../images/Emo71.gif
אני מתחילה להתאהב (הי, לא להתאהב להתאהב) בלזלי. יש בה משהו כזה.. מיוחד. הפרסומת שלה הייתה טובה חוץ מזה שבסוף היא דיברה ממש מהר (איזיבריזיביוטיפול קאברגירל), טוויגי צדקה, המצלמה באמת אוהבת אותה (אלוהים יודע שאותי לא). בקשר למולי סו, היא באמת מצחיקה ובקטע עם ניק קאנון הוא גם אמר את זה, אז איך הם יכולים להגיד שאין לה אישיות? יש לה, והיא גם הראתה את זה בפרק הזה. ג'ייד עשתה את אחת הפרסומות הכי גרועות שראיתי בטופ מודל, וזה כולל את אסון הפרסומת ביפנית של עונה 3. היא הלכה שם כמו דראג קווין (בשמלה שדרך אגב, לא ממש מתאימה לה) נדחפת לכל פינה ונראית ממש לא שייכת. אם עוד פעם אחת היא כזאת גרועה, או מגיעה לבוטום 2 ולא מעיפים אותה, מישהו ירצח. ננה. זאת רק אני או שהיא נהייתה ממש כלבה? אני מבינה שהחבר שלה הוא דבק, אבל בסך הכל הוא צודק, באמת קרה משהו והיא פשוט מגעילה אליו. למה לעזאזל היא אומרת לו את מה שג'ייד אומרת לה להגיד? היא מכירה את ג'ייד, למה שמישהו יסמוך עליה? גם בפרק הבא ראיתי שהיא רבה עם ברוק, ואני יודעת שברוק לא תריב סתם כי זה כיף לה, היא ביישנית אבל ננה.. מושפעת לרעה. בכלל, אף-פעם לא ממש אהבתי אותה, ואני מסכימה עם מיס ג'יי שאומר שהיא משעממת, ברצינות, היא משעממת! טוב, זה הכל נראה לי.. יש עוד משהו אבל אין לי כוח יותר.