"רביעי מיותר"

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifבאמת מיותר! ../images/Emo178.gif

באתי לבצפר לשעה
עשיתי את המבחן בביולוגיה, היה דיי קל חוץ מכמה שאלות שהתקילו אותי... אני חושבת שאני אקבל בסביבות ה80, בכל מקרה זה המבחן היחיד בשליש אז צריך להוציא ציון טוב. ב9 וחצי כבר הייתי בבית, ועכשיו אני משתעממת לי. XD היום אני מסתפרת ועושה פן^_________^ להלה יום טוב

hadarinke

New member
קמתי, אכלתי, הלכתי.

חחח זהו.. יש מופע זיקוקים של סלקום מחר או מחרתיים ויש 3 נקודות שיגור בתל אביב... ואני לא יודעת איפה זה! סעמוק!

hadarinke

New member
אבא שלי עבר הרגע תאונת דרכים שלא באשמתו:'(

אוף זאת פעם שניה השנה שמתנגשים בו:'( ולא מספיק יש לו צלע שבורה..:'(

hadarinke

New member
תודה על העידוד ו...

זה לא ממש חמור.. פשוט בשבועות הייתה לו תאונת אופנוע והוא שבר צלע(תאונה שלא באשמתו) והיום בתאונה הצלע נשברה שוב...(גם תאונה שלא באשמתו) אבל הוא יהיה בסדר... קיבלנו פיצויים..

Over My Head

New member
אוי../images/Emo201.gif../images/Emo42.gif

אני מקווה שהוא ירגיש טוב
אם את רוצה את יכולה לדבר איתי...

hadarinke

New member
תודה מותק../images/Emo24.gif

לצערי האייסי שלי תוקע את המחשב יפה נפש שלי...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחרא ../images/Emo10.gif

החום הזה לא יורד ]: ירדתי איזה 3 קילו בגלל השפעת הזאת אני לא אוכלת, לא עושה כלום, וקר לי כל הזמן סעמקקק אני שונאת להיות חולה >:

לא מיותר בכלל ../images/Emo3.gif

בבוקר הסעתי את חנה לביתספר [נק' המפגש שלה עם הגרמנים], והלכתי לקחת טופס הרשמה לאוניברסיטה. חזרתי הביתה, הלכתי לישון לשעתיים, התקלחתי, ועכשיו אני על המחשב.
אני הולכת לאסוף אותה ב-4 מביתספר, נסע הביתה - נאכל משהו, נשתה... ואז נצא, כנראה שאני אעשה לה סיבוב בשכונה שאני גרה בה.. אספר לה קצת עליה, ואז נרד למושבה הגרמנית - נשב במיני-מסעדה של מקס ברנר, נאכל גלידה. בערב אנחנו נפגש כנראה עם עוד הרבה אנשים מהמשלחת בבאולינג בתלפיות.
ואז, כמו כל ערב - הביתה, לרכל, לנוח, וללכת לישון.
[וואי, הימים שלי ממש מתמלאים כשהיא פה. כי בכל יום אני רוצה להספיק כמה שיותר, ויוצא שלא רק היא נהנית ורואה דברים, אלא גם אני.]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifנאמ איי כן דו זאט^^"

קמתי בשבע וחצי! גאדמיט לשעה של שיעור פרטי באנגלית. אבל אני אוהבת אז זה לא בידיוק קיטור. אחרוי זה חזרתי לישון עד 2 ככה. והנה אני פה. עוד לא ממש התאפסתי על עצמי. מה שכן אני עובדת היום. וזה אומר כסף. יפים שלי יום מעולה לכם!^^"

כבר רביעי ../images/Emo12.gif?../images/Emo94.gif

בקיצור הלכתי היום למעלית הזמן אחד הדברים היותר משעממים
לא נורא שילמתי רק 4 שקל עם השוברים האלו שעשו לנו
ואז שתיתי מילקשייק תות במקדונלדס
אה.. וגם החלטתי שאני מתחילה דיאטה או כמו שאמא שלי אומרת תזונה נכונה
אבל גם ספורט וזה ואם חברה שלי לא תרצה מצדי אני הולכת להליכות לבד! בהצלחה לי?

shiratel

New member
היה יומטוב... אבל קצת עצוב לי

סתם היה לי ערבית וזה, היה סבבה... אח"כ שעור נהיגה חמישי, גם סביר. אני מרגישה נורא גרועה אבל הוא אמר שאני משתפרת ושאני לא היחידה שעושה ככה טעויות, אז בסדר... עכשיו ראיתי את הקטעים מההלווייה של פולי בטלוויזיה, והנאומים וההספדים, והקטע ששייקה וגברי שרו על הבמה וגם הארון היה שם וזה... והמיקרופון השלישי באמצע לא מאויש... נורא נורא עצוב לי (קצת בכיתי)... הוא היה כל כך חי, איך הוא הלך ככה... איך יהיו הגשש בלי פולי... עכשיו כל פעם שנראה גבעת חלפון או כל סרט אחר או מערכון של הגשש זה יהיה מהול בעצב... עצוב, עצוב
. יהיה זכרו ברוך

די דפוק.../images/Emo219.gif

עדי יודעת למה. לפחות אני שומעת את אאור ליידי אוף סורווס בפעם המיליארד היום
. וזה מומו לפראנק היום,ושנה הבאה אין לו,אושר
.

Over My Head

New member
לאלאלא../images/Emo42.gif

לא מיותר
היה אחלה... בבוקר הייתי שעתיים בבצפר לכימיה. וזה ממש כיף שלומדים שעתיים ראשונות כי ככה אני מבינה הרבה יותר טוב את החומר!1
אח"כ קניתי דיסקים וצרבתי לכווווווולם את ההופעות שלנו. ומי שצילם את ההופעות האלה ממש הרגיז אותי כי הוא צילם רק את ה-4 שבאמצע ואני יחסית בצד!!
קוף והלכתי לשירי
הביתה
מתנס-יום זהירות בדרכים. היה טווווווווב. ועכשיו אני חוזרת למתנס כי יש פעולה. ואני מקווה לחזור מקודם הביתה כי אני כבר עייפה
. וזהו. לא מיותר בכלל
יום טוב (או שמא עלי להגיד ערב טוב?
)

למעלה