שיעמום@#$

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifשיעמום@#$../images/Emo46.gif

שיעמום... הנושא הזה שמעסיק את רובנו בעיקר עכשיו, בשביתה. מה אתם עושים כשמשעמם לכם? D: אני חושבת שזה יוכל לעזור למשועממים האחרים. P:

../images/Emo15.gifמצטרפים לקומונת חסרי חיים ומשועממים

ונהנים עם כולם. סתםסתם איזה פירסומת
נממ לא יודעת, יוצאים, מנגנים, שרים, נפגשים עם אנשים ומנגנים. סתם לא יודעתXD

בואו נראה...../images/Emo60.gif

מנגנת בגיטרה, פותרת את מיליארד התרגילים שמביאה לי המורה הפרטית, מציירת, מכינה דברים מפימו, נפגשת עם חברים, וגם סתם גולשת באינטרנט (אהמתפוזאהמ) ומתכתבת. מספיק טוב?

הממ כן יש לי כמה../images/Emo9.gif../images/Emo60.gif

אם את רוצה, אני יכולה להראות לך במסנג'ר או משהו, אני לא ממש אוהבת לפרסם באינטרנט.

Black Jane

New member
לאחרונה גיליתי כל כך הרבה פתרונות../images/Emo6.gif

זה מתחיל בדברים הבסיסיים -קריאת ספרים (בעיקר ספרים שהמליצו עליהם, בין אם אלו ספרי חוכמה ['הנזיר שמכר את הפרארי שלו', כל הספרים של פואלו קואלו] ובין אם אלו ספרי מתח [ע"ע הרלן קובן] או סתם רומנים פיקנטיים כאלה ['מלאכי עליון', ועוד...]) וממשיך בצפייה בסרטים (גם, מהמלצות. יש פורום סרטים וקולנוע בתפוז
, תוכלו לבקש שם המלצות וזה)... ואז, מגלים את נפלאות החיים
!
יש את פורום טינאייג'רס(בעצם זה בסיסי
)....ובכלל, מתחילים לחפש פורומים בנושאים שעד היום לא הייתם קשורים אליהם, קוראים שם הודעות ולכו תדעו, אולי יצא מזה סיפור אהבה
.....
!
חוץ מזה, מתחילים לעשות שינויים בחדר - להעיף דברים שאגרתם לאורך זמן, לעשות שינויים עיצוביים, להוסיף דברים, לעשות פינת שאנטי [אני עשיתי כזאת, תמונה בקרוב
....], לצייר באיזה פינה נסתרתD: ועוד ועוד ועוד!
לכתוב שירים/סיפורים/שטויות......
להתחיל לבשל? להמציא מאכלים, לערבב (אני למשל הגעתי למצב בחופש הגדול ששמתי בכלי גלידת ריבת חלב ומעכתי בננה, ועירבבתי בינהם.....זה היה מדהים!!! מומלץ לאוהבע ריבת החלב והבננות
, באמת!) ויש עוד כל כך הרבה. רוצים עוד? (רוצים נקניקיות?
) תבקשו, לא חסר לי עוד רעיונות שטותיים שכאלה

Legacy of Honor

New member
מתח? הרלן קובן? משפט אחד?

משהו מאוד מוזר מתרחש כאן :-S למה שלא תקראי דברים איכותיים? מה בדבר סטיבן קינג? אני בטוח שתהני הרבה יותר. יכולות הכתיבה של מר קובן הם מהנמוכות שקראתי אמנם אין סתירות בולטות לעין בעלילה (ואני מדגיש:"בולטות לעין"), אבל השמוק הזה הוא אחד הרמאים, הוא מציג דעות של אנשים כעובדות, ומחזק את הדעות האלה בתור "המספר" ואז לאחר כ-50 עמודים הוא טוען :"מה לא שמתם לב שאלו רק דעות ודברים שאנשים אמרו? זה לא חייב להיות נכון..." ואותי זה ממש מרגיז.

הרלן קובן

הוא סופר שכותב ספרים "להעברת זמן" ולא לגרום לקורא להיות מרותק לספר. כל ספר שלו, תמיד מזכיר את העלילה של הקודם. סטיבן קינג סופר ממש נחמד, קראתי המון המון ספרים שלו. ממליצה בחום

litaf1

New member
הרלן קובן ה-מ-ל-ך!! ../images/Emo99.gif (שכחת להוסיף)

קראתי את כל הספרים שיצאו בעברית. זה מהספרים האלה שאי אפשר להניח עד שמסיימים לקרוא אותם!! קראתי לפני שבוע את ה"יער" (פיניתי זמן!! חח) ביום. פשוט ישבתי 9-10 שעות רצוף וקראתי. פשוט מלך!! ואת יכולה לקרוא גם את ג'וזף פיינדר (המנכל, פרנויה ורצח בעיניים) גם קראתי את כולם, לא טוב כמו קובן אבל גם נחמד.. אממ דן בראון (צופן דה וינצ'י היה ממש אחלה! גם נק' ההונאה שלו היה מדהים...), פטרישיה קורנוול, אורי אדלמן!! (שנפטר אבל הספיק לכתוב כמה ספרים לפני זה) מדהים!!.... תהני ..

הרלן קובן

הוא סופר שכותב ספרים "להעברת זמן" ולא לגרום לקורא להיות מרותק לספר. כל ספר שלו, תמיד מזכיר את העלילה של הקודם. סטיבן קינג סופר ממש נחמד, קראתי המון המון ספרים שלו. ממליצה בחום

Legacy of Honor

New member
איזה.. אפילו להעביר את הזמן לא כדאי איתו ../images/Emo31.gif

למרות שאני סתם מכפיש, מי שנהנה - אדרבה.

hadarinke

New member
מה עושים שמשעמם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

נפגשים עם חברים ומחזקים תקשר
שומעים מוזיקה
ישנים
אוכלים
תוהים לעצמכם