שאלות
בקשות
והסברים

Artboy

New member
אני טס למכסיקו השבועץץץ

אהלן חבר'ה אני טס השבוע למכסיקו לחודשיים, רציתי לדעת האם מישהו יודע אם יש לרבלדה הופעות במכסיקו בתקופה הקרובה? אשמח לתשובה... תודה מראש!

בנים IN פאקצות out../images/Emo45.gif

קראתי קצת בקומונה ומצטער שלא זכיתי להכיר את התקופה שהיו פה בנים, איפה כל הבנים לפי סקר במסן הבנתי שהם ברחו בגלל הפקצות שהישטלטו על הפורום
המשימה שלי היא להחזיר את הבנים,יש לכם רעיונות איך? אני רוצה שיהיו פה קצת בנים גם ולא רק בנות
חשבתי לשלוח לכולם מסר ולקבוע שביום מסויים כולם יהיו בקומונה,מה דעתכם? או שאם אחד הבנים מתחבר והוא בקשר עם בן אחר שיגיד לאחר וככה בשרשרת כולם יבואו?

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאין לי מושג, אבל תהנה../images/Emo9.gif../images/Emo160.gif

sahar147

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo6.gif תביא את דולסה לפורום

רק ככה הם יחזרו
הם מגיבים פה מיד פעם.

אוייששש למה לעזוב את הפורום?

וממה אתה מאוכזב??? שאיו בנים?? מה אתה צריך בנים?חחח

Artboy

New member
חחחחח תודה.......מישהו אחר אולי?

מישהו אחר אולי יודע על הופעות?

בת אל123

New member
לוח הופעות

Agosto 05 - Veracruz (México) 11 - Santa Fe Muzik Fest, Nuevo México (USA) 25 - Festival de Radio 97.7 (México, D.F.) Septiembre 15 - Coliseo de Puerto Rico - San Juan, Puerto Rico 28 - All State Arena - Chicago, Illinois 30 - Pepsi Center - Denver, Colorado Octubre 04 - Toyota Center - Houston, Texas 05 - ATT Center - San Antonio, Texas 06 - Pizza Hut Park - Dallas, Texas 12 - Us Airways - Phoenix, Arizona 13 - Tennis Center - Indian Wells, California 14 - Arco Arena - Sacramento, California 19 - HP Pavillion - San José, California 21 - Savemart Center - Fresno, California 26 - Home Depot Center - Los Angeles, California 27 - San Diego Arena - San Diego, California

lidorvit

New member
תהנה ../images/Emo24.gif ../images/Emo28.gif../images/Emo218.gif

יש פה את רשימת ההופעות שלהם: http://www.anahiworld.com/ אם אני לא טועה כל אוגוסט הם במקסיקו

GaLGaLz 15

New member
ואי תהנההה

הייתי שמה וזו חוויה מדהימההההה הייתי בהופעה שלהם גם

GaLGaLz 15

New member
אה וו....

ההופעות שלהםבכלל מדהימות וזו חוויה של פעם בחיים

Artboy

New member
וואלה באיזו עיר היתה ההופעה? איך היתה?

אני מת לטוס למכסיקו בלי שום קשר. זה מקום מדהים לפי מה שראיתי!!!

GaLGaLz 15

New member
לא זוכרת זה היה לפני שנה

אבל זו חוויה של פעם בחיים אני מתה לטוס לשמה שוב

למעלה