שאלון!!! =]

../images/Emo205.gif שאלון!!! =]

כן אז יש לי מחר מתכונת בתנך וכן אני משתגעת כבר מכל החטאים של בני ישראל וכן משעמם לי וכן אני מנסה למצוא ליי תעסוקה אחרת ולהתחמק מזה (חחחח ) אזזז הנה לכם שאלון הישר מפורום סקרים ושאלונים
תענו חברים.. שם: גיל: מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? מה משחק הילדים האהוב עליך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מהו הצבע האהוב עליך? מה השתיה המועדפת עליך? מה הספר האחרון שקראת? את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? את יודעת לנגן? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? מה השיר האחרון ששמעת? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? באיזה שעה קמת היום? כמה זוגות נעליים יש לך? על איזה צד ישנת בלילה? מה הצבע של השיער והעיניים שלך? דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? מה המקצוע שאת הכי שונאת? מה הצבע של החולצה שלך? מה אכלת בצהרים? יש לך עגילים / קעקועים? באיזה פורומים את כותבת? איזה דיסקים יש לך? איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? לאיזה חוגים את הולכת? מה את רוצה לעשות עכשיו? עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? את מאמינה ברוח רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? השתמשת פעם באיקון הזה-->
? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך? שבוע טוב
~תמר~ =]

ניראה לי שזהו בהחלט שרשור../images/Emo32.gif

שם:לין גיל: 18 ו7 חודשים היום!:) מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? וואלה לא דעת, נגיע לגשר, נעבור אותו. מה משחק הילדים האהוב עליך? חניון עם הרבה מכוניות.. ו..מונופול מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? סקסולוגית ויועצת זוגית מהו הצבע האהוב עליך? כתום מה השתיה המועדפת עליך? פפסי מקס ומים מה הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו נקמה של שרה אנג'ל ולפני זה משוואה עם נעלם של אורי אדלמן את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? הממ תלוי לפי המצב רוח את יודעת לנגן? כן.. לאנשים..על העצבים.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? עישנתי סיגריה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אשתה אופטלגין כי כואב לי הראששש! מה השיר האחרון ששמעת? Unbreak my heart-Toni Brexton כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים להם? רויטל בני כמה הם? עוד חודש 5 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 וחצי באיזה שעה קמת היום? 10 כמה זוגות נעליים יש לך? חח מעל 8.. על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן.. הפוזה האהובה עלי מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער כרגע צבוע לאדום אבל בכללי הוא חום ועיניים צבע דבש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? הרווחתי כסף היום..<--משו טוב.. משהו רע? לא דעת כואב לי הראש..אני שונאת כשזה קורה.. מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אף אחד אני סוליקו בבית!!!:) מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? לא לומדת בבצפר.. לומדת במכללה.. המקצוע האהוב.. תורת הענישה מה המקצוע שאת הכי שונאת? סטטיסטיקה!!!!!!!!!!!!!!!! מה הצבע של החולצה שלך? שחורה עם פסים צבעוניים מה אכלת בצהרים? כלום.. לא היתי רעבה. יש לך עגילים / קעקועים? חח 9 פירסינגים וקעקוע באיזה פורומים את כותבת? כלא 6 כמובן, סקס לנוער מידי פעם.. שיחת בנות בוואלה.. איזה דיסקים יש לך? וואי יש לי לא מעט.. אבל האחרונים שקניתי היו: כלא 6-חופשי להשתחרר, סאבלימינל-בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר, והחדש של דין דין אביב איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? וווייי, לא התמקדתי בזה אף פעם.. באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז..:) לאיזה חוגים את הולכת? אין לי חוגים..אני גדולה בשביל זה..
מה את רוצה לעשות עכשיו? סקס!! עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? טונה וירקות באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? שום מקום. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? לא דולקות.. את מאמינה ברוח רפאים?לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? הממ אגאדיר.. לפני שלושה שבועות.. השתמשת פעם באיקון הזה--> ? בחץ? לפני כמה דקות..:) ישנת הלילה עם שמיכה?חח כן.. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא.. אבל מתה מתה מתההה לעשות בנג'י איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? השיר שלנו באיזה צבע העכבר שלך?כסוף עם אינפרא אדום למטה. ~לין~

