וואנליינרים פרי עטה של יוני

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif וואנליינרים פרי עטה של יוני

...הסופר-מוכשרת והכוסיט לאללה. [סוףכותרת] אני וחנ השתעממנו אז עשינו וואנליינרים, אבל חנ הקקי לא מפרסמת את שלה. ]; אז תצטרכו להסתפק בחרבושיי הפרטיים. חלק מהפרומפטים באדיבות חנ. ^^
|לפעמים [היטסוהינה; קול] [
לפרק 61 באנימה] לפעמים טושירו היה מדבר אליה, לפעמים היה מספר לה מה חדש אצלו ואיך מתקדמים העניינים עם אייזן וכמה ש"בית הספר" הזה של בני האדם טיפשי, ולפעמים ליטף את שיערה ולחש לה שהוא מתגעגע, ולפעמים הקול שלו היה נשבר באמצע. אבל רק לפעמים.
למה נמו לא אוכלת מרק [נמוסוי, מאיורי; למה לנמו אסור לאכול מרק] סוי פונג בהתה במי שלפני דקות ספורות הייתה נערה שקטה, מנומסת ומופנמת, מנסה לעכל את מה שאוזנייה שומעות. "וזוהי הסיבה למה לנמו אסור לאכול מרק," סינן מאיורי מבין שיניו בעוד נמו המשיכה לצעוק בלי לשים לב שחצי סיירייטיי בוהה בה, "לכי תזייני פרה בתחת יא נעל, כוס אמא של סבתא של דודה של אחות של גיס של נכד של מפקדת מיליציה ש'ך."
מתחרה [הינאמורי; אבטיחים, אש] הינאמורי הפסיקה לאהוב אבטיחים אחרי שהיטסוגאיה אמר שהוא מעדיף אותם על-פניה כשהיו ילדים, אבל הכריזה על הפסקת אש לאחר שהיטסוגאיה נישק אותה בפעם הראשונה.
לזכרו [יורוסוי; קבר] סוי פונג כרכה את זרועותיה סביב גופה הרועד של יורואיצ'י בזמן שעמדה מעל קברו של אוראהארה קיסוקה ובכתה. "יהיה בסדר," ניסתה להרגיעה, אך ללא הועיל. "הוא," יבבה יורואיצ'י, "הוא אפילו לא הוריש לי את הכובע."
השתקפות [יומיקאקו; מבריק] "אני שונא אותך," רטן איקאקו, אבל יומי רק חייך בהומואיות טיפוסית ואמר בעליזות "אתה מביא את זה על עצמך, לא אשמתי שאתה מורח את הראש שלך בשעווה כל בוקר," והמשיך לבחון את בבואתו על קרחתו של איקאקו ולסדר את השיער.

RaVeN IYI

New member
אמ"ג גאוני !!1

תעשי לי דבור קטן עם אוזני חתול וזנב ;< וחנ ~.~ תפרסמי את שלך לפני שאני זורקת עליך את הטלוויזיה שלי >O<~! אבל לא את הגדולה >.> רק את זו שלמעלה XD שאגב י.י עדיין לא לקחו

keep smiling

New member
אמג. >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

יונע תעשי לי וואנליינר!!!1 וחנ, תפרסמי אותם, יא עעעעע[עעע]מה! [<

Vivi Sparrow

New member
יוני~

את פשוט גדולה. את כותבת ממש מאגניב והקטעים נורא מצחיקים. שני ההיטסוהינה פשוט מתוקיםםםםם !!!!111 *_* תעשי לי ילד ^_^

BlackEyedSpirit

New member
גאוני O_O

אהבתי את היטסוהינה; קול ~ זה יפה ~~ אני אוהבת דברים קיטשים וחמודים 3= למה ? ככה 3: נה נו 3: ולא, לא שכחתי את ה"דה" >>"

keep smiling

New member
זה לא תירוץ! >;../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

תעשי מה שעדי אומרת וזהו.

RaVeN IYI

New member
מותו זונות ;<

לישון בלי כרית זה בלתי אפשרי~ ;~; לפחות המכנסון נשאר לי ;^;

למעלה