מומלצי השבוע

../images/Emo205.gifמומלצי השבוע../images/Emo205.gif

שיר השבוע של TT
שיר השבוע בכלליות
אירוע שעשה לי את השבוע
אירוע שיעשה לי את השבוע הבא
תמונה מגניבה---> משהו שאני רוצה לשתף
הנה משהו שיעזור לכם להתחיל את השבוע
סירטונים מההופעה שהיינו בה!! אהה, והתמונה בסירטונים לא יציבה. מה לעשות, TT היו ממש מול העיניים שלנו, לא יכולנו להימנע מלקפץ כמו סתומות
נכנסים לבמה Beatles medley

../images/Emo108.gifהמומלצים שלי../images/Emo108.gif

שיר השבוע של TT
Today I've Lost You - שיר מדהים! שיר השבוע בכלליות
Today I've Lost You- שמעתי אותו יותר מידי השבוע! אירוע שעשה לי את השבוע
כלום
סוף הסמסטר!!! כבר חשבתי שהוא לעולם לא יגיע!!! תמונה מגניבה---> תמונה שמצאתי מהפורום הרשמי, מישהי שהחזיקה באנר וג'ייסון לקח אותו
משהו שאני רוצה לשתף
אני רוצה לישון!!

רגע, היא באמת כתבה:

"Jason- I want your oranges"?????? אדיר!!! והוא עוד לקח את השלט מהידיים שלה.. הוא בטח היה מ'זה מרוצה מעצמו(לא שאני מאשימה אות
)

Sivan1b

New member
../images/Emo194.gifמומלצים..

שיר השבוע-Everything changes...קליפ יפהפה!! קראתי שהווארד אמר שהוא הרגיש מטופש עם הצ'לו בידיים,כשהוא ממש לא ידע לנגן בו
מתוק אירוע שעשה לי את השבוע-טרם התרחש..
אירוע שיעשה לי את השבוע הבא -יש לי יומולדת ביום חמישי...רעיונות לדברים כיפיים יתקבלו בברכה.. המלצה- למי שעוד לא ראתה/התמכרה/אין לה יס- תורידו פרקים של הסדרה נמלטים!!(ירדן עכשיו תולשת שערות מרוב שמדברים על זה
) או בשמה המקורי:prison break- פשוט סדרה מעולה,כבר מהפרק ה1 נתפסים חזק!!ויש במה לשטוף עיניים, בננות...
ומה עם קליפ ל-today I've lost you??? שיצלמו כבר המשך שבוע נעים לכולן

עפטוב

New member
הילה הטלפתיה ביננו מתחילה להפחיד...

בדיוק חשבתי שממזמן לא עשינו המומלצים חחחח אדירה!!! מנהלת מספר אחת את תאמיני לי! ולענייננו.... שיר השבוע של TT - אני עכשיו חזק על EC אז another crack in my heart שיר השבוע בכלליות - corrine baylee rea - put your record on אירוע שעשה לי את השבוע - אחותי התארסה, וקנינו לה טבעות. אירוע שיעשה לי את השבוע הבא - מחר אני ואחותי הולכות לקנות שמלה. תמונה מגניבה---> חחח אין לכם מושג כמה אני הולכת לחרוש על התמונה הזאת משהו שאני רוצה לשתף - אני ממש רוצה ללכת לעוד הופעה של טייק דאט... אבל ממש!! מישהי מתנדבת לממן??

../images/Emo13.gif

מזל טוב לאחותך!
אני והילה תמיד שרות Another crack in my arse...
וד"א אין לנו שום התנגדות שתחרשי על התמונה הזו

תודה תודה../images/Emo9.gif

ברכותיי על אירוסי אחותך
מסע בעקבות השמלה נשמע כיף לא נורמלי! יש תאריך?

המומלצים שלי|פיל סגול|../images/Emo3.gif

שיר השבוע של TT: Today I`ve lost you שיר השבוע בכלליות: Another brick in the wall(שיר שעזר לי לשרוד את רוב שנות ההשכלה שלי
) אירוע שעשה לי את השבוע: להיפטר מהבגרות בביולוגיה
אירוע שיעשה לי את השבוע הבא: להתבטל עד טירוף, כי אין לי בגרויות עד סוף החודש, וזו סיבה לחגוג תמונה מגניבה---> משהו שאני רוצה לשתף: השבוע תתקיים מסיבת הסיום שלי! Party time

../images/Emo204.gif

שיר השבוע של TT
אממממממממממממ sure שיר השבוע בכלליות
מאמי של גלעד שגב
אירוע שעשה לי את השבוע
מסר שקיבלתי היום
וגם שהתקבלתי ללימודים שרציתי
יש ערב פיוטים מגניב בירושלים ביום חמישי עם אביתר,מאיר ואהוד בנאי ועם מיכה שטרית ועם פורטיסחרוף!! שזה המון אומנים אהובים עלי על במה אחת .. תמונה מגניבה---> קחו
משהו שאני רוצה לשתף: העונה השישית של בנות גילמור זה ה דבר!!! לוגן

ברכותיי על התקבלותך ללימודים../images/Emo24.gif

שיהיה לך בהצלחה, כולנו כאן מאמינים בך

למעלה