חידון הלהקות הגדול -שבוע שני

../images/Emo205.gif../images/Emo18.gifחידון הלהקות הגדול -שבוע שני ../images/Emo41.gif

אז החידון שלנו ממשיך היום אל השבוע השני שלו! הכללים, להזכירכם, נמצאים ממש פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=103615818 ושם גם השאלות של השבוע הראשון שעליהן אתם כבר לא יכולים לענות...
להקה ראשונה
אם הדלת פתוחה, נפרוץ פנימה לא משנה כמה תזיעו, לא תצליחו להחלים לפעמים לא צריך בכלל לדבר
להקה שנייה
חסר לנו רק שליש יום כדי לעשות מלחמת אוכל אחד מאיתנו היה פעם נורא רגוע לכבודך אני מוכן למות
להקה שלישית
אנחנו השקרנים הכי טובים שיש נגיע בארון מתים, אל תעלו עליו כי אנחנו עוד נקום אל תבואו הביתה לחג המולד
להקה רביעית
מה לעזאזל? אמריקאים לבנים? אל תסניפו אותנו אם אתם לא רוצים להיות כמו ההוא שממש קרוב למאדים מנגנים בתאים עם דם לבן
להקה חמישית
אנו שרים למחילה ומבקשים בנימוס את סוף העולם
להקה שישית
חצי משוגעים, אנחנו נשב בצד השמאלי ונשיר שירים על כמה קשה לחיות ומה-4 ביוני 2007 אנחנו מרכיבים פאזלים
אני שוב מזכירה- את התשובות יש לשלוח אליי במסר בלבד עד יום רביעי הבא ב12 בלילה
בהצלחה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הפעם זה יותר קשה ../images/Emo12.gif הרבה יותר!

הצלחתי לזהות בנתיים רק להקה אחת ועוד אחת שאני לא סגורה על זה
יאללה.. אני אשב על זה כל הסופ"ש חחחחח

Incubus Creep

New member
את צוחקת? זה הרבה יותר קל!

בפעם הקודמת הצלחתי לזהות רק שניים (אבל שכחתי לשלוח תשובות><) ועכשיו זיהיתי הרבה..

Djerry

New member
הוו הלהקה החמישית =]

אני יודעת בינתיים רק 2. חידות אחרי יום שלם של מתמטיקה זה לא טוב

הפעם זה אולי קצת יותר מתוחכם../images/Emo223.gif

שני להקות זיהיתי מיד, עוד אחת לקח לי קצת זמן לקלוט שזה באמת זה, ועוד אחת מצאתי עם שחר השניים האחרות אין לי מושג.. או שאלו חלק מהלהקות הנידחות שאני מכירה איזה שני שירים שלהם או שלא ואני בסוף יקלוט שאני ממש מטומטמת

Incubus Creep

New member
מישהו שלח תשובות ורוצה להשוות אותן?

שלחתי כבר ואני במתח אם צדקתי או לאXD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יוווו אני מתחרפנתתתתתתת!!

מצאתי רק שניים לבד ואחד עם ספיר שהיינו אצל מעיין חחחחחח ואני שוברת את הראש כבר יומיים ולא מוצאת את השאר!!!

מצאתי את השני ../images/Emo3.gif../images/Emo223.gif

אני עדיין לא מבינה את המשפט הראשון אבל האחרון ממש גאוני, ומההתחלה הייתה לי הרגשה שזה קשור אליהם אז תביני לבד למי אני מתכוונת ואין לי מושג מה זה הראשון

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני לא מצליחה../images/Emo7.gif

דווקא אתמול בלילה חשבתי על משהו שקשור למשפט הראשון.. אבל רק לחצי ממנו על האוכל XD

את צריכה להיות פחות לחוצה../images/Emo223.gif

קלטתי עכשיו גם את המשפט השני בלהקה הרביעית.. זה באמת מגניב

אההה אני יודעת מה זה הראשוןןןן!!!../images/Emo223.gif

גם על זה חשבנו אצל מעיין.. אני חייבת להפסיק להציף את השרשור הזה

OMG קלטתי את המשפט הראשון../images/Emo223.gif

אהה פתרתי את הכול והלהקה הראשונה זה כל כך קל אני לא מאמינה שלקח לי כל כך הרבה זמן לקלוט את זה החידות השבוע ממש גאוניות. חייבים להמשיך את זה גם אחרי התחרות...

oshriti123

New member
../images/Emo122.gif

גיליתי רק את הרביעית והשישית בינתיים ובשנייה הצלחתי להתאים להקה לשתי שורות, אבל זאת להקה שאף פעם לא יצא לי לראות בערוץ אז קשה לי להאמין שזאת היא
ושכחתי בסוף לשלוח תשובות שבוע שעבר
נראה לי שאני כבר אוותר חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמצאת את הרביעי? ../images/Emo12.gif

טח.. ניראה לי אני היחידה שלחוצה מהמשחק הזה חחחחחח נוו מה? זה גאוני ומגניב! ואני לא מצליחה לזהות XDD

oshriti123

New member
נראה לי חח

זיהיתי לפי המשפט הראשון.. אבל אני לא מצליחה למצוא הסברים לשאר

למעלה