Rowdy Girl
New member
../images/Emo205.gifפאנפיק../images/Emo205.gif
סקייטר בוי- פרק 7
לא יכלתי להפסיק לחשוב על מאט. ציפיתי ללכת לבית הספר כדי לראות אותו שוב, אבל אני אצטרך להתעמת עם הבנות ולזה אני לא מצפה. הגעתי לבית הספר באיחור אז רצתי, עברתי בלוקר שלי ואז הלכתי לכיתה. הבנות היו שם בציפייה שאני אשב איתן, אבל אז ראיתי את הבנים מנופפים לי לשבת איתם. חייכתי לבנות וישבתי עם הבנים. "את בסדר?" מאט שאל ושם את היד שלו מסביבי "כן תודה. אתה?" "מצטער שעזבתי מוקדם אתמול בלילה" "אל תדאג" "אז לורי את רוצה לאכול צהריים איתנו?" ג'יימס שאל "ברור." אחרי הארוחת צהריים עם הבנים היה לי אימון עם נבחרת המעודדות. החלטתי להמשיך עם זה. למה אני צריכה לפרוש ממשהו שאני אוהבת? החלפתי בגדים כשהבנות נכנסו למלתחה. "היי לורי." ג'ולי חייכה והתיישבה לידי "היי." "אז את עדיין במעודדות?" ליסה שאלה "כן." "אומייגאד לורי, דניאל הזמין אותי לצאת." דנה צרחה "מצויין." חייכתי "אז איך הולך עם איך שקוראים לו?" ליסה שאלה "מאט ואני רק ידידים. בכל אופן אני אפגוש אותך באולם" "ביי לורי." ג'ולי אמרה אחרי האימון ניסיתי לעזוב מהר כדי לא להתעמת עם ליסה, אבל לא הייתי מהירה מספיק. "לורי, מה הקטע שלך עם הבחור הזה?" ליסה שאלה "אנחנו ידידים." "אבל את לא באמת, נכון?" "כן זה כל כך קשה לדמיין?" "זה רק שמעודדת וסקייטר בוי לא הולכים ביחד." "ליסה, אני לא רק מעודדת אני גם בנאדם שיכול לבחור לעצמו חברים לבד." "אני פשוט חושבת שאת צריכה להזהר כי אם לא תעקבי אחרי חוקי המעודדות יכולים להעיף אותך מהקבוצה." "אבל אני עוקבת אחרי החוקים, זה סתם חוקים מטומטמים. זה כל כך מטומטם שהמעודדת הראשית צריכה לצאת עם קפטן נבחרת הפוטבול." "מה הקטע של הבחור הזה? הוא משנה אותך." "לא הוא לא." "את אפילו לא יכולה לראות כמה השתנית." "וואטאבאר, אני חייבת ללכת." להתראות ביום חמישי!
תגיבו!