I Wanna Hold You
פרק

rachel malasa

New member
../images/Emo205.gifI Wanna Hold You../images/Emo205.gifפרק

אממ.. עוד פרק...
העלתי עכשיו, כי אהיה בלי גישה למחשב עד מחר בצהריים XD.. והחלפתי ניק, רק כי נגה הנחמדת ביקשה.. :] ******************* בוקר. התעוררתי עם מצב רוח די טוב, התלבשתי והתכוננתי לבית ספר. בדרך פגשתי את קריסטין. "אז איך?" היא שאלה אותי. "איך מה?" לפעמים יש לה יציאות כאלה מוזרות, אלוהים. "נו, אתמול ראית את כוכב הפופ האהוב עלייך, לא אכפת לך מכלום?" "אמור להיות לי אכפת?" "אלכסנדרה!" היא תמיד קוראת לי אלכסנדרה שהיא עצבנית. "מה?!" עניתי לה באותה נימה. "טוב , אני לא מרגישה כלום. הייתה הופעה, עבר נגמר." הרגשתי טיפה נופלת על אפי. אתמול היית כ"כ נלהבת, לאן כל ההתלהבות נעלמה?" "ל-וונדרלנד" אמרתי לה והתחלנו לצחוק. "טוב בואי נמהר, אני לא רוצה להראות כמו סמרטוט כשאני אכנס לכיתה" ***** "אלכס!" שמעתי צעקה קטנה בין כל הצעקות שהדהדו במסדרון העמוס לוקרים. "מי זה יכול להיות?" שאלתי את קריסטין בזמן שהוצאתי את ספרי האנגלית שלי. "או שזה מייקל, או שזה מייקל" אמרה בגיחוך. מייקל היה אחד הידידים היותר טובים שלי מאז שהגעתי ללונדון, הוא מן הידידים האלה שאת תמיד יכולה לסמוך עליהם בזמן שחברה שלך צופה בטלנובלה האהובה עליה. הוא התקרב אלינו. "בוקר" הוא אמר באופטימיות. "טוב" ענתה לו קריסטין. "נו ספרי ,ספרי כבר" הוא האיץ בי. "לספר מה?" "איך היה בהופעה אתמול? שמעתי שהיה לכם איזה קטע הא?" "מה? מאיפה את שמעת את זה," אמרתי בזמן שהתקדמתי לכיתת האנגלית. "מה, אז דאגי פוינטר הפסיד את הבחורה הכי לוהטת בתיכון מק'דניאל הא?" "שתוק!" בעטתי בו. הפלאפון צפצף. חייכתי כאשר ראיתי את הצג המזהה את שולח ההודעה. "זה הילד הזה מהאינטרנט נכון?" קירסטין דחפה את פרצופה כדי לראות יותר טוב את תוכן ההודעה. "כן, זה הוא" הודתי. "אלכס, את אפילו לא מכירה אותו! מה יקרה אם הוא ירצה להיפגש איתך,הא?" "אני מכירה אותו, בערך" הוספתי במהירות כשראיתי את הפרצופים שעל פניהם. "וחוץ מזה הוא לא ירצה להיפגש איתי, לפי ההודעות האלה הוא נראה כאחד כזה שלא אכפת לו עם מי הוא מדבר." "הו-הו לא כדאי לו להיפגש איתך, את לא רוצה להרוג אותו, נכון?" "חה-חה מאוד מצחיק מייקל," הבטתי בשעון שעל קיר המסדרון."טוב, אני הולכת לי יש לי שיעור אנגלית, וממש ממש לא בא לי לאחר, ביי" אמרתי להם אחרי שהם פנו לצד השני לעוד שיעור מתמטיקה מפרך. להיפגש איתי. נו באמת. *** הלימודים נגמרו סוף סוף, וללא שיעורי בית למרבה המזל . הדלקתי את הטלוויזיה, שוב מרתון "פאנק'ד", כבר היה ל נמאס לראות את אשטון קוצ'ר עובד על מפורסמים למרות היותו חתיך ביותר. ניגשתי למחשב, SKATRE D היה מחובר.וזו הייתה השיחה בנינו: אלכס הקטנה: "היי". SKATER D: "היי, מה עושה?" אלכס הקטנה: "מדברת איתך" SKATER D: "אז אני רואה שאת מאוד משועממת, נכון?" אלכס הקטנה: "מאוד מצחיק ,מזכיר לי מקרה בבית הספר היום." SKATER D: "מה ?" אלכס הקטנה: "סתם, חברה שלי אמרה שאני לא מכירה אותך, והתחילה לדאוג למרה שאתה תרצה להיפגש איתי" SKATER D: "ואת רוצה להיפגש ?" הוא באמת מתכוון לזה?!??! אלכס הקטנה: "אה , אני חושבת שכן." SKATER D: "אז בואי ניפגש, מחר? ליד הביג בן? ב-8 בערב?" קצת חששתי אבל החלטתי ללכת על זה. אלכס הקטנה :"טוב, קבענו. תהיה שם." SKATER D: "אני אהיה שם , ביי" אני באמת הולכת להיפגש איתו? אני לא מאמינה על עצמי ! ************************** תגובות ייתקבלו בברכה

