בבקשה תרטשו לי את התמונות

KzehavithK

New member
../images/Emo206.gifבבקשה תרטשו לי את התמונות

אני צריכה את זה כמה שיותר מהר.. וזאת בקשתי אני מעלה לכאן מס' תמונות הבחורה עם הבגד השחור ליד הכלה אני רוצה אותה בשילוב הזמרת סלין דיון בחיבוק משותף עימה ועם השחקנית השניה שאני אעלה וששני הגברים שעם המפורסמות פשוט יהיו בצדדי הנשים שלהם -ושוב הבחורה עם השחור תהיה באמצע לשני הנשים...הסברתי את עצמי מקווה טוב ורקע מאוחרה שיהיה מצידי נוף לאס וגאס או ניו יורק תתפרעו תודה רבה לכל המרטשים/ות
שבוע טוב

KzehavithK

New member
***השלישית***

הנה הבחורה(עם השחור!) שצריכה להיות באמצע לשני הנשים :)

PRINCESS GINA

New member
היי ../images/Emo9.gif

תודה רבה לך על הריטוש המקסים הזה...אני למעשה, הבחורה לה הייתה מיועדת המתנה הזאת
קיבלתי את התמונה מזהבית והיא הזכירה את חבורת האנשים המוכשרים שכותבים פה! אז הייתי רוצה לצרף בקשה משלי ליצירה הסופית שלך...אם אפשר
לדתעי היא מדהימה, אבל גווני העור השונים הין הדמויות קצת גורמים לתמונה לבלוט כתמונה לא אחידה... כלומר, מבחינת פרופורציות, התמונה שלי מתאימה לדמויות מימין, אבל מבחינת צבעים, היא נראת יותר חיה ומלאת צבע מהתמונה שלהם, ויותר מתאימה לדמויות שמשמאל.. אפשר לשנות את זה איכשהו?! ולהבהיר את התמונה שלי בצורה שתאחד אותה עם הגוונים האחרים בתמונה?!

Ninja

New member
מצטער. הקובץ כבר נמחק.

אולי יתאפשר לי לשחזר, או בעצם ליצור אותו מחדש, במהלך השבוע הקרוב. אם כן, אשמח להעלות לכאן את העותק או אף לשלוח אותו באופן אישי. מצד שני, לא בטוח שזה יתאפשר. אני מקווה שח'ברי הפורום יקחו את הבקשות שלך והדגשים ויצליחו ליצור יצירה טובה.

PRINCESS GINA

New member
או קיי, אז אני פונה עם הבקשה לכל חברי הפורום

כי הבנתי ממיכל שזה לא דבר שקשה לעשות... אז אם מישהו מכם יוכל לעשות את זה בשבילי, או להסביר לי באיזה תוכנה אתם משתמשים ואני ינסה לעשות את זה, זה יהיה נורא נחמד מצידו

Ninja

New member
זה בכלל לא קשה. את מוזמנת לעשות זאת בעצמך

אם את מתקשה בכך, את מוזמנת לבקש עזרה ממיכל

למעלה