סיכום השבוע:

just adiki

New member
../images/Emo205.gifסיכום השבוע:../images/Emo205.gif

סרט השבוע:
תוכנית השבוע
קליפ/סרטון השבוע:
שיר השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
ציטוט השבוע:
היום בכיפי ביותר בשבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר לא טוב שקרה השבוע:
נחזור לביה"ס השבוע?:
עבדתם השבוע?:
תכנונים לשבוע הבא:
תמונת השבוע: שבוע מדהים!.

NITSAN6

New member
מסכמת../images/Emo112.gif

סרט השבוע:שרק 3 תוכנית השבוע:אבא אמריקאי קליפ/סרטון השבוע:אין שיר השבוע:אין בילוי השבוע:להזמין פיצה עם חברים שלי התחדשות השבוע:אין ציטוט השבוע:"אוי נו זה לא עשה חור, זה רק שקע קטן...לא צריך להילחץ מכל דבר" היום בכיפי ביותר בשבוע:שיש דבר טוב שקרה השבוע:אין דבר לא טוב שקרה השבוע:אין נחזור לביה"ס השבוע?:לא עבדתם השבוע?:לא תכנונים לשבוע הבא:לישון תמונת השבוע:

adi dion

New member
אני ../images/Emo13.gif

סרט השבוע: השטן לובשת פראדה (היחיד שראיתי חחח) תוכנית השבוע: יריחו קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: Eyes On Me של סלין בילוי השבוע: ביומולדת
חגגתי בבסיס עם חברים והיה כיף ובערב הלכתי לקניון התחדשות השבוע: הדיסק החדש של סלין (
) כלמיני שטויות מהקניון
וקנו לי חלילית ליומולדת
ציטוט השבוע: חחחח שוב שטויות של האחראי בטניס
אבל אין לי כוח לכתוב עכשיו
היום הכיפי ביותר בשבוע: שלישי- היומולדת (וזאת פעם ראשונה שאני אומרת שהיום הזה כיפי) דבר טוב שקרה השבוע: היומולדת ואימון טניס ממש כיפי בראשון. אהה וטלפון ב11 בלילה ביומולדת מחברה שאמרה מזל טוב. היא עכשיו בצבא בקורס וחוזרת פעם בשבוע ולעיתים קרובות גם פעם בשבועיים ואיזו חמודה שהיא זכרה
דבר לא טוב שקרה השבוע: שתי "חברות" ששכחו את היומולדת שלי אבל שיהיה.... נחזור לביה"ס השבוע?: לא כזה משנה לי
אוף כיף לכם...
עבדתם השבוע?: צבא נחשב?
תכנונים לשבוע הבא: לקנות את הספר האחרון של הארי בעברית! למרות שכבר קראתי
תמונת השבוע: אין לי כוח לתמונות עכשיו

CarmitF

New member
מסכמת

סרט השבוע: אהבה בתפריט
תוכנית השבוע: HIMYM, DH, האנטומיה של גריי. אה והתחלתי לראות גוסיפ גירל..
קליפ/סרטון השבוע: ג'ניפר-אתם חייבים לראות http://www.youtube.com/watch?v=YyhW0Gh6TXk שיר השבוע: somewhere only we know בילוי השבוע: להיות אצל דודים שלי. ראינו את מופע של פרוזק חח
וגם כמה סרטים. התחדשות השבוע: אין ציטוט השבוע: "עוד פעם לכאורה "
..וגם -"איפה זה אנאפוליס?" - "באפריקה." היום בכיפי ביותר בשבוע: רביעי דבר טוב שקרה השבוע: דבר לא טוב שקרה השבוע: אני כל הזמן עייפה
. נחזור לביה"ס השבוע?: בטח שלא עבדתם השבוע?: לא תכנונים לשבוע הבא: לישון. ולמה לא יורד גשם?!! תמונת השבוע: אני בתגובה מהירה

linoy7

New member
שבוע טוב!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

סרט השבוע: השטן לובשת פראדה תוכנית השבוע: חברים, האי, מיכאלה קליפ/סרטון השבוע: אין שיר השבוע: טיטאניק
בילוי השבוע: שני-שלישי התחדשות השבוע: אין ציטוט השבוע: אין היום הכיפי ביותר בשבוע: שלישי בערב דבר טוב שקרה השבוע: אין משו מיוחד דבר לא טוב שקרה השבוע: יום שלישי בבי"ס
נחזור לביה"ס השבוע?: הלוואי
עבדתם השבוע?: לא תכנונים לשבוע הבא: אין. הכל ספונטני אצלי
תמונת השבוע:

