דיון:מצב הפורום

spelling

New member
../images/Emo206.gifדיון:מצב הפורום../images/Emo206.gif

אני וגל החלטנו לפתוח דיון מיוחד ולא רגיל להפעם.. חברים מצב הפורום על הפנים....ולא כי אין פינות ולא כי אין רעיונות..אלא כי סחר שיתוף פעולה.. לפני הנאומים על הבית ספר\עבודה\חוגים ושאר דברים..אנחנו יודעיםםםםםםםםםםםםםם כי גם אנחנו עושים דברים כאלה! אבל זה הפורום הקטן שלנו ומה לעשות צריך להשקיע בו.. אני וגל העלנו רעיון שכל אחד מחברי הפורום ייקח על עצמו פינה קבועה וככה נתחלק כולנו בהכל וגם נדע להעריך את מה שעושים האחרים יותר טוב.. השאלות הן: איזה פינה תרצו לקחת על עצמכם? האם אתם בכלל מרוצים ממצבו של הפורום? מהי לדעתכם מידת שיתוף הפעולה שלכם בכל הנוגע לפורום? עוד נושא שדיברנו עליו זה כמות האנשים בפורום אנחנו מאוד מעוניינים שהמספר יגדל כדי שיהיה פורום תוסס יותר..ושיהיו עוד בנים גם!!!לכן אני מבקש שכמה פעמים שיש לכם הזדמנות זרקו משפט,קישור,פה ושם וחג שמח מהפורום בעוד פורומים..ספרו לחברים (נשמע כמו פרסומת למכירת נכסי נדל"ן) ובכלל אם יש לכם עוד דרכים לנסות להביא עוד אנשים לפה..תנסו זה חשוב מאוד! האם שי לכם רעיון איך להביא עוד אנשים?האם תרצו שנעשה משהו ביחד כל חברי הפורום להבאת אנשים??שתפוווווווווווווו בתודה אדם וגל!

עונה+הערה

אדם עם כל הכבוד אני חושבת שאת השרשור הזה הייתה צריכה לפתוח גל כמנהלת הפורום
איזה פינה תרצו לקחת על עצמכם?פינת שרשורי
האם אתם בכלל מרוצים ממצבו של הפורום?בערך,אני חושבת שחסרים הרבה משחקי חברה..אנשים אנחנו אפילו לא מכירים אחד את השני
מהי לדעתכם מידת שיתוף הפעולה שלכם בכל הנוגע לפורום?טוב תראו אני לא יכולה לשפוט אף אחד אבל אם אני צריכה להחליט בין פורום ללימודים הלימודים תמיד יהיו במקום הראשון אבל גם אם יש לי לימודים אני נכנסת לפורום בד"כ בממוצע 4 פעמים ביום בשבע בשמונה וב-11 ובשלוש אם יש לי זמן אני מגיבה הרבה ואם לא אני מגיבה על דברים קצרים מצטערת אם פגעתי הכאבתי וכו...

אה ומוסיפה..

אדם,אני חושבת שיש לך רעיונות להמון שרשורים טובים
חח אבל יש לי בעיה עם שרשור המשחק מה הקשר-אני לא ממש בקיאה בכל היחסים של אליסה ושל כוכבים לכן אשמח אם הנהלת הפורום או כל אחד אחר ננסה לעשות מין שרשור שבו אליסה תחובר לכל מיני מפורסמים על מנת שהרבה כמוני שלא מכירים את אליסה ממש ממש טוב יוכלו לענות לשרשור מעולה זה
תודה,שלי מקווה שתקבלו את ההצעה

always be me mc

New member
סבבה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

בהזדמנות אדם או אני או אדם ואני נעשה שירשור שבו נסביר למה אליסה מקושרת לכל האנשים שהיא מקושרת ואחרי כמה זמן שהשירשור יהיה נעשה לכם בוחן קטן(=משחק הקשרים עצמו) רעיון בהחלט מצויין שלי

עוד קצת מוסיפה..סליחה על הבאלגן

פשוט עד שאני נזכרת שיש לי עוד דברים אני חושבת שאם הפורום יפורסם בדף הראשי של MSN זה יעזור לו מאוד
תחרות הסרטון הכי טוב/לוגו הכי טוב
תנסו לקחת את הרעיונות
אה..ועוד משהו:אליסה מילאנו שולטת.חח
אהה ועוד משהו..אני אשמח לקחת חלק בשרשור של משטרת האופנה

always be me mc

New member
משטרת אופנה אי אפשר../images/Emo128.gif

אתם צריכים לזכור שבטקס פרסי הפורום הפינה הזאת הוכרזה כחרושה ביותר לכן אני משוכנעת שלא צריך להחזיר אותה אבל שלי את יכולה להחזיר את שלי מארחת פעם נוספת לפחות ולראיין את סיוון(שלא תרגיש מקופחת
)

