שרשור הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה

adi love noa

New member
../images/Emo205.gifשרשור הפרק השבועי:הטופ מודל הבאה../images/Emo205.gif

משום מה גליה לא פתחה ואני לא זוכרת את התקציר אבל שרשרו לכאן את ההתרשמות שלכן...

adi love noa

New member
מה קרה לך ננה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif

תתרחקי מג'ייד ומהר כי את הופכת לכלבה אמיתית. היא הייתה נורא מגעילה לחברה שלה-ככה לא מתנהגים,היא הייתה נוראית היום ננה תחזרי להיות הנסיכה האפריקאית השקטה והעדינה שאני כ"כ אוהבת
אבל היא עדיין יפייפיה.. ג'ייד
וכ"כ מכוערת ומרושעת די עד מתי תישארי בתחרות?עד מתי
ג'ואני מצחיקה וגם פורונדה הצחיקה אותי,ולמרות שראיתי את כל הפרקים של וורוניקה מארס לא זכרתי את פורונדה
והיה נחמד לראות את לוגאן
ברוק חמודה אבל חסרת אישיות ואם כבר אז אני לא מאמינה שהעיפו את מולי בגלל הסיבה המפגרת הזו
יש לה אישיות והיא ממש מצחיקה וג'ייד הייתה צריכה לעוףףףףףף טיירה הצחיקה אותי שהיא חיקתה את הדיבור של דניאל
פרק נחמד...

4hilla4

New member
ג'ואני הייתה קורעת בראפ!!!

לג'ייד לא היה טאקט והיא פשוט הייתה גרועה, אני מתכוונת שהיא הייתה גרועה, פשוט בהכול!!!!!!! דרמה קווין!! קרציההXD

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gif../images/Emo45.gifהאמת,

הייתי מעדיפה שהיא תעוף ולא מולי-סו . אבל זאת דעתי

adi love noa

New member
שג'ואני תעוף?או שהתכוונת לג'ייד?

כי ג'ואני היא אחת היפות שם...

../images/Emo90.gif../images/Emo216.gifחח ברור שג'ייד../images/Emo3.gif

ויש לי שאלה מהשרשור הקודם בקשר לתוכנית קייל XY , לא צריך לפתוח גם בשידורים חוזרים, נכון ? כאילו רק בימי שלישי?

always be me mc

New member
כמובן שרק בשלישי../images/Emo45.gif

ואפרופו קייל XY עכשיו אני אראה את הפרק שהפסדתי

always be me mc

New member
המחשב הזה../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

לא רצה להתחבר. רק לפני פחות משעה הצלחתי לחבר אותו לאינטרנט שוב אחרי התקלה בחמש-שש ככה אבל תאמיני לי שניסיתי הרבה פעמים עד שויתרתי והחלטתי להניח לו לזמן מה עד שיתעשת וכנראה שעכשיו הוא הזמן. ועכשיו גם הזמן לישון, אני מתה מעייפות אבל עדי תאמיני לי אני לא אפקשש פעם הבאה גם אם אצטרך להכין את זה שבוע מראש!
לילה טוב ותגובה המ.. נראה חח

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif

אני מתחילה להתאהב (הי, לא להתאהב להתאהב) בלזלי. יש בה משהו כזה.. מיוחד. הפרסומת שלה הייתה טובה חוץ מזה שבסוף היא דיברה ממש מהר (איזיבריזיביוטיפול קאברגירל), טוויגי צדקה, המצלמה באמת אוהבת אותה (אלוהים יודע שאותי לא). בקשר למולי סו, היא באמת מצחיקה ובקטע עם ניק קאנון הוא גם אמר את זה, אז איך הם יכולים להגיד שאין לה אישיות? יש לה, והיא גם הראתה את זה בפרק הזה. ג'ייד עשתה את אחת הפרסומות הכי גרועות שראיתי בטופ מודל, וזה כולל את אסון הפרסומת ביפנית של עונה 3. היא הלכה שם כמו דראג קווין (בשמלה שדרך אגב, לא ממש מתאימה לה) נדחפת לכל פינה ונראית ממש לא שייכת. אם עוד פעם אחת היא כזאת גרועה, או מגיעה לבוטום 2 ולא מעיפים אותה, מישהו ירצח. ננה. זאת רק אני או שהיא נהייתה ממש כלבה? אני מבינה שהחבר שלה הוא דבק, אבל בסך הכל הוא צודק, באמת קרה משהו והיא פשוט מגעילה אליו. למה לעזאזל היא אומרת לו את מה שג'ייד אומרת לה להגיד? היא מכירה את ג'ייד, למה שמישהו יסמוך עליה? גם בפרק הבא ראיתי שהיא רבה עם ברוק, ואני יודעת שברוק לא תריב סתם כי זה כיף לה, היא ביישנית אבל ננה.. מושפעת לרעה. בכלל, אף-פעם לא ממש אהבתי אותה, ואני מסכימה עם מיס ג'יי שאומר שהיא משעממת, ברצינות, היא משעממת! טוב, זה הכל נראה לי.. יש עוד משהו אבל אין לי כוח יותר.

../images/Emo124.gifמי רוצה לדעת?

כמובן שהעונה הזו (6) שודרה בארה"ב כבר, ובקרוב יתחילו לצלם, או שכבר התחילו, את העונה ה9. אז בהמשך ההודעה יהיו ספוילרים לגבי המודחות הבאות ומי 2 הפיינליסטיות - המנצחת.
................................................................................................... Kathy Hoxit
Wendy Wiltz
Kari Schmidt
Gina Choe
Mollie Sue Steenis-Gondi
Leslie Mancia - הבאה
Brooke Staricha Nnenna Agba Furonda Brasfield Sara Albert Jade Cole - איך לעזעזל היא הגיע למקום 3?? >< Joanie Dodds
Danielle Evans
למידע נוסף וספוילרים, כנסו לפה.

always be me mc

New member
תגובתי על הפרק:

דבר ראשון לא נורא שזה באיחור פשוט לקח לי זמן לעכל את השינוי שעובר אצל ננה
חבל רק שהשינוי הוא כזה שלילי אבל אני לא מופתעת. זה מה שקורה כשמסתובבים בחברת ג'ייד
כי תבינו ג'ייד היא כמו תפוח רקוב או עץ רקוב ומי שנמצא לידה יתקלקל במקודם או במאוחר רק חבל שזו הייתה צריכה להיות ננה כי כל כך חיבבתי את הבחורה הזאת.. אוף
באשר למשחק-> זה באמת היה תעלול קצת אכזרי מדי מה שטיירה עשתה לבנות ואני בטוחה שאם לא הייתי יודעת את זה מראש אז הלב שלי היה קופץ. בקיצור האמנתי לה, יש לה עתיד
חח דניאל כזו חמודה עם המבטא שלה אבל היא באמת צריכה לעשות משהו איתו
שמחה לראות שלשרה יש עוד סיכוי. משום מה פורונדה אני יכולה לסבול. היא אומנם דיווה וזה ללא ספק אבל היא דיווה נסבלת שלא כמו ג'ייד
ואני כמובן שמחה שמולי סו עזבה כי אני לא הרגשתי שהיא מוסיפה משהו לתחרות
אז פרק יפה ונראה כבר מה יהיה עם ננה
וכמובן שמצפה כבר לפרק הבא(שאפתח לו שרשור פרק בהצלחה אני מקווה
)

למעלה