white in Angel

New member
אהבתי ../images/Emo99.gif

מדהים |משתגעת| |מתה| >>> |חוזרתלתחיה| *יש אנשים שלא יכולים לחיות בלעדי* אהבתי מאוהת בעיות נפשיות מתחיל להיות לי... והרבהה ריררררר.................................... רק על דאגי |לה|

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאבל למה לפיל למה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif&#39../images/Emo7.gifXDDD

טוב, אני לא אכריח ותך לשנות שוב אייקון, למרות ש
XD אבל לדעתי כדאי לך פשוט להשתמש במאומץ שלך בתור האיקון של הפיק
בכל אופן, הו
סקייטר די...אני מחכה לפרק הבא לראות אם זה דאגי
יום חמישי נכון
*רושמתביומןומדגישה*

Maddie

New member
אוה גאד כןכן תפגשו../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

אעאע ^^

נוי78

New member
:-O מדהייםםם!!!

מיי זהה סקייטר ד'??????? אהבתי מאודדדדד!!!

דנושש XD

New member
אהבתי מאוד ../images/Emo23.gif

חבל שהפרקים קצרים
הוו,אני כבר מחכה שהיא תראה את סקייטר די

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה כאילו שהיא רושמת יומן כזה כי היא אומר

ת ממש את כול הרגשות שלה והמחשבות שלה חח. מגניב. אהבתי
~מחכה לפרק הבא!~

../images/Emo12.gifיש לכם מכולת בבצפר?

מגניב לכם
לנו יש רק חדר אוכל שהאוכל בו יכול להרוג אותך
[רציני! חברה שלי מצאה שן בשניצלXD]

גילולית

New member
../images/Emo205.gif=O=O=O*לאקשורה*

שן
לנו יש קפיטריה והצ'יפס נוטה לקבל גוון ירקרק- שחרחר. אבל יש להם הפי היפו וזה מפצה על הכל
(אחת מהאובססיותשלי)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחהחה גם לנו יש קפיטריה- כמו מסעדה

היא נראית אבל XDDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifמסעדה../images/Emo6.gifיה רייט. יש לנו חלון ענק שמאחורי

ו הלל וחבורתו(אלה שמוכרים), ואז יש כאילו מן ברזלים כאלה ל"תור" אבל כל אחד ברוחב מטר אז זה סתם תקוע שם כי אנשים עדיין דוחפים. יש כה שולחנות וכסאות גבוהים כזה, זה כמו חדר כזה אז בפנים..ועל הקיר יש תמונות של אוכל
ויש כיור ומראה
אבל לפני השיפוץ זה היה עוד יותר גרוע..

DoLi it is Me

New member
יא איזה מאגניב לנו יש חדר אוכל מסריח

כמו שכבר תיאדתי לכן לא ממזמן אכלתי שם ונישבעת לכם כשחזרתי הבייתה היו לי בחילות וכאבי בטן נוראיים והתאפקתי לא להקיע כי בדיוק הלכתי לקנות אולסטאר><. קיצור ישלנו מכולת טוב אפחד לא קורה לה מכולת כולם קוראים למכולת 'דוד' חח אבל היא מחוץ לתחום של ביצפר וכל היום אנחנו צועקות לו והוא מביא לנו דברים..ישלו הכללללל אבלל הככלללללל מחמצוצים ואיפו [|מאוהב] עד לסנדוויצ'ים עם חביתה והמבוגרים ,קוטטג'ים ,אקסל [
] ובלווניים ישלנו מנהג בביצפר שלכל מי שיש יומולדת קונים לה זר גדול של בלוני הליום חח.... אניוואי חפרתי >_<.. אב לכן אולי זה מה שטוב ביצפר הזה ><...

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo6.gifלשלנו קוראים הלל, או יפה..בעיקר הלל

כי זה בעיקר שלו XDD חח כל עוד יש הפי היפו לא כפת לי מהשאר...*צוחקתצחוקממזרי*

זה לא פייר../images/Emo69.gif

רק אני נתקעתי עם חדר אוכל דוחה
למרות שלא אכלתי שם כבר חודשיים
טוב נו, לפחות יש לנו קולה ונסטי

למעלה