טוב מה נסגר?!

just jenny

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo27.gifטוב מה נסגר?!../images/Emo37.gif

מה עם המפגש פורום?! טוב מכיוון שזה לא זז פה, אז חשבתי וחשבתי וחשבתי.. והגעתי למסקנה שאם אוכלים הרבה גרעינים זה לא עושה טוב לקיבה! סתם סתם.. קיצור חשבתי והגעתי למסקנה שה-17 זה התאריך הכי מתאים למפגש
היי!! שקטטט
! אני יודעת שהרוב חושבים שזה לא נוח כי כל העולם ואחותו יהיו שם ובלה בלה בלה[
], אבל אם תחשבו על זה זה הכי נוח לא? כאילו אלה שנוסעים בשביל מפגש ישרא אז הם לא יצטרכו לנסוע פעמיים, ואלה שיש להם מפגשי פורומים אחרים נסלח לו אם הוא יצטרך ללכת באמצע [גם ככה אנחנו מתפצלים בסוף לא?
] ועוד משו, אני יודעת שיהיה מפוצץ והכל אבל יהיו מלא אנשים [שהם לא רק מהפורום] לא בא לכם לראות אותם? חוץ מזה הכי כיף כשזה מלא אנשים:] קיצור, לא לסקול אותי, זאת רק הצעה
אז מה אתם אומרים
תאריך
17/4
מקום
עזריאלי? מי שתרצה אפשר ללכת אחר כך לדיזינגוף:]
שעה
12:00?? כמו תמיד לא? טוב, תגיבו. בעיי

may90

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הו אמור להיות יום טוב ה17 D:

Hip Hop star

New member
../images/Emo45.gif

אני אולי אוכל. אבל תמיד זה יוצא עזריאלי או דיזינגוף בטוח שאף אחת לא רוצה בפארק הירקון?יכול להיות שם ממש כיף,וקניון איילון לא רחוק משם,זה הליכה של פחות מ-10 דק'..והרכבת ממש ליד,וגם התחנות אוטובוס ליד הקניון. מישהי רוצה?

m i c k e y 15

New member
לא 17..אוףףף

יש לי מפגש פורום ג'סיי..אוףףף.. וכל כך בא לי לבוא גם לפה ולגם לשםם..אבל אני לא אוכל

may90

New member
מה הבעיה?

אז לכי לשם ולשם שניהם בעזריאלי לא?

L u L i1

New member
../images/Emo31.gif

לא יהיה מקום לזוז וזה לא יהיה כיף בכלל! אם ככה אז עדיף כבר לא לבוא...:S וגם שלא כולם הולכות למפגש ישרא....ונראה לי שגם הרוב פה לא הולכות[?]
מה הבעיה עם ה-16? לפי השרשור הקודם זה היה מתאים לכולם כמעט..לא?

sharon5592

New member
פלוריי../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

את צודקת 100%
לא יהיה מקום לזוז בכלל ולא יהיה אפשר לנשום
גם לא נהנה וחבל שנתפצל שוב ... עדיף ב-16 או בתאריך אחר

just jenny

New member
../images/Emo205.gifלמה ב-16 לא נתפצל?

תעשו טובה, זה תמיד אותו סיפור בסופו של דבר גם ככה כולם מתפצלים, אם זה ב-16 ואם זה ב-17.. שלא תבינו אותי לא נכון אנלא מאשימה אפאחד אבל זה ברור שבסוף נתחלק לקבוצות.. אז עדיף שכבר יהיה ב-17 ככה שיהיו בסביבה גם אנשים שלא מהפורום..

sharon5592

New member
אבל לא נוכל לזוז או לנשום ../images/Emo5.gif

גם התורים לכל דבר וגם לא יהיה לנו מקום. לדעתי יהיה יותר טוב אם נעשה ב-16 פחות לחוץ ... נכון שמתפצלים את צודקת אבל לפחות ננסה להיות ברוב המפגש ביחד ... ואם תקבעו ב-17 אני יבוא, אבל אני חושבת שיהיה יותר כיף ב-16

L u L i1

New member
הקטע הוא לא אם נתפצל או לא...

כי נכון, ממילא באיזהשהו שלב מתפצלים... אבל יהיה נורא צפוף ולא יהיה לנו מקום לזוז באמת.... ככה שאם זה יהיה ביום אחר אולי בכל זאת נתפצל, בלי קשר, אבל יהיה יותר מקום!!!! ב-17 כל ישראל יהיה בעזריאלי...
ולא יודעת מה איתכן, אני אישית שונאתתתתתת כשיש מלא אנשים וצפוף....

m i c k e y 15

New member
נכון יהיה ממש ממש מפוצץ שמה!!

ראיתי בכל מיני פורומים שאני נמצאת שמתכננים ב-17..

Rowdy Girl

New member
../images/Emo45.gif

שינוי בתוכנית: התנחלות אצל קרין ב16
חעחע
למה 17?!?!?! לא רק שכל העולם שם ביום רגיל אנחנו נהיה כל העולם... וישרא

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה בהחלט. ביום רגיל בפסח הקניון יהיה מפוצץ. אז ביום של מפגש ישרא?! זה ממש לא הגיוני. גם ישרא יהיו גם עוד כמה פורומים לא חכמים במיוחד וגם עוד אנשים תמימים שרק באו לעשות קצת שופינג. לא חכם.. ממש לא חכם לא רק שלא יהיה מקום על הגג.. גם לא יהיה מקום בקניון עצמו
אני מציעה לשקול שוב את העניין של ה-16

sap sapir

New member
לאלאלאלאלא

ה17 לא טוב...גם כי אני לא יכולה וגם כי יש את המפגש הזה של ישרא כמו שכולן כבר אמרו

למעלה