מומלצי השבוע

../images/Emo205.gif מומלצי השבוע ../images/Emo205.gif

<הפינה עוברת ליום ראשון מעכשו
> השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo204.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): של היהודים?
טוף, "עכשיו את" של דנה - "לא נוח לי" - שיר השבוע (כללי): "סקנד טאיים אראוונד" - אלבום השבוע: גלעד שיין - מאכל השבוע: פסטה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): A reason for forgiveness" "Starts with one dedication at a time - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני: "הסנדוויץ' צמחוני?"
חייל: "לא" אני: "מה יש בו?"
חייל: "גבינה צהובה וירקות" כמה צחקתי שם
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: צו ראשון, לונה פארק, שחר - משהו שהרס את השבוע: המלחמה הזאת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע במרכז - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש שוב את בלן -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "סקנד טאיים אראוונד" -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה - הסבים והדודים, אלעד ורעותקע, בלן.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): זה מה שראיתי ביציאה מהלונה פארק
ומשום-מה זה שעשע אותי (הקטע של השימשיה ההפוכה..)

A t z a

New member
יאללה..../images/Emo80.gif

- שיר השבוע (של היהודים):אממ אין
?....של דנה-יש בזה טעם(שהיה ברדיו) - שיר השבוע (כללי):כל מיני של איגי,חמי איפה הילד קרן פלס איה כורם וכו'
- אלבום השבוע:אדום-איגי וקסמן,אם אלה החיים-קרן פלס,שדים-איפה הילד - מאכל השבוע:טיבעול
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אממ.. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
ואהבת לרעך כמוך
חחחחחחחח זה היה ממש מצחיק
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אדום או תכלת - אמוטיקון השבוע:
נו הוא תמיד - משהו שעשה לכם את השבוע:הרבה כיף ות"א וים - משהו שהרס את השבוע:יומיים של באסה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:סרט פעמיים,יומולדת לאמא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
מה זה עניינכם -שיר שפתחתם איתו את השבוע:אממ לאדעת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כל מיני סתם:סתם - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):קפצי לי פקאצה

../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה): יום יום. - שיר השבוע (כללי): יש הרבה. - אלבום השבוע: צועקים על אהבה- סינרגיה. - מאכל השבוע:
הממ... לא יודעת. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פוליטיקאי, סתום כבר יא אידיוט, תפסיק לחשב את דף המשכורות, דבר אל לב המועקות ותן לחיות ותן לחיות..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "...זה הטעם שנשאר מלחבק אותך..."
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): הממ...
לא יודעת. - אמוטיקון השבוע:
,
,
וגם קצת הוא-
. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: הכל. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מדרחוב, הופעה של בית הבובות ואולי אולי אולי גם הופעה של דין דין אביב. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבמצה ירגע קצת. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אתם חושבים שאני זוכרת? -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אח שלי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

יאללה נענה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מה? - שיר השבוע (כללי): אין ממש - אלבום השבוע: גם לא שמעתי ממש
- מאכל השבוע: רק אחד?
המבורגר מאגאדיר
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה לי בראש - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) נו אני ממש לא זוכרת
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ירוק - אמוטיקון השבוע: ?
- משהו שעשה לכם את השבוע: מי זוכר מה קרה שבוע שעבר?
- משהו שהרס את השבוע: לוזוכרת השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש למה לחכות?, אני לא ממש רוצה לצאת מהבית:-\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: למצור סוף כל סוף בסיסטית וקלידנית -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אין -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחחח אין ממש.

אתה אוהב אותי נ ק י י ה

השבוע שעבר: שיר השבוע (של היהודים): לעוף
שיר השבוע (כללי): כשאתה כאן ומשהו ממני אלבום השבוע: אוסף עברי משובח במיוחד מאכל השבוע: וואי יש חטיף כזה בטעם קוקוס בננה של מרומולייט עם כוס חלב.
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהבה היא לא חולשה" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את לא מזייפת, את סתם שרה חרא. "
צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): וואי כחול-תכלת. אמוטיקון השבוע: האלה של המסנג'ר. משהו שעשה לכם את השבוע: הפיג'מה החדשה משהו שהרס את השבוע: לקום בבוקר של יום ראשון ולשמוע על המצב בצפון. השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהחדשות יבשרו על בוא הסתיו ולבלוב עצים. בלי צל של מלחמה. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב. שיר שפתחתם איתו את השבוע: השיר של יהודה לוי מהאלופה. "רציתי לקחת אותך איתי אל מקום אחר בו נוכל לאהוב ולגדוללללללללללל רק שנראה נופים אחרים מקום בו העצים יותר ירוקים את ואני עד סוף העולם ואירופה בגדוללל" האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בדיוק ברגעים האל אני מציקה לו שצריך להיפגש אבל הבנאדם מנפנף אותי
ערבי יפה אחד. סתם: תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הצלליות החדשות

למעלה