סופשבוע

../images/Emo205.gif סופשבוע ../images/Emo205.gif

מומלצי השבוע
השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): <נלקח מפורום היהודים>

שבוע טוב ../images/Emo140.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה): להתגעגע - שיר השבוע (כללי): אתה צריך אהבה חדשה, עכשיו את - אלבום השבוע: פחד מוות - האדם שעשה לכם את השבוע: אופיר, שהם, טלטול, הדס - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): המ... הכנתי בורקסים בעצמי?
- מאכל השבוע: בורקסים, ללא ספק - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: החתונה של דוד שלי
- משהו שהרס את השבוע: לדעת שהחופש בסיומו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופשבוע - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עכשיו את -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אין סתם:
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): <נלקח מפורום היהודים>

דג י ת

New member
השבוע שלי

מומלצי השבוע השבוע שעבר: עבר מהר - שיר השבוע (של דנה): בומביי
כי כל יום אני מגלה מחדש עד כמה העולם: "יפה מכוער חכם וטיפש" - שיר השבוע (כללי): קליפה של איה כורם
- אלבום השבוע: לודעת - האדם שעשה לכם את השבוע: יש כל מיני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה לי - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא זוכרת משהו כזה - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הורדתי קילו - מאכל השבוע: צלעות כבש באס"א
- משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: לא היה - משהו שהרס את השבוע: אנשים חסרי חיים השבוע שבפתח: מקווה שיהיה שבוע טוב - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיעור גיטרה
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לרדת עוד במשקל :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הרבה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה סתם: שיהיה שבוע מהנה! - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): תגידו לי התמונה לא מזכירה לכם סרט מסויים?
<נלקח מפורום היהודים>

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה): יש בזה טעם. - שיר השבוע (כללי): פרופיל 97 - אביב גפן. - אלבום השבוע: -- - האדם שעשה לכם את השבוע: צחר בעיקר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שוב פעם אנ'לא, אנ'לא מוציא אף מילה.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "חמרמיר!!!!"
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עכשיו כשאני חושבת על זה, אז עגיל בלשון. - מאכל השבוע: לא הרבה האמת. העגיל הרס לי ת'חיים. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: הסופ"ש ואחרי ההופעה של אביב בהאנגר. - משהו שהרס את השבוע: התאוריה. ועוד כמה דברים.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ווליום ת"א+לישון אצל שנשונה, וסמינר-פתיחת שנה בצופים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אספיק לסיים את העבודה בתקשורת למחרתיים! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עד הקצה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צחר, שנשונה, עומרי. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): וואי, הכל במחשב השני. התשה

קצת באיחור...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של דנה): אהבה - שיר השבוע (כללי): הרואין - אביב גפן - אלבום השבוע: חלולים - אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע: כולם. שנשונה בעיקר. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם היה לי ת'כוח, רק לקום ולברוח" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)חמרמיר. - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הייתי בהופעה של אביב. זה היה דיי הישג. - מאכל השבוע: פסטה - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: ההופעה. - משהו שהרס את השבוע: שטויות השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ווליום ת"א - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיגמר -שיר שפתחתם איתו את השבוע:המלחמה הבאה - אביב. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מיכל טישלר.

למעלה