שאלון!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifשאלון!

שאלון חביב במיוחד שנגנב מקומנת Three Days Grace, כמובן שיש כמה שינויים כדי שהשאלות יתאימו לגאנז. הלכת להופעה של גאנז, אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך, לפתע אקסל מצביע עלייך, קורץ ואומר לך לעלות לבמה (ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך) היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז, מי זה היה? מה הייתם עושים? גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף? ולמה?! הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצה. מה היית גונב? אתה הולך ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז, איזה שירים היית מוחק? ולמה? דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו! מה היית מעביר להם? תענו

zohar36

New member
עונה

הלכת להופעה של גאנז, אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך, לפתע אקסל מצביע עלייך, קורץ ואומר לך לעלות לבמה (ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך) היית עולה?כן אם כן, מה היית עושה על הבמה?מתחילה להזיע ולחייך כמו במוגבלות קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?לתקופה שהם הופיעו בארץ? אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז, מי זה היה?אקסל מה הייתם עושים?ילדים גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף?איך את מדברת?! ולמה?! הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצה. מה היית גונב? את הבוקסר של אקסל ומסניפה אותו בפדופיליות טיפוסית אתה הולך ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה?אקסל וסלאש. סולחה! אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז, איזה שירים היית מוחק? ולמה?לא הייתי מוחקת. כאילו יש כאלה שאני לא אוהבת אבל.. עדין. נשאיר נו דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו! מה היית מעביר להם?מחזירה ת'בוקסר של אקסל..כמה אפשר לרחרח ת'דבר הזה?

Slash105

New member
תשובות

הלכת להופעה של גאנז, אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך, לפתע אקסל מצביע עלייך, קורץ ואומר לך לעלות לבמה (ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך) היית עולה?הייתי טס מה לא הייתי עושה קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר? (אפשר לצרף תמונה) ולמה?1991 שהם הוציאו את האילוז'נים התקופה הכי טובה של גאנז הכי הרבה טורים אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז, מי זה היה? מה הייתם עושים?סלאאששש...מנגנים כל היום גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף? אף אחדד.. ולמה?! הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצה. מה היית גונב? לס פול של סלאש אתה הולך ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אקסל סלאש קופץ אליהם אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז, איזה שירים היית מוחק? ולמה? לא הייתי מוחק דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו! מה היית מעביר להם? אותי בארגז

אוקיי

הלכת להופעה של גאנז,אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך,לפתע אקסל מצביע עלייך,קורץ ואומר לך לעלות לבמה(ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך)הייתה עולה?כן אם כן מה הייתה עושה על הבמה? שואל אותו אם אפשר להצטרף אליו אחרי ההופעה "לסיבוב" עם הבנות
קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר?(אפשר לצרף תמונה)לתקופה של ההופעה שלהם בדונינגטון 88,ולמה?כי הופיעו שם אתם ביחד גם איירון מיידן(גאנז היו החימום שלהם באותה הופעה) וגם מגהדת שתיים מהלהקות שאני הכי אוהב ,ככה הייתי מרוויח שלוש הופעות בפעם אחת אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז מי זה היה?מי שבא ברוך הבא,מה הייתם עושים?מה שהוא היה מציע גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף? ולמה? אף אחד הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. וברשותך "לקחת" כל חפץ שתרצה.מה היית גונב?את הספר טלפונים של אקסל עם כל המספרים של הבחורות שהוא יוצא/יצא איתם אתה הולך ברחוב פתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אקסל וסלאש מבקש חתימה ותמונה משוטפת אם היית יכול למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז,איזה שירים היית מוחק? ולמה? אף שיר דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו ! מה היית מעביר להם? פוסטר של הלהקה ואומר לו לבקש מהם שיחתמו עליו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifיאללה אני גם

הלכת להופעה של גאנז, אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך, לפתע אקסל מצביע עלייך, קורץ ואומר לך לעלות לבמה (ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך) היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? ברור! קופצת על אחד מהם, או על כולם XD קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר? (אפשר לצרף תמונה) להופעה ב-Ritz ב-88! ולמה? כי זאת נראית אחלה הופעה! אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז, מי זה היה? מה הייתם עושים? סלאש! משחקת איתו כל היום גיטר הירו גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף? חס וחסה! לא מעיפים אף אחד! ולמה?! הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצה. מה היית גונב? ת'כובע של סאלש אתה הולך ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? סלאש ואמממ איזי והייתי מצטלמת איתם אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז, איזה שירים היית מוחק? ולמה? רק את My World, אבל כבר סיכמנו שלא גאנז כתבו את זה אלא החייזרים דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו! מה היית מעביר להם? אותי! הודגש באמצעות מדגישומטיק

eran377

New member
לא מאמין שאני עונה על זה, אבל....