MC SammY

New member
קצת משעמם לי אז נזרום

שם: סם גיל: 17 מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? טסה לג'מייקה, בונה בית ושוכחת מכל הצרות שלי
מה משחק הילדים האהוב עליך? "חדר הפחד".
(עזבו, משחק שאני ובני דודים שלי המצאנו) מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? תחום תקשורת/פרסום מהו הצבע האהוב עליך? משהו שנע בין תכלת לסגול בהיר. מה השתיה המועדפת עליך? ת'כלס אני נגמלתי מקולה אחרי ש12 שנים הייתי מכורה. מה הספר האחרון שקראת? "אם יש גן עדן" של רון לשם. מומלץ בטירוף. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סרט. את יודעת לנגן? לא
מקצב אחד בתופים נחשב? מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי 24
מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? ספינינג. מה השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו, Matisyahu-Exaltation כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים להם? אליס בני כמה הם? 25 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 באיזה שעה קמת היום? 7 כמה זוגות נעליים יש לך? אני אתחיל לספור נראה לכם? על איזה צד ישנת בלילה? אני לא חושבת שעל אחד. מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער-שטני, עיניים-כחול-ירוק. דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר רע- היה לי מגן במתמטיקה והלך לי לא משהו. דבר טוב- שיחררו אותנו מוקדם הביתה
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אףאחד. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? חינוך?
מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה. דא. מה הצבע של החולצה שלך? זית. מה אכלת בצהרים? מרק. יש לך עגילים / קעקועים? היה לי פעמיים עגיל בגבה, הליקס וכרגע יש לי 4 לובים. באיזה פורומים את כותבת? סקס לנוער, מוקי ושבק מיוזיק, פירסינג וקעקועים, רגאיי, השבט. אני לא(!!!) ילדת פורומים
איזה דיסקים יש לך? יש לי את כל הדיסקוגרפיה של כלא
איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום מתיסיהו! באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? תפוז? לאיזה חוגים את הולכת? ספינינג זה חוג?
מה את רוצה לעשות עכשיו? הממ...
עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 3? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? נקניק עם קטשופ ומלפפון! באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ג'מייקה ג'מייקה. כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? אף אחת. את מאמינה ברוח רפאים? ישמצב. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? יום העצמאות. השתמשת פעם באיקון הזה--> ? בזה--> כן. ישנת הלילה עם שמיכה? כע. עשית פעם בנג'י / סנפלינג? מקווה שבקרוב. איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? ראיתי MTV BASE ו24. באיזה צבע העכבר שלך? הוא קצת שקוף כזה.

kombinaizer

New member
טוב נו... D:

שם: אור פרידמן גיל: 17 מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? עושה רשיון וקונה מכונית :) מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? שדרן רדיו נראה לי מהו הצבע האהוב עליך? שחור מה השתיה המועדפת עליך? מים מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר 6 את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? על העצבים אבל אני יודע גם שני שירים בגיטרה :X מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? למדתי להיסטוריה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? ימשיך ללמוד להיסטוריה מה השיר האחרון ששמעת? אמממ כרגע have a little faith in me של ג'ון היאט כמה אחים יש לך?2 :< איך קוראים להם?שחר וזהר. בני כמה הם?18 וחצי ו13 וחצי ככה באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 וחצי באיזה שעה קמת היום? 12 :< כמה זוגות נעליים יש לך? 3 :) על איזה צד ישנת בלילה?מאיפה אני יודע מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור... דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? אמממ לא קרו דברים טובים ורעים רק למדתי למתכונת כל היום מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אפחד im a lonely man.... מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? תקשורת
מה המקצוע שאת הכי שונאת? היסטוריה :-S מה הצבע של החולצה שלך?לבן מה אכלת בצהרים? פתיתים יש לך עגילים / קעקועים? לא :\ באיזה פורומים את כותבת? מוזיקה שחורה, תאקט, השבט, מוקי, סינרגיה, 24 ופה. איזה דיסקים יש לך? כלא 6, כלא 6, השבט וסינגל של המקום המושלם איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום קאשי נראה לי באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? גיימר פוקט ותפוז לאיזה חוגים את הולכת? אין חוגים מה את רוצה לעשות עכשיו? לקנות אוזניות לפלאפון סעמק עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?5 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לאזוכר :\ באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? רוסיה יש שם שלג כל הזמן
כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 2 את מאמינה ברוח רפאים? כן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לא זוכר :\ השתמשת פעם באיקון הזה--> ? לא :< ישנת הלילה עם שמיכה? כן :> עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא :< איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? לא ראיתי טיוי היום... באיזה צבע העכבר שלך?לבן ואדום וואי זה ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך....

