שאלות/דעות/ספוילרים/בקשות..

adidasabc

New member
../images/Emo58.gifתקצירים עד לפרק 70

פרק 64 (27/08/2008) אין אלוהים?: אלקנא מקבל חשיפה תקשורתית ומסתבך; שאולי מחפש עבודה במערכת; אלה משתמשת באיומים כדי לפנות לעצמה את הדרך לתפקיד המגישה; גלי נתקפת בנוסטלגיה ובכאב פתאומי. פרק 65 (28/08/2008) מופע האימים של בנצי: סמדר מתרצה ומקבלת את ההצעה של ברק ואריאל; טליה מופתעת מהיחס של אופיר; שימי מבין שלא יוכל להשאיר את שירה בכוח; מלכה מגלה שתחיה הצליחה לעשות את הבלתי יאמן. פרק 66 (31/08/2008) אבא'לה: גלי משתפת את שירה ושימי בכאב שלה; שימי מרסן את שירה שמתחילה להישבר; מלכה ממשיכה לטפח את הבועה סביב ראובן; טליה לוקחת צעד נוסף ביחסיה הדמיוניים עם אופיר. פרק 67 (01/09/2008) עושים רעש: גלי מסתירה משירה שהיא יודעת את האמת; הבדיחה של אלקנא ודניאל הופכת למציאות, וטליה מגלה בדרך הקשה שכולם נגדה; רעידת אדמה מפתיעה את כולם במקומות לא צפויים. פרק 68 (02/09/2008) אפטר שוק: סמדר נאלצת לקחת את תפקיד העורכת ומתפקדת תחת לחץ; שירה מפתיעה כשהיא מקבלת קידום לא צפוי; טליה משחקת משחקים מסוכנים; תחיה מפתחת קלסטרופוביה; אלקנא משוכנע שרעידת האדמה היא עונש. פרק 69 (03/09/2008) זמן שירה: סמדר נרגעת ונהנית מעמדת הכוח של התפקיד החדש; תחושת האחווה והפיוס בין תחיה למלכה מתחלפת באיבה הישנה עם החזרה למציאות; מרב מזהירה את טליה משערורייה נוספת.
פרק 70 (04/09/2008) מהומה על לא מהומה: שירה אכולת רגשות האשם מקבלת את הצעת חייה; סמדר מגלה את יתרונות השלישייה; גידי נדהם לגלות שאלקנא ודניאל נשואים; מזולה מגלה שגלי יודעת את כל האמת על שירה.

baboo1

New member
איך קוראים לשחקנית שמשחקת

את טליה, המגישה החדשה? ומאיפה לעזעאזל היא מוכרת לי????????.

Paz Love Gal

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo152.gif

רעידת אדמה מפתיעה את כולם במקומות לא צפויים.
אלקנא ודניאל נשואים
XD

מה יש לכולם../images/Emo35.gif כמה אפשר לשאול../images/Emo35.gif מיכל טראוריג

היא שיחקה במשחק החיים, בתפקיד יעל החברה של ירון.

ziv86

New member
לדעתי....

ספויילר... רעידת אדמה לא הכוונה למשהו שיזעזע כאילו כמו מישהו מת או משהו כזה אלא פשוטו כמשמעו רעידת אדמה... לדעתי גם גלי תפיל את התינוק בזמן הרעידת אדמה .. למרות שאני לא יודע אם אפשר להפיל בחודש הראשון/שני ... חוצמזה אם כתוב שסמדג' הולך להיות העורכת ומירב עדיין מוזכרת אז לדעתי גידי לוקח פסק זמן כלשהו ומירב נהיית המנכ"לית וסמדר העורכת...

אושRתי

New member
מספר הודעות נמחקות בגלל שלא סומנו ב-

נא להשתמש באיקון הזה בנושא ההודעה , תודה.

../images/Emo205.gif שאלות/דעות/ספוילרים/בקשות..

כל מה שקשור לנושא הפורום נא לשרשר לכאן
אם יש לכם ספוילר נא לא לשכוח לשים את האיקון =
תודה והמשך שבוע נעים

מור233

New member
תסכימו איתי או לא, אבל לי נראה ש:

טרי ואלקנה בסוף יהיו ביחד! ושדניאל בכלל תחזור בתשובה. ושאבא של דניאל (שכחתי ת'שם שלו) בסוף יהיה עם ריקי!!! ו..... לא יודעת, מה נראה לכם? יש אילו שהן תובנות שעליתם עליהן פתאום?:) ונגיד הקטע עם אופיר ממש משגע אותי! מה נראה לכם? שהוא יהיה בסוף עם מי?? אוחח. התמכרתי!!

8דושנקה8

New member
כן, אבל בטלנובלות הם תמיד מוצאים את האהבה

שלהם בסוף
אז גם אופיר.... אלא אם יהיה סוף טרגי במקום הפי אנד... (אני משערת שהסוף הטרגי/המותח יסיים את העונה ה1 ואת העונה ה2 יסיים הפי- אנד... מה דעתכם?)

../images/Emo124.gif היום יש במהדורה המרכזית ../images/Emo70.gif

חדשות ערוץ 2 כתבה על "חשופים" - לפחות ככה נראה לי (לפי פרומו אחד שקפץ בעיניים שלי על הבוקר). תבדקו בשבילי או שתפתחו את הערוץ בשעה 20:00 ותראו אם בכלל יש משהו שמזכיר "חשופים"

זה לא על חשופים,

[אם אנחנו מדברים על אותה כתבה]. זה על מפורסמים שמוכנים להצטלם בעירום תמורת משהו.[בין המפורסמים הייתה הילי]

תגיד לי...../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

איך קוראים למעצבת שהיתה כתבה עליה ? אני רוצה לעשות גוגל עליה ולמצוא את התמונות מהכתבה. ולצערי הרב לא ראיתי את הכתבה
כי הלכתי לאכול עם המשפוחה

למעלה