המלצה על להקה

very VIP

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo32.gifהמלצה על להקה

אהלן חברים, רציתי להמליץ לכם על להקה - RED. בסגנון שלהם אין ראפ אבל בכל זאת הם מזכירים לי טיפה את לינקין פארק וחשבתי שאולי תאהבו=] הנה המיספייס שלהם וזה האתר הרשמי שלהם.. אפשר לשמוע חלק מהשירים שלהם.. את הטובים ביותר באלבום היחיד שיצא להם לדעתי.. אממ זהו.. תהנו :)

Chemical Venom

New member
אם כבר מדברים על המלצות אז באמת יש לי משו טוב

יש להקה שאולי אתם מכירים אבל היא לא מוכרת כל כך והיא להקת רוק מעולה ויש להם שני סולנים! זה יוצא מדהים השם שלהם Crossfade תנסו להשיג את האלבום הראשון שנקרא Crossfade כמו השם של הלהקה(יש להם רק שני אלבומים גם ככה) ואם לא בא לכם אז לפחות תחפשו ביוטוב או משו את השיר So Far Away שלהם ונראה אם תואהבו.. עוד להקה מדהימה שאני שומע בזמן האחרון היא Three Days Grace וכל מילה מיותרת הם פשוט תותחי על! יש להם רק שני אלבומים שנייהם מעולים אז קשה לי להמליץ לכם על שירים בודדים אבל שוב פעם מי שלא מכיר שלא נראה לי שזה אפשרי אז שיילך ליוטוב ויחפש כמה מהשירים האלה: I Hate Everything About You Animal I Have Become Wake Up Never Too Late תנסו אותם=] מי שרוצה שאני ימליץ לו על עוד להקות בסגנונות האלה של רוק רק שיגיד אני ישלח פה עוד איזה סיקורים..

Erezh21

New member
אני מכיר את שתי הלהקות

את Crossfade כבר שלוש שנים, ואני כבר לא שומע אותם, אבל Three Days Grace מעולים, והאלבום האחרון שלהם One X, ענקי!

Chemical Venom

New member
אם אתה אוהב את Three Days Grace אז

תשמח לדעת שבתחילת 2008 יוצא להם אלבום חדש! ואדם סולן הלהקה עשה שיר יחד עם אפוקלפיטיקה שייצא ממש לא מזמן תבדוק אותו הוא ממש טוב Apocalyptica( feat Adam Gontie )- I Don't Care Apocalyptica - I Don't Care תחפש אותם ככה אתה תמצא כבר=]

spring92

New member
אפוקליפטיקה../images/Emo99.gif TDG../images/Emo99.gif

נפלתי קשות לשיר הזה, הוא ממש יפה (בכללי כל WORLD COLLIDE של אפוקליפטיקה טוב, אז תשמעו)

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif אנשים בעולם הזה מכירים את אפוקליפטיקה?

חשבתי אני בין היחידים [אתם מתכוונים ללהקה שמנגנת בצ'לו נכון???
]

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gif לא אתה לא מבאס אותי בכלל זה מגניב

לאללה
יואו איזה קול זה חשבתי הם לא כאלה מוכרים בארץ הם כאלה טובים

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מכירה את השני [TDG]

את הראשונה אני עוד מעט אכיר

spring92

New member
Crossfade...נשמע ממש מוכר, אני יחפש אחר כך../images/Emo3.gif

TDG-אחלה המלצה :)

spring92

New member
אוקיי, נזכרתי מי אלה

יש להם תשיר Colors נכון? בקליפ עם הבחורה והשרשרת?

קרוספייד!@#$% ../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

אני אוהבת אותם.
[ראי חתימה.
] והאלבום שלהם פולינג אווי כ''כ טוב!@#$
את טרי דייס גרייס אני מחבבת. לא יותר.

THREE DAYS GRACE לשלטון!

כל השירים שלהם מצוינים, NEVER TOO LATE, LET IT DIE, TIME OF DYING הם השלושה הכי אהובים עליי

very VIP

New member
../images/Emo205.gifאלה הכי אהובים עלייך?|:

יש אחרים שהם הרהב יותר טובים :|

למעלה