Luxfero

New member
HELLS YEAH.. YUPI עוד הודעות לפורום

שם: דניאל גיל: 17 מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? למוד לנגן ומקים להקות EMO ,DOOM METAL & DEATH METAL מה משחק הילדים האהוב עליך? רופא וחולה מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? היות מיליארדר מהו הצבע האהוב עליך? שחור , אדום , לבן , כסף ,זהב. מה השתיה המועדפת עליך? H2O מה הספר האחרון שקראת? הספרות האפוקליפטית בימי בית שני את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? טיפה מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? בניתי מיניאטורות מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אשמע מוסיקה מה השיר האחרון ששמעת? Otep - BLOOD PIGS כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1:00 באיזה שעה קמת היום? 6:55 כמה זוגות נעליים יש לך? 3 על איזה צד ישנת בלילה? על הגב מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שחור וחום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? ביולוגיה מה המקצוע שאת הכי שונאת? לא שונא כלום מה הצבע של החולצה שלך? כחול מה אכלת בצהרים? טוסטים מהבוקר יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? הפונדק , האורק וכלא שש איזה דיסקים יש לך? SNOOP DOG- R&G ' G-UNIT - BEG FOR MERCY , 50 -CENT - THE MASSACRE ' CHRISTINA AGUILERA איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? לאיזה חוגים את הולכת? מה את רוצה לעשות עכשיו? עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? את מאמינה ברוח רפאים? מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? השתמשת פעם באיקון הזה--> ? ישנת הלילה עם שמיכה? עשית פעם בנג'י / סנפלינג? איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? באיזה צבע העכבר שלך? TOO FUCKEN LONG /// FUCK IT

שלי../images/Emo176.gif

שם:צאלה גיל:15 מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר?מממ אינלי מושגג מה משחק הילדים האהוב עליך?ממ כולם=] מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה?לא יודעתת מהו הצבע האהוב עליך?כתום מה השתיה המועדפת עליך?קולהה מה הספר האחרון שקראת?הקמצן..לבצפר.. את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע?גם וגם את יודעת לנגן?לא=\ מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב?אכלתי מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב?ילמד למבחן במתמטיקה=\ מה השיר האחרון ששמעת?מממ הנה אני בא-הדג נחש כמה אחים יש לך?אחד גדול איך קוראים להם?יוגב בני כמה הם?עוד מעט 20 באיזה שעה הלכת לישון אתמול?ממ 22:30 באיזה שעה קמת היום?6:30 כמה זוגות נעליים יש לך?חח אינלי מושג די הרבה=] על איזה צד ישנת בלילה?חח לא זוכרת מה הצבע של השיער והעיניים שלך?שיער שטני עיינים ירוק דבש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?דבר טוב-ל"ג בעומר דבר רע-ביום שבת נהרג חבר של אח שלי..אז זה עדיין עצוב לי=\ מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה?אני לבד בחדר=] מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר?מממ לא יודעתת מה המקצוע שאת הכי שונאת?מתמטיקהה מה הצבע של החולצה שלך?טורקיז מה אכלת בצהרים?שניצל וצ'יפס..חח יש לך עגילים / קעקועים?עגילים באוזניים ואני רוצה קעקוע באיזה פורומים את כותבת?הדג נחש,כלא שש,דודו טסה,השבט.. איזה דיסקים יש לך?הרבה..חח איזה פורום לדעתך חסר בתפוז?לא יודעתת באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה?וואלה..חח לאיזה חוגים את הולכת?לא הולכת מה את רוצה לעשות עכשיו?לא ללמוד למתמטיקה עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)?ללמוד למתמטיקה-משעמם 10 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת?גבינה צהובה..חח באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)?משו טרופי כזה..חח כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו?לא דולקות את מאמינה ברוח רפאים?לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר?מזמןןן ישנת הלילה עם שמיכה?כן.. עשית פעם בנג'י / סנפלינג?לא=\ איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה?לא ראיתי כלום ולא יודעת מה אני יראה.. באיזה צבע העכבר שלך?אפור... יומטוב

