|קולה|
שירשור חיובי

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif|קולה|../images/Emo190.gifשירשור חיובי../images/Emo189.gif

אתם צריכים לספר על הדברים החיובים שהולכים לקראות לכם. ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif ../images/Emo99.gif

ראשון- הייתי עם שי
שני- נועה ושני אצלי
שלישי-
מתגייסת
רביעי- צבא
חמישי- צבא
שישי- מקווה לצאת שבת. להחזיק לי אצבעות ולקוות ממש ממש. שבת- אם אני יוצאת שבת, אז... אצל שי
שבוע הזוי!! חצי טוב וחצי רע

מיי^_^../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif

ראשון-לא לומדים, סמינר. שני-נוסעים לנועלצ! ורואים גם את ספירוצ'קה והילה כפרעליהן
שלישי-אין:| רביעי-אחה"צ חופשי
חמישי-גיטרה^^ שישי-אממ.. לא לומדים? שבת-ישניםםםםםםםם^________^

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

ראשון- היה לי יום חופש [חופשת מחצית]. וראיתי את עינבי [חה"ט]. אהה אהה, והצלחתי להבין דברים במתמטיקה
שני- הממ... יש היסטוריה. [כן, אני אוהבת היסטוריה. שש!] שלישי- אמא חוזרת מאילת [ואמורה להביא לי דיסקים, חסר לה שלא
] ויומולדת לסווטה
רביעי- ליודעת :$ חמישי- פיתוח קול
שישי- העיקר סופ"ש
שבת- אותו דבר כמו בשישי
[אה, ויש מגרש ביתי. צ'אדדדדדדדדדד
] שבוע מעולה לכולם

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifאני אעשה גם של שבוע שעבר ^^

שבוע שעבר: ראשון- שתי חברות שלי באו ורצנו- ועשיתי צמות לאחותי בכל הראש יצא יפה (יחסית לפעם ראשונה) שני- חברה שלי באה אליי כדי שנתכנן איזה משהו לציור קיר שאנחנו עושות בבצפר... שלישי- תחרות ניווט- היה מפחיד!!!! להיות במשך שעה וחצי לבד במקום שלא מכירים :-S לקחנו בנות ט' מקום שלישי בנות יא' מקום שלישי ובנים יא' מקום שלישי... היה נחמד... רביעי- כיתות ו' באו אליינו והייתי צריכה להדריך אותם אבל התחמקתי!!! והייתה ישיבת בוגרת בתנועה... חמישי- נמ.... הייתי בבית אני חושבת שישי- בבית!!!! פעם ראשונה אחרי מלא זמן!!! שבת- ישנתי!!! השלמתי שעות שינה!!! והייתי בבית! השבוע: ראשון- לא הייתי בבצפר |שטןקטן| והיה מבחן!! ולא עשיתי!!! חע! טוב נו מחר אני אצטרך לעשות אותו... וקנו לי MP3 סוף סוף... וקיבלתי תעודה ^^ והיא הייתה טובה.. אבל היא לא פה אני אקח אותה ביום שלישי... שני- אני אעשה את המבחן... ובבית אני אשתעמם לי בכיף או שאני אלך לחברה... וכיתות ו' שוב באות... שלישי- פעולה בנוער אם שומדבר לא ישתבש... רביעי- מש"צים... ופעולה חמישי- כלום... אולי חברה תבוא אליי... שישי- שוב כיתות ו' באות (אוף מתי זה יגמר.???) ננסה לסדר יציאה או משהו בערב... שבת- אני אשן (כמו כל הזמן..) וזהו.. זה היה מתיש אבל לא הייתי פה מלא זמן אז זה בסדר...

milkshakit

New member
שלי :) ../images/Emo189.gif

ראשון- הלכתי סוף סוף לקנות בגדים לבת מצווה של אחותי! יאא קניתי בגדים כה יפים
, גם המחיר היה יפה
שני- אין לי שמץ, אולי אפגוש את חברה שלי שלישי- לא יודעת :$ רביעי- כנ"ל חמישי- יוצאת למועדון כנראה. שישי- ישנה
שבת- כנראה גם ישנה (אם לא יהיה שינוי
)

Sim§ MaN

New member
הומ.. ../images/Emo189.gif

ראשון- לא היה שומדבר. שני- שיעור פרטי, בע.
שלישי- הולך עם חבר לאכול סיני, אם אני אצליח לתפוס את הממזר. -_- רביעי- לא הולך לביצפר כמו תמיד. מאהעה.
ומהדורה של חדשות S בקומונה שלי כמו תמיד.
חמישי- שיעור פרטי, בע.
שישי- שומדבר.
שבת- ישן המון המון!

../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

ראשון- עבר ^^ שני- נפגשת עם גולן
שלישי- נעמה באה
רביעי- הממ אסתי. חמישי- כנראה הולכת אל אליק. שישי- שיעור פינית
שבת- כנראה הולכת לדודה שלי שקנתה לי ספר מאגניבבבבב

pureK

New member
איזה חוסר חיים יש לי עם הפסיכו הזה

ראשון- הייתי מדוכאת, ראיתי חצי מ"נעליה". לא אהבתי עד איפה שראיתי. והכי גרוע לא למדתי אפילו טיפה. שני- רופא שיניים וחייבת לפחות כמה שעות פסיכו, נוסעת לחבר שלי. שלישי- להתחיל מתמטיקה בפסיכו ונוסעת לחברי. רביעי-להמשיך עם הפסיכו ולא לשכוח לנסוע לקיסה שלי. חמישי- פסיכו + יריד עיצובים. שישי- יריד מעצבים בת"א שבת- יריד עיצוב בת"א

שליייי

ראשון- עבררר שני- הולכת לשוק רמלה שלישי-נוסעת לקריון רביעי-מתכוננת למבחן...בעעעע חמישי-לא יודעתת שישי-אולי נפגשת עם חברות..לא יודעת עוד שבת- יושנתתתתתתת

Red Guitar

New member
עונה../images/Emo199.gifרק ההפך

סליחה שאני כל כך פסימית אבל זה בין השבועת הכי מעצבנים שהיו ויהיו לי ראשון- טיפול פנים הסיטואציה: מורידים לי שחור מהאוזן
,אני מחזיקה את היד של אמא שלי מרוב כאב וברקע שומעים את שרית חדד
, הדבר הטוב היחיד הוא הכדורעף, מבחן במדעים
שני- כול הגוף שלי תפוס שלישי- מבחן במתמטיקה
רביעי- המורה שלנו מחופשת לידה חוזרת
אוףףף!!!!!! אני שונאת אותה! חמישי- משהו רע עומד לקרוא..לחץ מהעבודה הענקית במדעים. שישי- חופש..אך לא בטוח שבת- אין לי מושג..אני תקועה בחור משעמם לי..למרות שיש לי שיעורים.

למעלה