זה נכון שאין עונה נוספת

adii1201

New member
לא../images/Emo13.gif

בגדול לפני חודשיים בערך הם הודיעו שהם חתמו על חוזה לעוד עונה ובעונה הבאה הם יראו אם הם חותמים על עוד עונה. מארק צ'רי חתום על פיילוט חדש עם ABC ולכן גם אם תהיה עוד עונה וגם אם לא הם אמורים להמשיך עם נוכחות דיי מועטה שלו. לפני שבוע (או פחות) דאג סוונט (טום) אמר שהדברים עוד לא סופיים לחלוטין אבל הוא מאמין שתהיה עוד עונה. עוד לפני כמה ימים, ABC הודיעו על הסדרות שהם ביטלו לעונה הבאה (אחים ואחיות, נואו אורדינרי פמילי, אוף דה מאפ ועוד כמה) ועב"נ לא הייתה שם. נכון לרגע זה, אנחנו לא יודעים מה קורה עם עונה חדשה, למרות שזה דיי בטוח שתהיה לדעתי...

CharmedRulez

New member
../images/Emo41.gifהסדרה חודשה רשמית הבוקר../images/Emo70.gif ../images/Emo240.gif

ABC פירסמה את לוח השידורים הרשמי הבוקר!

adii1201

New member
ה-ל-ל-ו-י-ה!!!!!

תודה על המידע דוד
*תזכורת לעצמי: לערוך דברים בפורום*

באמת? איזה קטע

בדיוק עכשיו סיימתי את העונה והייתה איזושהי הקלה בכך שהסתיימה הסדרה. אבל מצד שני רציתי עוד עונה. אבל עכשיו שבאמת יש עוד עונה אז הפרק פינאלה לא כזה משמעותי שחושבים על זה במכלול. רגשות מעורבים קיצור. אגב עדי! תפסיקי לפרסם ספויילרים בפייסבוק

adii1201

New member
can't help it סורי../images/Emo6.gif

הייתי ממורמרת (אני עדיין
)

חחח את מודעת לכך שזה החריב לי שני פרקים../images/Emo6.gif

אני כזה "טוב אולי היא ראתה רק פרק אחד בינתיים. לא. הם בסוף כן. אווווף כבר ידעתי את זההה!"
אני מבינה אותך זה הדבר הכי לא נתפס.

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif השתדלתי לכתוב רק באנגלית

בתקווה שלא ייקראו כל הישראלים פה

adii1201

New member
לא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה לא בגלל שלא יודעים, זה בגלל שמתעצלים

CharmedRulez

New member
ולמקרה שתהיתם, הפיילוט של מארק ״הללויה״ נדחה.

אולי ככה הוא יזלזל פחות בדספרט? מי יודע

snavgm

New member
למה חבל? עדיף ככה!!

ככה זילזל בעונה האחרונה- והשקיע בפילוט החדש- מגיע לו!! דספרט זה מותג יחודי- שיתן לו את מלו המרץ והאטנטיון- יענו שישקיע! וכשזה יגמר - עוד 2-3 עונות רק אז שיתחיל לחפש לו פיוט! ולמה לזלזל? מה עובר עליך?

adii1201

New member
כי הוא הרס וחירב וגמר על הסידרה הזו

בכל דרך אפשרית. הוא היה גאון פעם מבחינתי, והוא פשוט לא שווה כלום היום. אז עדיף שיעזוב וייתן את השרביט למישהו אחר. ולא לאף אחד מהכותבים האחרים אצלו שהורסים לי גם את הסדרה. אני חושבת שכל העניין של החורים בעלילה וחוסר העיקביות זה זלזול נוראי בצופים שלו, אז עדיף שילך לעשות משהו אחר אם ממילא הראש שלו כבר לא בדספרט

CharmedRulez

New member
2-3 עונות? השתגעת? אני לא בטוח שאשרוד

עוד עונה. כמה חומרים כבר יכולים למצוא על עקרת בית סתומות? אני בכלל מתבאס שהם ישברו השנה את השיא של מכושפות: Longest running show with female leads.

snavgm

New member
עקרות בית סתומות..? איה הנאמנות שלך???!!!../images/Emo46.gif

וWHO GIVES A SHIT על מכושפות?
ולמה אכפת לך שהם ישברו את השיא שלהן? ואיפה הנאמנות שלך לעקרות שלנו? אני מאד דיסאפויינטד, דוד. לידיעתך- יש שפעעעעעע חומרים על עקרות בית נואשות וגם סתומות...
ואם מארק היה רק ישקיע קצת יחד עם צוות הכותבים שלו- יהיה לנו עןד 2-3 עונות לתפארת רחוב ויסטריה!
ואגב- מגיע לו על הללויה.. ככה זילזל בעונה ופיצל אנרגיות! ואהה.... גם את עדי..במלעיזים? בושי והיכלמי.. מנהלת הפורום.. מה יש לכם- מה הדספרט להפטר מהסידרה???!!!

למעלה