always be me mc

New member
בנוגע לתחרויות שהצעת

לוגו זו בהחלט אפשרות למרות שכמה אנשים שמוכשרים בפוטושופ כבר יש פה? אבל אפשר לנסות. ואם את מתכוונת לתחרות הסירטון הכי טוב של חברי הפורום(כן?) גם אפשר לארגן בשמחה משהו כזה. אולי עוד אנשים מבחוץ יצטרפו לכי תדעי. והאמת אני ונטלי תיכננו ממזמן תחרות טריויה שהמנצח זוכה ב"האדמה" לחודש(נראה כבר מה יהיה אחרי) ואולי גם באיזה רקע יפה במיוחד
אז טוב עקב המצב של הפורום אני אזדרז באמת לסיים מחר את השאלות(ויש הרבה) ואולי לפרסם את זה ביום שבת או משהו. אז שלי תודה על הרעיונות(שבהחלט סייעו) ותודה שהזכרת לי
חח כנראה אנחנו צריכים לעשות שירשור משוב לעיתים יותר קרובות אה? חח

אני בעד שרשורי משוב

ושוב אני מעריצה את אליסה אבל סליחה את צבע התחתונים שלה אני לא יודעת
אני בטוה שיש פה עוד כמה שלא יודעים כל פרט עליה-תתחשבו בזה

always be me mc

New member
כמנהלת עלי לומר:

א) מרוב שהפורום ייבש אפילו לי לא הייתה מוטיבציה לכתוב הודעה לי.. מצטערת
אבל צודקת פעם הבאה(למה יש לי הרגשה שתהיה כזאת?), אני אפתח את השירשור בעצמי ב) גם ככה יש לי יותר מדי הודעות אז החלטתי להתחיל למתן חוץ מזה היוזמה יותר מבורכת כשהיא מגיעה מחברי הפורום עצמם וישר כוח לאדם
שהוא מהבודדים שבאמת באמת אכפת להם מגורל הפורום
ג) אני לא חושבת שהביקורת שלי ושל אדם מופנית כלפייך. היא מופנית יותר כלפי המשתמשים השקטים ואלו שעוזבים
אבל יפה שהגבת לשירשור הזה
ד) סבבה להשקיע בלימודים רק אחר כך אל תתלוננו במקרה שיש לי שבוע עם 3 בגרויות(
) ואני בקושי אהיה כי בניגוד אליכם כרגע(בלי להעליב.. זאת המציאות) העתיד שלי באמת מוטל פה על הכף

גלתסלחי לי אבללדעי עלי את לא

צריכ להתלונן זה לא שאני רוצהלהשוויץ או משהואבל אני כן נכנסת לפחות 3 פעמים ביום ואת יכולה לראות שכמעט בכל שרשור יש תגובה שלי אז למרות הכול אני מגיבה וסליחה אם פגעתי
ומה דעתך על הרעיון של ההקשרים?

always be me mc

New member
הנה האימרה האחרונה שלי בנושא:

כתבתי כאמור "אני לא חושבת שהביקורת שלי ושל אדם מופנית כלפייך" ולמקרה שזה לא היה ברור מספיק אז אני אבהיר פעם נוספת: אני ממש ממש לא התלוננתי עליך אז זהו. ועניתי לך על רעיון ההקשרים שהוא טוב ונעשה בהזדמנות.

spelling

New member
דעתי..

תראי שלי..עם כל הכבוד למעמד של גל כמנהלת..התפקוד שלה לא "שווה" אם חברי פורום לא עומדים לצידה..וכן זאת היתה יוזמה שלי כי לא רציתי שהיא תתיאש...וכי באמת אכפת לי מהפורום...גם אניש נה שעברה הייתי כל שבוע עם בגרות אחרת והצלחתי לעבור ממוצע 90 עם כניסות לפורום חחח... וזה לא להעליב אף 1 אלא לטובת הפורום...ואני לא חושב שזה חשוב מי פתח את הדיון אלא שבכלל פתחו אותו! ובנוגע למה הקשר יש המון הגיון במה שאת אומרת ונעשה עוד משחקי חברה אבל תבינו כל אחד מכם הוא תוספת כוח!(משפט מנהלות ...) וזה"כ שלי לגבי התפקוד שלך אין לי בכלל בעיה כי את מגיבה המון! ולפי דעתי חוץ משלי מארחת יהיה נחמד לפתוח משחק חברתי חדש חדש בשביל הגיוון...ואם יהיה לך רעיון נחמד אנחנו נשמח...

מגיבה...

טוב,אז אדם שיהיה לך ברור לא הייתה לי כוונה להעליב אותך לדעתי יש המון משחקי פורומים שמצליחים את משחק הספירה שאפשר למשל לכתוב מה קרה בכל שנה בחייה של אליסה יש את משחק מי שמעלי מי שמתחתי משחק עובדות על אליסה אפשר גם מי שמעלי ועלי מי שמתחתי ועלי אפשר גם משחק אסוציאציות משחק מילים אפשר גם עוד המון ואני מתנדבת אחת לשבוע לפתוח משחק חברה כזה
השבוע אני אפתח את פינת האירוח ואז אתחיל במשחקי החברה בקשר ללימודים אני מצטערת אבל אני כן צריכה להשקיע המון ואני נכנסת כל יום..חח

למעלה