אניי

שם: נחשו לבד חחח גיל: 15 מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? לא ד'עת
מה משחק הילדים האהוב עליך? לא מכירה משחקי ילדים חח מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? - מהו הצבע האהוב עליך? תכלת מה השתיה המועדפת עליך? קולה מה הספר האחרון שקראת? שהייתי בת 10 נחשב? את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע את יודעת לנגן? לא מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? אכלתי חחח מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? הולכת לאכול חח מה השיר האחרון ששמעת? אני טורו מפוצץ בדינרוווו כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים להם? אתי בני כמה הם? 23 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 2 באיזה שעה קמת היום? רבע לתשע כמה זוגות נעליים יש לך? אווו וואה.. על איזה צד ישנת בלילה? על הבטן מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום?טוב- הלך לי טוב במבחן..רע- רבתי עם חברות =\ מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? הכלב שלי ישן.. מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? מחשבים חחח מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך? לבן מה אכלת בצהרים? שניצל יש לך עגילים / קעקועים? עגילים באיזה פורומים את כותבת? תאקט וכלא 6.. איזה דיסקים יש לך? שי 360, סאב- כל הדיסקים, קאשי, כלא 6- כל הדיסקים איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? פורום על שמי אלא מה? באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? משפחת תאקט
לאיזה חוגים את הולכת? לאף חוג מה את רוצה לעשות עכשיו? לשרוף מיש'ו במדורה חחח עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 10!! מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? שניצל באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארצות הברית כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0 את מאמינה ברוח רפאים? כןן מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? אמממ לפני שבועיים השתמשת פעם באיקון הזה--> ? לא ישנת הלילה עם שמיכה? ברור עשית פעם בנג'י / סנפלינג? באנג'י בדרךךך איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? 24 ו-MTV פתוחים כל היום באיזה צבע העכבר שלך? אפור

EvyatarG

New member
והנה אני עונה...

שם:אביתר גיל:15 מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? צורח, לקוח, בורח מה משחק הילדים האהוב עליך? מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? להמשיך לגדול מהו הצבע האהוב עליך? אדום מה השתיה המועדפת עליך? פאנטה, בטירוף שלנו מה הספר האחרון שקראת? תרנגול כפרות(מטעם בצפר יש לומר) את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? קולנוע כמובן... את יודעת לנגן? לא.. מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? ראיתי טלוויזיה מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? אראה טלוויזיה מה השיר האחרון ששמעת? כל יום מחדש כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? יותם, גיתית, נטע. בני כמה הם? 18,21,23 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? וואלה לא זוכר באיזה שעה קמת היום? 6:30 כמה זוגות נעליים יש לך? 3 על איזה צד ישנת בלילה? שמאל מה הצבע של השיער והעיניים שלך? חום/שחור דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? דבר אחד טוב:התחמקתי ממבחן בבצפר, דבר אחד רע: היה שיעור מתמטיקה מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? לבד... מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? מחשבים, ספורט מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה מה הצבע של החולצה שלך? אדום מה אכלת בצהרים? אממ... אה כן, נקנקיות... יש לך עגילים / קעקועים? לא באיזה פורומים את כותבת? פה, פעם ראשונה איזה דיסקים יש לך? וואו-: כלא 6, כלא 6-חופשי להשתחרר, סאבלימינל-האור מציון, סאבלימינל והצל- האור והצל, סאבלימינל- בדיוק שחשבתם שהכל נגמר, משפחת תאקט- אולסטארז, הדג נחש- המכונה של הגרוב, הדג נחש-לזוז, OUTKAST- האלבום הכפול, אמינם- דה אמינם שואו, אמינם- דה היטס, ועוד.... ועוד... איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? לא חשבתי על זה, לא בדקתי עוד את כולם באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? פוקט ואתרי מוסיקה שחורה לאיזה חוגים את הולכת? כלום מה את רוצה לעשות עכשיו? להמשיך לרשום עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? 8 מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? לא אוכל סנדוויצים באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? ארה"ב, אנגליה,איטליה, צרפת כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 1 את מאמינה ברוח רפאים? לא מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? היו ימים... השתמשת פעם באיקון הזה--> ? לא ישנת הלילה עם שמיכה? פוך כמובן... עשית פעם בנג'י / סנפלינג? סנפלינג כן, בנג'י לא איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? האלופה ומה שיהיה באיזה צבע העכבר שלך? לבן מה כבר נגמר?

