שרשור הפרק היומי

../images/Emo205.gif שרשור הפרק היומי ../images/Emo205.gif

עוד 2 פרקים עד לסוף העונה הראשונה
מספר הפרק
78 שם הפרק
מיכאל שלי כל מה שקשור לפרק של היום , ישורשר לכאן
ומה שלא ימצא את דרכו לכיוון ה-
צפייה מהנה עם אקשן ודרמה

shellram1975

New member
אני מתה על צופית גרנט! היא אדירה וכובשת!!!

זה ברור שגלי ואופיר יהיו ביחד. זה גם ברור שמלכה תפנה את הדרך סופית לתחיה וראובן. וזה גם ברור שברגעים האחרונים של הפרק האחרון ביום חמישי הסוד של שירה יחשף והיא תשקע בבושה שרק תחכה שהאדמה תיפתח ותקבור אותה ביחד עם שימי ומזולה. ואני מתה לראות איך תגיב גלי כשתגלה שגם מזולה בעניין! המתח בשיאו

לי יש הרגשה שדווקא בעונה הזאת

גלי לא תחשוף את המידע שלה על גלי שיהיה מעניין בעונה הבאה מזל שהיא לא אמרה גלום למזולה, שדווקא אני דיי מחבבת אותה כאשה בפני עצמה, אבל מה שהיא עושה זה מעשה חמור ביותר צופית, ענקית אני חולה עליה, היא יפייפיה בעניי היא פשוט אישה יפה, איך לא רואים את זה היה פרק יפה וכל מרגש על איך היא התחברה למיקי ועל ההתאהבות שלהם אני שמחה מאוד בשבילה, רואים שהיא עכשיו מאוד רגועה. (-:

shellram1975

New member
גם אני חושבת שצופית אישה יפהפייה!!!

היא מהממת והיא סקסית. היא נורא אישה בעיניי! מדהימה.

לפי דעתי.../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

צופית גרנט היא לא יפה אבל על בטוח היא מאוד מעניינת.

../images/Emo47.gifאופיר../images/Emo99.gifגלי אלקנא../images/Emo23.gifדניאל סמדר../images/Emo23.gif

איזה מגניב סופסוף תחיה וראובן חוזרים להיות ביחד,אמר לה שהיא אהבת חייו,כמה שזה צפוי חצי פרק רק על מירב ומוקי ,כאילו שזה מעניין מישהו,ממש מיותר,אבל זה עדיף על מלכה חח אני מת על דניאל,לא רואה בעיינים אפילו את האח של שלומית חיפפה ,היא ואלקנא זה לנצח פשוט איזה חמודה סמדר בלעדיה הסידרה לא שווה,איך רואים שהיא תלך להיות העורכת,ממש עם השלישיה שלה כובשים את המסך אופיר נשמה יצא איך שקם ברח לגלי חבל שהיא לא פתחה לו וחושבת הוא לרעתה,הם זוג מנצח

../images/Emo83.gif

פרק שכולו מוקדש למרב והרומן שלה עם מוקי. אהבתי איך שהיא היתה קרה ונהפכה לאט לאט לחמימה ומבינה ואפילו היא הצליחה להתאהב במישהו שהיא שונאת (בעלי הון). מסכן אופיר... אחרי כל מה שעבר עכשיו גלי תעזוב אותו (ממש לא נראה לי). מזולה חושדת בשימי , והוא מסכן
דניאל והאח של שלומית - אמא'לה , זה נראה כאילו שהוא מאיים עליה לעזוב את אלקנא לנפשו.

למעלה