כואב לי הגב

../images/Emo205.gifכואב לי הגב../images/Emo121.gif

והסדרה נמלטים התחילה לשעמם אותי, וסקופילד בכלל הומו -גאד דאמייט.

הוא הומו ברצינות!!

wake up and smell the fruit cake! הוא הצהיר על זה, אני לא רואה אתכם חוסמים אותו מהפורום! אני רק ציינתי עובדה, תיכף תחסמו אותי על שאני אגיד שיונה אליאן קשת מדברת לכדורים אדומים מעופפים. גאד דאמייט! למה אין לי קרן השתלמות??

אנגסטרם

New member
טוב, תמשיכי בשלך

רק אל תתפלאי אחרי זה למה אין לך חברים ולמה תמיד יוצא לך לראות את אסלת השירותים מזווית מאוד קרובה ורטובה ולמה תמיד את מגלה מאוחר מדי שמישהו הדביק לך על הגב שלט "תבעטו בי". (ליצורה יש אוסף של נמלים אדומות רעבתניות במיוחד. סתם שתדעי) מצידנו זה בסדר, אם ככה את רוצה את זה.

אמממ...הוא בכלל לא הומו

מי אמר את זה? הוא גבר שבגברים...כן יופי כזה עדין זה חייב להיות יופי גברי...והבחור שהוא מסתובב איתו זה בכלל המאמן כושר שלו...כן... <טומנת ראשי בחול, רוצה להשתייך, כמו דג מת נסחפת בזרם, אם כולם יקפצו מהגג אני גם אקפוץ...>

מה עשיתי לכן?

אני אשם לבורות ולחציפות שלה, שככה אתן שולחות אותי לעשות עבודת אלילים לשווא? כל עוד היא שמרה על לשונה ולא אמרה למשל, דברי בלע כגון מוצא האמא של מכבי נתניה, מצבה שפיר ולא אתן ללחצים אינטרסנטיים להשפיע על שיקול דעתי האיכותי.

אפרופו סקופילד

למה הוא כל הזמן מדבר בקול לוחש כזה? האם גם הוא נפל ונהפך לביייב התורן? (ע"ע קייט מאבודים)

למעלה