את אוורגריי אז כנראה שגם תואהב אותם.

למעלה