איזה חול הכי מומלץ???

לולה90210

New member
../images/Emo206.gifאיזה חול הכי מומלץ???

ואוכל?יבש או רטוב? ומותר לקנות קולר נגד פרעושים לגור בן חודשיים בערך?????????? תענווווווו לי מהר :)

irisFridman

New member
אוכל יבש בלבד כאוכל עיקרי

רטוב - כפינוק בלבד... נראה לי שקולר זה מגיל 3 חודשים, צריך להיות רשום עלל האריזה. אבל אמפולות זה הכי יעיל נגד פרעושים, למה קולר? וחול - תלוי מאוד. כל אחד מעדיף משהו אחר. אני אוהבת מתגבש רגיל, כמו גרין-קט או אקסטרים, וגם המחיר סביר.

noeme

New member
בקשר לאוכל שמומלץ

אני קונה אוכל יבש לחתולים וגם לכלב. לדעתי זה פתרון מצוין אפשר גם ללהוסיף מהאוכל הביתי כתוספת אם הם יאהבו אותו? לא צריך קולר של פרעושים לחתול שהוא בבית וקטן.לסרק אותו זה רצוי.ארק אם הם יוצאים לרחוב אז זה כבר סיפור אחרהקולר זה סתם הןוצאה מיותרת זה לא עוזר.מנסיון.

irisFridman

New member
אוכל ביתי לא מומלץ לחתולים

אפשר קצת טונה או פסטרמה, ורק כפינוק אולי גם קצת דג/בשר כפינוק, אבל לא הרבה, ובלי עצמות, ולא מטוגן!

nocake

New member
נגד פרעושים

כדאי להתייעץ עם וטרינר, או לפחות לקרוא את ההוראות על האריזה- צריך להיות מצויין לחתולים מאיזה גיל זה. כששאלתי את הוטרינרית האם מותר לשים לצ'ינו, שהוא גם בן חודשיים, אמפולות נגש פרעושים- היא אמרה שזה עדיין גיל צעיר מדי ועדיף לרסס עם ספריי. אני לא חושבת שקולר נגד פרעושים הוא כזה רעיון טוב- יש סיבה שמעדיפים להשתמש באמפולות. לגבי חול- אנחנו משתמשים ב"מולטי קאט" ואנחנו מרוצים. יש בו סודה לשתייה כך שהריח לא נורא, והוא מתגבש *מעולה*. היו לי סיוטים מהנקיונות של הארגז של החמוס שהיה לי- אבל עכשיו לוקח לי בדיוק חצי דקה לנקות את כל שלושת הארגזים [כמה שהוא מפונק...] שלו.

שלגעף

New member
שלושה ארגזי חול?? מפונק!! ../images/Emo8.gif

מנסיוני היתרון היחיד של הקולר זה שהוא פועל נגד קרציות (תלוי כמובן איזה קולר). בזמנו פראנסיס (שגר בבית ובחוץ) היה אספן קרציות כפייתי והאמפולות לא עזרו, אז קנינו לו קולר של Bolfo ורק זה עזר. לחתולי בית קולר זה מיותר. אמפולות של Revolution יעילות ביותר נגד פרעושים וגם מונעות קרדיות אוזניים. האמפולות של החברות האחרות גם יעילות נגד פרעושים, למיטב הבנתי יותר מאשר קולר.

Mandy18

New member
../images/Emo207.gif למה אוכל רטוב לא מומלץ?

גם אני קראתי את המאמרים שאומרים שאוכל רטוב צריך להיות רק כפינוק, אבל למה? אוכל רטוב יכול להיות מאוד מזין ואני לא מבינה למה הוא לא טוב לחתולים? האם זה בגלל שברובו זה מים? או יותר מידי מלח? אשמח אם מישהו יסביר למה אוכל יבש יותר עדיף....מבחינה כלכלית אני יכולה לראות את ההיגיון כי קופסאות השימורים פשוט נגמרים בקצב מטורף.. אז כן, קישורים למאמרים גם כן יהיה טוב תודה

irisFridman

New member
אחת הסיבות זה בעיות שיניים

יש וטרינרים שאפילו ממליצים לא לתת בכלל אוכל רטוב, כי הוא גורם לדלקות חניכיים, שנפוצות יחסית אצל חתולים, ונפוצות *מאוד* אצל חתולי-רחוב

למעלה