חתימה מה דעתכם על שורה קבועה בחתימה שקשורה לפורום?! תתחילו להציע הצעות
® ®NuLy® New member 18/5/06 #1 ../images/Emo205.gifחתימה../images/Emo9.gif מה דעתכם על שורה קבועה בחתימה שקשורה לפורום?! תתחילו להציע הצעות
../images/Emo205.gifחתימה../images/Emo9.gif מה דעתכם על שורה קבועה בחתימה שקשורה לפורום?! תתחילו להציע הצעות
ש ש ח ר ו נ ת New member 18/5/06 #2 ../images/Emo45.gifאני בעד. המתבקש זה וולקאם טו דה ג'אנגל, אבל אפשר לחשוב על משהו יותר מקורי... הצעות?
../images/Emo45.gifאני בעד. המתבקש זה וולקאם טו דה ג'אנגל, אבל אפשר לחשוב על משהו יותר מקורי... הצעות?
I inbal287 New member 18/5/06 #3 ../images/Emo3.gif Sweet Forum O' Mine - 1565 The Real Paradise City - 1565 נחשוב על עוד... עוד מעט
ש ש ח ר ו נ ת New member 18/5/06 #4 אוי, אהבתי את השני. אגב, אם יציעו הרבה הצעות, אפשר להעלות את זה לסקר
B Beautiful Scar New member 19/5/06 #47 *סוגדת* לכל מי שאוהב את השני=] The Real Paradise City - 1565 דיי אני חייבת אותו בחתימה שלי
Q Queen for a day New member 18/5/06 #5 המ.S: גמאני מחייל/ת ליציאת דמוקרטיה סינית 1565 פעמים ביום. גמאני דופק/ת על דלתות גן עדן 1565 פעמים ביום. אעהאעה כלכך עלוב
המ.S: גמאני מחייל/ת ליציאת דמוקרטיה סינית 1565 פעמים ביום. גמאני דופק/ת על דלתות גן עדן 1565 פעמים ביום. אעהאעה כלכך עלוב
® ®NuLy® New member 18/5/06 #8 ../images/Emo205.gifהראשון ממש נחמד../images/Emo9.gif אבל זה לא מייחלת?!
Q Queen for a day New member 19/5/06 #20 נכון.. או יו טו. או אבריל לאבין. או כל אחד אחר שעשה לשיר הזה קאבר ולא חסרים
ה הפועל עפולה 18 New member 19/5/06 #24 לא ממש.. כי גם הגירסה של אריק קלפטון מפורסמת.. וגם אבריל לאבין שרה אותו.. אז אומנם של גאנז הוא קלאסיקה, אבל בתור שורת פתיחה לפורום הייתי שם משהו ששייך אך ורק להם..
לא ממש.. כי גם הגירסה של אריק קלפטון מפורסמת.. וגם אבריל לאבין שרה אותו.. אז אומנם של גאנז הוא קלאסיקה, אבל בתור שורת פתיחה לפורום הייתי שם משהו ששייך אך ורק להם..