אני מותק בלי עותק
New member
../images/Emo205.gif שאלון!!! =]
כן אז יש לי מחר מתכונת בתנך וכן אני משתגעת כבר מכל החטאים של בני ישראל וכן משעמם לי וכן אני מנסה למצוא ליי תעסוקה אחרת ולהתחמק מזה (חחחח ) אזזז הנה לכם שאלון הישר מפורום סקרים ושאלונים
תענו חברים.. שם: גיל: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה משחק הילדים האהוב עליך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מהו הצבע האהוב עליך? מה השתיה המועדפת עליך? מה הספר האחרון שקראת? את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? את יודעת לנגן? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? מה המקצוע שאת הכי שונאת? מה הצבע של החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? יש לך עגילים / קעקועים? באיזה פורומים את כותבת? איזה דיסקים יש לך? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? לאיזה חוגים את הולכת? מה את רוצה לעשות עכשיו? עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? את מאמינה ברוח רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? השתמשת פעם באיקון הזה-->
? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך? שבוע טוב
~תמר~ =]
כן אז יש לי מחר מתכונת בתנך וכן אני משתגעת כבר מכל החטאים של בני ישראל וכן משעמם לי וכן אני מנסה למצוא ליי תעסוקה אחרת ולהתחמק מזה (חחחח ) אזזז הנה לכם שאלון הישר מפורום סקרים ושאלונים