הכר את הפורום

Love Bem

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo189.gifהכר את הפורום../images/Emo190.gif

תודה לקשת אשתי שהייתה פעם שעברה וגיוס נעים
והפעם milkshakit שהיא קארין אשתי
תשאלו אותה מובן!

קארינננננ../images/Emo23.gif../images/Emo163.gif

מה קורה אישה שלי?^^ [במקום אחות שלי וכדומה
] מה שלומך? מה חדש? X: גם את אומרת גברים פינים ולא פינים כדי למנוע פדיחות?
רוצה לבוא איתי לפינלנד? ולאנוס אנשים ברחוב? יופי! אז את משלמת
חעח. איזה עוד להקות את אוהבת? מה המאכל האהוב עלייך? מה המשקה האהוב עליך? מה הצבע האהוב עליך? מהי הלהקה הפינית האהובה עלייך?
יאלה ביי^__^

milkshakit

New member
סוף סוף אני! *מאושרת*../images/Emo9.gif../images/Emo189.gif

נועה'לה
מה קורה אישה שלי?^^ [במקום אחות שלי וכדומה] - הכל תותים עם קצפת
מה שלומך? הכל טוב מאוד! תודה
מה חדש? ממ מצאתי עבודה חדשה באריזת פלאפונים
וזה כיף
X: - :$ גם את אומרת גברים פינים ולא פינים כדי למנוע פדיחות? - כן
אבל בטח ייפלט לי "פיני" או "פינים" בלי שליטה
רוצה לבוא איתי לפינלנד? - אני מוכנה ע-כ-ש-י-ו!
ולאנוס אנשים ברחוב? - ההוא מימין שלי, השמאלי שלך
יופי! אז את משלמת חעח. - יו
איזה עוד להקות את אוהבת? בון ג'ובי, The 69 Eyes, Negative, Lostprophets מה המאכל האהוב עלייך? - ממ כנראה קציצות עם תפוחי אדמה :0 מה המשקה האהוב עליך? - דיאט קולה/דיאט קולה לימון. מה הצבע האהוב עליך? - נראה לי ששחור מהי הלהקה הפינית האהובה עלייך? - האמת שאין כזאת לצערי
רק את HIM, לא יודעת אם שמעת עליהם +_+

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif הוו, קארין. ../images/Emo69.gif

פעם אמרו לך שאת סופרשקסע? אם לא, אז אני אגיד לך- את סופרשקסע.
המ..המ..המ.. 10 להקות מועדפות: שחקן אהוב- למה? שחקן שנוא- למה? שחקנית אוהבה- למה? שחקנית שנואה- למה? מה את רוצה להיות? נכון שנפצים זה השטן?
למה את מתחפשת? :O הממ..^^ רוצה להיות אחותי הגדולה? :$
זייהו.

milkshakit

New member
שנינוש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

פעם אמרו לך שאת סופרשקסע? לא
אם לא, אז אני אגיד לך- את סופרשקסע. - תודה, גם את
(למרות שבקושי ראיתי משהו, העם דורש תמונה ברורה!
) המ..המ..המ.. 10 להקות מועדפות: HIM, Negative, Bon Jovi, The 69 Eyes, Metallica, Depeche Mode, Lostprophets, Alice In Chains, Garbage, INXS שחקן אהוב- למה? - ג'וני דפ, כי הוא שחקן יחיד במינו שעושה תפקידים שלא כל אחד יכול לבצע, והוא יוצא מזה גדול מהחיים. וגם כי הוא סקסי בטירוף
שחקן שנוא- למה? - אדוארד נורטון, כי אני לא מבינה מה כל ההמולה סביבו. הוא לא משחק משהו בכלל לדעתי. שחקנית אוהבה- למה? - מישל פייפר, כי היא פשוט מדהימה
אני כל כך אוהבת את המשחק שלה. שחקנית שנואה- למה? - ג'וליה רוברטס.. היא לא ממש שנואה עליי, אבל היא יותר מדי אוברייטד לדעתי. מה את רוצה להיות? - זמרת ורקדנית
נכון שנפצים זה השטן? - כ"כ!! כל פורים סיוט חדש
והילדים שזורקים אותם הם גם
למה את מתחפשת? :O - כל פורים בלאגן שלם, אין לי מושג :0 הממ..^^ רוצה להיות אחותי הגדולה? :$ - אני לא אישתך? :0 ואם לא מה אני רוצה להיות אישתך

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

will you marry me?
יש לנו כ"כ הרבה דברים במשותף

Sim§ MaN

New member
קארין../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

איך קוראים לי? *בדיקת ידע*
איזה שיר של HIM את הכי אוהבת? ואיזה הכי פחות? איזה עוד להקות את אוהבת חוץ מהHIM? גם את מקבלת שרשרת אורגמות מצפייה בקליפים של HIM? חח..
איזה סוגי סרטים את אוהבת לראות? סדרות? סגנון מוזיקה? {=

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif ../images/Emo195.gif אשתי!!

מה שלומך? איך היה החצי שבוע בלעדי? אז ככה.... מתי הבת-מצווה? איך זה לדעת שאת לובשת גופייה/פריט לבוש אחר שיוצר במפעל המייצר בגדים מחיות? את גם נועלת נעליים כאלו? את יודעת שהנעלים הצבעיות הן כאלו? ושאני קיבלתי אישור לנעלי ספורט? אני רוצה שתספרי משהו מעניין אחד.. ועוד אחד.. מה את שומעת עכשיו? ומה שמעת לפני זה? ומה השיר הבא? מה עשית היום? מתי התעוררת? מתי הלכת לישון אתמול? מה הדבר האחרון שאכלת? מה המילה האחרונה שאמרת? למה לא החזרת לי הודעה ביום שלישי? או טלפנת? איך זה להיות אשתי? לילה טוב

Elpar

New member
קאריני!

מה קורה? איך החיים? מי את מעדיפה? את סלאש או את ג'ימי? באם או סטיב או? איזו גלידה את הכי אוהבת? שמש או ירח או ליקוי חמה? ראית פעם תרנגולת בלי ראש ממשיכה לרוץ? אכלת פעם פינגווין? צבעת את החדר בטיפקס? כתבת על הקיר בבית? סימנת קווים לגובה בבית? מי את מעדיפה: הומר סימפסון או פיטר גריפין או ג'יי ובוב השקט? שמעת על הלהקה בוטן וולגרי? אממ זהו בינתיים :)

YaAr0nEt

New member
../images/Emo199.gifפיל|../images/Emo215.gifאישתי! ../images/Emo99.gif

אז מה קורה? ממצב? מה העניינים? איך החיים? איזה להקות את עוד אוהבת חוץ מHIM? איזה שיר של HIM את הכי אוהבת? את אוהבת system of a down? איזה טעם של גלידה את יותר מעדיפה וניל, שוקולד, ריבת חלב? מה המאכל האהוב עלייך? מה יש לך בבית של HIM? זהו אין לי מה עוד לשאול...

למעלה