הקלטה של המרתון פינק פלויד

I Do Not Love

New member
../images/Emo206.gif הקלטה של המרתון פינק פלויד ../images/Emo53.gif

אתמול/ היום נשארתי ער למרתון פינק פלויד, ובסוף גיליתי שאני ואלה ששמעתי איתם נרדמנו...
לא התאכבתי כי הקלטתי את כל המרתון, אבל שקמתי בבוקר ובדקתי את ההקלטה גיליתי ששום דבר לא הקליט =( שאלתי- האם יש מישהו שהקליט את המרתון (או לפחות חלק ממנו) והוא יכול להעלות אותו לכאן/ לתת קישור להורדה שלו בקאזה /אימיול כדי שאני ועוד גולשים אחרים שלא שמעו או נרדמו באמצע נוכל להוריד?

../images/Emo150.gif הבהרה

לפי הנחיות תפוז, אסור לדבר בפורום על הורדות, צריבות, שיתוף קבצים, ושאר מרעין בישין. אנא את ההתכתבויות האלו עשו בפרטי, במסרים. תודה

זה לא אותו דבר....

זה הוקלט מהרדיו, וזה ידוע שאת הרדיו, כמו גם הטלויזיה כל אחד יכול להקליט... זה באיכות הקלטה מרדיו, לא איזה 5.1 זה לא שימוש מסחרי או משהו.

דיברנו על כך בעבר, אבל אסביר שוב

הקלטה מהרדיו לשימוש עצמי - בסדר. הקלטה מהרדיו והעתקה לאדם אחר אחד - מילא. הקלטה מהרדיו והעלאה לאינטרנט ע"מ לשתף אנשים רבים - אסור.

floydian

New member
ברשותה של ציףציף....

הקלטתי את התוכנית ואם ציףציף תסכים אני אודיע לכם דרך הפורום מתי אפשר להתכתב איתי במסרים בקשר לקישור להורדה. כמובן שאני לא אפרסם כאן את הקישור אלא רק הודעה שאומרת שאפשר לפנות אלי. ציףציף על הרציף?

חברים, אם אתם מעוניינים לשתף

בהקלטות מסוג זה, פשוט תכתבו שיש בידיכם הקלטה. אל תזכירו קישורים, הורדות, העלאות, צריבות או פעולות כלשהן.

למעלה