תאילנד- התמונות

g a g a

New member
../images/Emo205.gifתאילנד- התמונות../images/Emo205.gif

כפי שרובכם יודעים, היה לי העונג לנפוש בתאילנד מה:12/7 ועד ל:12/8 יחד עם אחי ואחותי
מלאכת בחירת התמונות היתה קשה מקשוא, כיוון שאחותי צילמה המוווווווווווווווווווון תמונות מדהימות עקב העובדה שהיא צלמת מוכשרת אש. אי לכך ובהתאם לזאת, אני מעלה כאן מספר [די גדול
] תמונות שבאופן אישי מאוד אהבתי, ואני מזהירה אתכם מראש פן תתעוורו מהוד כונפיותה - אנוכי
אם יהיה ביקוש לתמונה כזו או אחרת, אני אעלה אותה ברזולוציה המקסימלית שבה היא צולמה. יתר התמונות שתראו פה מוקטנות. מקווה שתהנו
תמונה #1
מי בתמונה? אני (בחולצה אדומה) מזיעה אש
, קאיה המקסימה והמדהימה (to make a long story short - היא תאילנדית שאורית הכירה בטיול הראשון שלה בתאילנד. הן התיידדו לאחר שאורית לנה בגסט האוס שלה.כשאורית חזרה לארץ, היא בנתה לה אתר וקאיה בתמורה טיילה איתנו שבועיים מאוד כיפיים
), סוזן (ישראלית שהכרנו במהלך הטיול), קרן (תאילנדית שיודעת לדבר עברית חלק
ואימצה את השם הישראלי "קרן"), וטל (בחור ישראלי שהכרנו במהלך הטיול). היכן צולמה? בנקודת תצפית גבוהה מאוד בקופיפי - אי נדיר ביופיו בדרום תאילנד
בפוקט ועוד כמה מקומות בדרום תאילנד

g a g a

New member
../images/Emo205.gif

מי בתמונה? אני, אחותי, קאיה, קרן, אחי (בצד ימין, שיער קצוץ), טל, ולירן (גם כן בחור שהכרנו במהלך הטיול). היכן צולמה? בבריכת המלון שבו שהינו בקראבי. זה היה אחלה של מקום ובהיותנו ישראלים די השתלטנו על הבריכה אותו ערב . היה מוי כיף

g a g a

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

מי בתמונה? אותם אנשים שהזכרתי לפני כן. היכן צולמה? בקראבי, המסעדה די מעופשת, עם אווירה מאוד חמימה וביתית. עשינו "קידוש מאולתר" באותו ערב כי אין בקראבי בית חב"ד. היה אחלה + הרבה צחוקים

g a g a

New member
השתדלתי לאכול במסעדות ישראליות + בית חב"ד

וכשאי אפשר, אז אכלתי אורז וכיו"ב... לא פלא שירדתי במשקל
כמה חבל שהעליתי הכל בחזרה עם הגעתי לארץ

HOT4Umichael

New member
איזו חמודה את חח את דופקת חיוכים מכל הלב

+עושה חשק לקפוץ לבריכה ..................

g a g a

New member
כפרע, זה לא חיוך. אני נקרעת בתמונה הזו,

ובכל הסט הזה (יש לי אשכרה סט של תמונות מהבריכה
). את לא מבינה כמה נשפכנו באותו ערב... אי אפשר לתאר XD

g a g a

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

מי בתמונה? כל האנשים שהוזכרו קודם לכן + זוג ישראלי צעיר שפגשנו וחיבבנו מאוד. היכן צולמה? במקום יפהפה וקסום ששכחתי את שמו
אני אזכר ואז אני ארשום...

HOT4Umichael

New member
למה תפסת לקאיה את היד ככה? חחחחח

+ תסתכלי על הרגליים שלך סעמקקקק.. (לגבי מה שדיברנו) נכון הן רזות אויש!?

g a g a

New member
תפסתי לה את היד כי היא צבטה אותי בתחת../images/Emo6.gif

היא קרועה אויש. ובתמונה הזו הרגליים שלי יצאו
, בואי לא נדבר עליהן

g a g a

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

עוד תמונה מהמקום היפהפה והקסום הזה
זה אחלה וולפייפר אגב

g a g a

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

שימו לב לאומנות שבתמונה... ההשתקפות של העץ... אין ספק, לאחותי יש את זה

g a g a

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

מי בתמונה? האנשים שהזכרתי קום לכן. היכן צולמה? בבית מלון המגניב [אותו בית מלון עם הבריכה מלפני כמה תמונות] בקראבי. גם תמונה זו צולמה בסיומו של יום קורע במיוחד XD

HOT4Umichael

New member
יוווווווווווו איך אני אוהבתתתתתתתתת..........

3 דברים: 1- יצאת מזה חמודה פה.. ממש אבללללללללללל 2- איך אני אוהבת ככה תמונות שכולם זרוקים על מיטה וכאלה חחח..או שיושבים ככה מריצים צחוקים..זה התענוג הכי גדול שקיים! 3- חחח שמתי לב שאורן תמיד מאחור כזה... ותמיד *את* מסתירה אותו איכשהו חחחחחחחחחחחחחחחחח

g a g a

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

גם על זה צחקנו המון בטיול. שכמעט בכל תמונה קבוצתית יוצא שהראש של אורן נעלם באורח מסתורי XD זה ממש לא מכוון. אחי חצ'יך אויש + פוטוגני. אם יהיה ביקוש אני אשים תמונות שלו סולו/דואט עם קאיה

pulpula

New member
יש לי כמה דברים לומר../images/Emo3.gif

1. יצאת מהממת. 2. אורן חצ'יך + פוטוגני. למרות זאת לדעתי אתם עשיתם עליו קנוניה תמונתית, היות והוא שיכפול גנטי כמעט מדויק של אורית
. לדעתי כפרה את צריכה לדרוש לראות תעודת יבוא שלך מהאינטרנט. לפי התיאוריה שלי את אומצת ע"י שאק למשפחה הזאת
. 3.שמתי
שקאיה יוצאת ממש מוזר בתמונות. יש תמונות שהיא סבבה כזאת, ויש תמונות שהיא מעופשת אויש. WTF? 4. נופים מהממים ומדהימים. 5. מה ה כל הכווערות האלה שאספתם בדרך? יואו זה תמיד קורה לך את שמה לב?

למעלה