Galuush

New member
עונה../images/Emo13.gif

סרט השבוע: למרות שלא ראיתי אותו ממש, אלא את הקליפ שלו- פרל הרבור
תוכנית השבוע: משפחת פיירו
קליפ/סרטון השבוע: הקליפ של פרל הרבור
שיר השבוע: there you'll be של פיית' היל וfade away של סלין
בילוי השבוע: בבית, מתחת לפוך עם ספר טוב
התחדשות השבוע: נמנמנמ... אין... ציטוט השבוע: once touched by pain you're not the same, but time can heal your heart again... היום בכיפי ביותר בשבוע: כל יום שאני מתבטלת בו
דבר טוב שקרה השבוע: אממ שהיה לי שיעור נהיגה טוב
דבר לא טוב שקרה השבוע: שיעור פחות טוב בפיתוח קול
נחזור לביה"ס השבוע?: השד יודע... עבדתם השבוע?: לא
תכנונים לשבוע הבא: הארי פוטר 7
תמונת השבוע:

סיכום../images/Emo3.gif

סרט השבוע: הייספריי תוכנית השבוע: האי קליפ/סרטון השבוע: אמברלה אבל לא של ריאהנה של כמה בנים .. אימואים .. הומואים
שיר השבוע: פאלינג אוואי - דופ בילוי השבוע: יומולדת לחברה מקס ברנר ^_^ ויומולדת לידיד ^_^ התחדשות השבוע: אין ציטוט השבוע: -- היום בכיפי ביותר בשבוע: חמישי-שישי דבר טוב שקרה השבוע: מלא דברים טובים דבר לא טוב שקרה השבוע: שחושבים על לבטל ת'שביתה
נחזור לביה"ס השבוע?: לא! עבדתם השבוע?: כע תכנונים לשבוע הבא: לעבוד, שיעורי נהיגה, חברים או משו .. ולמצוא מורה לגיטרה .. תמונת השבוע: --

CarmitF

New member
כבר חודשיים חושבים לבטל את השביתה

אז לא צריך לדאוג בינתיים..

MoRaN SaShA

New member
יאאאאאאאאאלה נו בכיף ../images/Emo6.gif

סרט השבוע: שיהיה הארי פוטר אבל עדיין לא ראיתי אותו. תוכנית השבוע - FRIENDS. קליפ/סרטון השבוע: אני אגיד DVD השבוע וזה של נלי פורטדו!!!!!! שקניתי שלשום
שיר השבוע: CLUMSY וגם WONT GO HOME WITHOUT YOU. בילוי השבוע: התחלתי לעבוד.. זה מספיק 'בילוי'
התחדשות השבוע: התחלתי לעבוד!! וקניתי בגדים בהנס. ציטוט השבוע: משהו מצחיק מהעבודה.. חחח היום בכיפי ביותר בשבוע: שבת וגם שישי דבר טוב שקרה השבוע: אחיינית שלי ישנה אצלנו בשישי שבת.. והתחלתי לעבוד ביום ראשון. דבר לא טוב שקרה השבוע: סיימתי לעבוד אתמול ב-11 בלילה וזה יקרה גם היום וזה מעייףףףף.. נחזור לביה"ס השבוע?: חה חה. עבדתם השבוע?: כ- ן!!!!!!!!!!
תכנונים לשבוע הבא: אין ממש.. תמונת השבוע:

CarmitF

New member
תתחדשי על הכל ../images/Emo13.gif

גם אני קניתי בהנס השבוע..

MoRaN SaShA

New member
איזה בגדים מהממים יש שם, אה?? ../images/Emo9.gif

אה ותודה
חחח תחדשי גם את. קניתי טוניקה כזו חומה מהממתתתתתתתתתת עם קפוצ'ון. ומכנס בצבע אפור עכבר גם מהמם. יש להם אחלה בגדים.. מה את קנית ? חחח

CarmitF

New member
מכנס שחור וקפוצ'ון תכלת..

רציתי בהתחלה קפוצ'ון אפור אבל לא היה במידה שלי ואז חשבתי לקנות ירוק בהיר וגם זה לא היה במידה שלי... לא נורא בפעם הבאה

למעלה