S h A y K i

New member
עונה =]

שם: שי
גיל: אממ עוד מעט 15..=] מה היית עושה אם היית זוכה ב-3 מיליון דולר? לא יודעת..קודם נזכה ואח"כ נראה כבר.. מה משחק הילדים האהוב עליך? מחבואים
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? אמממ..לא יודעת...בא לי להיות צלמת..אבל לכו תדעו בטח מחר אני ירצה להיות משהו אחר
מהו הצבע האהוב עליך? ירוק
מה השתיה המועדפת עליך? מיץ פטל
מה הספר האחרון שקראת? "כמו גחליליות" את מעדיפה לראות סרט בבית או בקולנוע? בקולנועעעע! הכי כייף
את יודעת לנגן? אממ..כן על גיטרה
מה הדבר האחרון שעשית לפני שבאת למחשב? מדדתי חום [אני חולה
] מה הדבר הבא שתעשי אחרי שתלכי מהמחשב? ישתה אקמול..
מה השיר האחרון ששמעת? עדיין שומעת- hell song של sum41 הכליםם
כמה אחים יש לך? שניים יותר מידי
איך קוראים להם? עידו ותמיר בני כמה הם? 18 ו11 באיזה שעה הלכת לישון אתמול? ב23:00..כי נעשיתי חולה אתמול במדורה אז הלכתי הביתה
באיזה שעה קמת היום? לפני חצי שעה..
כמה זוגות נעליים יש לך? בגללכם הייתי צריכה באמת לספור..
אממ 17
על איזה צד ישנת בלילה? על שניהם...[??] מה הצבע של השיער והעיניים שלך? שיער שטני והעיניים כחולות..
דבר אחד טוב ודבר אחד רע שקרה לך היום? היום רק התחיללללל...
מי נמצא איתך עכשיו בחדר ומה הוא עושה? אממ אין איתי אפאחד
מה המקצוע שאת הכי אוהבת בבית ספר? אנגלית
מה המקצוע שאת הכי שונאת? מתמטיקה
מה הצבע של החולצה שלך? וורוד..
מה אכלת בצהרים? שו צהריים..?
יש לך עגילים / קעקועים? נופ =] אבל בא לי לעשות באף...
באיזה פורומים את כותבת? כלא 6..ניקולודיאון..ורוכבים צעירים
[חננהההההה חח XXD] איזה דיסקים יש לך? לא זוכרת אבל אין הרבה.. איזה פורום לדעתך חסר בתפוז? בובספוג!!
אם לגיי בויז עשו פורום איך זה שלבובספוג אין?!
באיזה אתר את נמצאת הכי הרבה? אממ..אני לא גולשת באינטרנט סתם..אני הכי הרבה בתפוז בפורומים וחוצמזה אני רק שומעת מוזיקה ומדברת במסנג'ר..
לאיזה חוגים את הולכת? אני כבר לא =] אני הולכת לחדר כושר במקום חוג..חחח
מה את רוצה לעשות עכשיו? לסיים ת'שאלון הגאוני הזה עד כמה מה שאת עושה כיף או משעמם (מ-1 עד 10)? אני לא עושה כלום חוץ מלענות על השאלון..וזה נחמד אז הייתי מדרגת את זה כ..5.5
מה היה בתוך הסנדוויץ האחרון שאכלת? גבינה צהובה =P
באיזה מדינה את רוצה לגור (חוץ מישראל)? לא רוצה בשומקום אחר =] כמה מנורות דולקות עכשיו בחדר שאת נמצאת בו? 0..יש מספיק אור מבחוץ!!
את מאמינה ברוח רפאים?
אממ..נופ. מתי בפעם האחרונה אכלת המבורגר? לפני שניםם..אני שונאת המבורגר
השתמשת פעם באיקון הזה-->
?
חח לא ידעתי שהוא קיים בכלל
ישנת הלילה עם שמיכה? ל-א! היה לי חם אחושלוקי
עשית פעם בנג'י / סנפלינג? לא אבל הייתי מתה לעשות =] איזה תוכניות ראית / תראי היום בטלוויזיה? נראה
באיזה צבע העכבר שלך? אדום [לכו תבינו אח שלי הגדול קנה..חח..]

למעלה