הלכת להופעה של גאנז, אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך, לפתע אקסל מצביע עלייך, קורץ ואומר לך לעלות לבמה (ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך) היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? כן, הייתי משתלט לסלאש על הגיטרה. קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? לאולפן הקלטות בזמן שגאנז הקליטו את האילוז'נים, למה? בעיקר בגלל נובמבר ריין... אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז, מי זה היה? מה הייתם עושים? סלאש, ג'אם סשן כל היום גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף? ולמה?! אף אחד (מההרכב הקלאסי) הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצה. מה היית גונב? מן הסתם, את אחת הגיטרות של סלאש
אתה הולך ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? אקסל, הייתי מביא לו כאפה ובורח אם היית יכולה למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז, איזה שירים היית מוחק? ולמה? מיי וורלד, פיישנס וגרדן אוף עדן דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו! מה היית מעביר להם? שווארמה בלאפה

otlumak

New member
...

הלכת להופעה של גאנז, אתה עומד שורה ראשונה יחד עם החברים הכי טובים שלך, לפתע אקסל מצביע עלייך, קורץ ואומר לך לעלות לבמה (ובאותה שנייה גם מבטיח לא לקפוץ עלייך) היית עולה? אם כן, מה היית עושה על הבמה? כן הייתי עולה על הבמה והייתי שר עם אקסל את כל שיר שהוא היה רוצה ובגלל שבגילו כבר קשה לו לרוץ על הבמה ולקפוץ (אולי איזה קפיצה אחת ב-the blues בריו ב-2006...) אני אקפוץ על הבמה ואני ארוץ כמו בזמנים הטובים שלו בקיצור אני אחיה מחדש את האגדה של הרוח של Guns N Roses... קיבלת מכונת זמן ואתה יכול לחזור אחורה בזמן לאיזה תקופה של גאנז שהיית רוצה... לאיזה תקופה היית חוזר? (אפשר לצרף תמונה) ולמה? הייתי חוזר לתקופה שאקסל ברח מהבית והייתי מצטרף אליו בתור אחד שגם ברח מהבית והייתי נוסע איתו לכל מקום שהוא הולך ומקים איתו את גאנז שאני סולן משנה. תגידו שזה לא גאוני... אם היה לך יום שלם להיות עם אחד מחברי גאנז, מי זה היה? מה הייתם עושים? אקסל, הייתי מבקש ממנו שיעשה לי שיעורים בפיתוח קול (תותח הבן אדם...) ואז באותה הזדמנות אומר לו שאם הוא ירצה לפרוש אני רוצה שהוא יכתיר אותי ליורש שלו. גאנז מודיעים שנמאס להם מחבר להקה אחד ואתה יכול לקבוע את מי להעיף. את מי היית מעיף? ולמה?! ת'אמת אין לי מישהו שאני רוצה להעיף מהלהקה... ההפך הייתי רוצה שהם לא יעזבו... הלכת לתומך ברחובות אמריקה ולפתע נתקלת בבית של אחד מחברי הלהקה. ברשותך "לקחת" כל חפץ שרק תרצה. מה היית גונב? הייתי לוקח גיטרה של סלאש(לחבר שלי-גיטריסט בהרכב שלי ושלו...) מיקרופון ששל אקסל למזל טוב וכמה תלבושות נחמדות של אקסל... אתה הולך ברחוב ופתאום רואה שניים מחברי גאנז. את מי היית רוצה לראות? ומה הדבר הראשון שהיית עושה? הייתי רוצה לראות את אקסל ודאף ולהגיד להם שהם חייבים לחזור לנגן ביחד ולבקש מהם לבוא איתם לכמה הופעות
אם היית יכול למחוק 3 שירים מההיסטוריה של שירי גאנז, איזה שירים היית מוחק? ולמה? שום דבר! מה זה השיט הזה?! דוד שלך אומר לך שהוא מכיר את גאנז ואתה יכול להעביר להם דרכו כל דבר שרק תחפוץ בו! מה היית מעביר להם? לא יודע...הודעה שיבואו לעשות הופעה בישראל ואני אוכל לפגוש אותם מאחורי הקלעים... ושאלה שאני מוסיף: האם אתה מצפה ל-Chinese Democracy? מה תעשה שזה יצא? ברור!!! אני לא יכול לחכות! אני אקנה את הדיסק ישר ואלך להופעה שהם יעשו לכבוד הדיסק ואני אעשה מסיבה וכזה לכבודם!וכמובן מופע מחווה...

otlumak

New member
חחחח לא ממש לא...

אני פשוט מעריץ את הבן דם שעשה את המוזיקה שאני הכי אוהב בעולם ואת הסטייל האדיר שלו... עכשיו שאני מקים להקה אני אמשיך את האגדה...

למעלה