שרשור הפרק היומי

../images/Emo124.gifמה קרה שאין היום שרשור פרק יומי??

יש מצב שלא שמתי לב שנפתח כבר אחד כזה ? אם כבר נפתח אחד אז מתנצלת ואשמח אם המנהלות יצרפו את ההודעה לשרשור המדובר ואם לא אז ... הפרק פשוט הרס אותי מצחוק. סמר ברק ואריאל פשוט מתוקים ביחד. גלי .. ממש בא לי לבכות עליה, מסכנה שום דבר לא מצליח לה. שימי סוף סוף הפנים שאי אפשר לכפות על מישהו לאהוב אותך ו .. מלכה .. קרה כמו קרח .. העיקר שבעלה סוף סוף התעורר

../images/Emo205.gif שרשור הפרק היומי ../images/Emo70.gif

מס' הפרק: 65 שם הפרק: מופע האימים של בנצי כל מה ששיך לפרק , נא לשרשר לכאן
ומה שלא קשור ימצא את עצמו ב-
צפייה מהנה

אבל אמרו שיש 80 פרקים בעונה הראשונה ? ../images/Emo9.gif

ואולי תגיד לי במסר מה אתה חושב על השרשור הפרק היומי. למרות שהוא הגיע ממש מאוחר

Daniel44862

New member
זה היה ברור שהיא תאבד את התינוק

הכל כ"כ צפוי זה יותר אני לא מגיב

כרמי ד

New member
איזה פרק חמוד

היה היום ממש היה מצחיק הקטע עם ריקי ובנצי אהבתי!!. ובכלל עם השלישיה היה ממש חמוד. מקווה שיהיה פרקים יפים כאלה בהמשך!. אה ואני חדש פה אני צופה בסתר :))

Daniel44862

New member
צופה בסתר בפורום התכוונת? ו-../images/Emo41.gifמאורה../images/Emo41.gif כנסי

את יודעת מה אני חשוב על השירשור של ההוןדעה הזו אבל אני אשמוא את הדעה הזו לעצמי

Daniel44862

New member
לא,

שהוא הגיב על הפרק, ובמקום להגיב בהודעת הפרק היומי הראשית הוא שרשר לתגובה שלי על הפרק

kren2

New member
הכל כל כך צפויי

אחח זה כבר מעצבן!איך פתאום ראובן קם לתחייה מהמתים רק בגלל שתחייה סיפרה לו סיפורים ונתנתה לו נישקה על הלחי אז הנה הכול בסדר כי בד"כ שמתעוררים מאירוע מוחי יש קושי לדבר ולזהות את האנשים והוא קם כאילו בחיים לא היה צמח.לא הגיוני ריקי
ובנצי זה היה ממש מצחיק.. וגלי מסכנה,הלך התינוק וגם זה היה צפוי..

BABELICIOUS

New member
ריקי ובנצי זה היה מדליק אבל היא כ"כ לא זמרת

בקשר לראובן, מנסים להראות כמה שראובן מתגעגע לתחיה ומאוהב בה עדיין... טוב מלכה היא אישה טובה אבל קרה כמו קרח, תחיה היא מלאת חום ומעניקה ובכלל לא הביצ'ית שהצטיירה בהתחלה.

../images/Emo47.gifמלכה מתפרפרת בלילותת../images/Emo6.gif

מלכה תחיה וראובן סיפור שלא נגמר איזה ביזבוז זמן על המסך כמה טוב שיש ויאודי להעביר תקטעים האילו גלי מסכנה איבדה כרגע תסיכוי האחרון לחזור לאיתן,עכשיו בכלל יתהפך עליה שלא אמרה לו כלום וגם בצדק ,באסה ריקי נהייתה יותר מפגרת ממה שהיתה,כנראה הגיל עושה את שלו,התחילה לדבר למסך,ממש משתגעת בגלל בנצי אלה וטליה רבות זה תמיד כיף מי יותר טיפשה בניהם,בנתיים הן תיקו,אחד מפילה את שניה ובסוף שתיהן מספידות הכל איך מתאים למירב להיות המנכלית,גידי צריך לצאת לפנסיה כל היום עסוק בעצמו,בדניאל,ובבריאות שלו,מאוהב בעצמו סמדר נראת כמו אמא ליד ברק ואריאל איזה מצחיקה היא במיטה איתם,טוב גם אני היתי מתחלף איתה,עם חתיכים כאילו

המשפט האחרון...

לא בדיוק מוציא אותך טוב אם אתה מבין למה אני מתכוונת.... חח מקווה שלא תיהיה פרשיית ברק בפורום XD

hippy girl

New member
למה כל הפרצופים?

אני לא רואה בזה שום דבר חריג. חבל שאת כזו פרמיטיבית. אם תהי פתוחה לקבל את כל הדעות רק תעשי לעצמך חיים יותר מרתקים ומהנים!

למעלה