זקוקה לעזרה.

nofi yy

New member
../images/Emo206.gifזקוקה לעזרה.

אני בצבא כחודש. כל המערכת הזאת נראית לי כ"כ הזויה ולא מתחשבת. אני מרגישה לבד.אני נזכרת בדברים שקרו לי בעבר. אני לא מסוגלת להיות שם.כל השבוע אני אוכלת את עצמי מבפנים ורוב היום אני נמצאת במצב של בכי והתמרמרות. זה הגיע למצב של טלפונים לאמא כדי לומר לה שאני לא חושבת שיש לי סיבה לחיות. זה המשיך לנסיונות ובירורים על איך עוברים לשירות לאומי. אני מרגישה שהחיים שלי נקטעו,נהרסו.שהצבא גוזל ממני הרבה דברים. שיש שם חוסר התחשבות,חוסר אכפתיות,חוסר אנושיות. שהמסגרת הזאת לא בשבילי. אני כנראה מתחילה טיפול פסיכולוגי אבל באופן פרטי,כי בתאכלס,לצבא מעניין את הת... רציתי לדעת האם אני צריכה לספר שאני עוברת טיפול פסיכולוגי למרות שהוא באופן פרטי... האם אני צריכה להביא אישורים על זה... האם אני צריכה לספר למפקדת מהי הסיבה לטיפול... אשמח לקבל תשובה. תודה.

disturbed fairy

New member
תגובה

קודם כל את רק [!!] חודש בצבא, תני לזה זמן, לכולם קשה בהתחלה, גם מי שלא אומר/מראה... אני מניחה שאת עדייין אפילו בהכשרה ראשונית [טירונות/קורס]? אם כן זה ממש לא שום אינדיקציה לאיך שהשירות שלך יהיה ויראה.. זה רק הצגה וכל המרטה של זה זה שיהיה לך קשה. אז קצת לפני שאת חושבת לצאת על 21 ולעבור לשירות לאומי [כי זו הדרך היחידה למיטב ידיעתי] חכי קצת, קחי אויר, חכי חודשיים שלושה, עד שתגיעי לבסיס שלך, או תתרגלי למסגרת, זה לוקח זמן. באופן טיבעי. בקשר לטיפול פרטי, לא את ממש לא חייבת לדווח, זה כל הרעיון של פרטי, מה שכן, מן הסתם, אם זה נופל על זמן שאת אמרוה להיות בבסיס, תצטרכי לתת סיבה מספקת ל-לאן את צריכה ללכת, כמובן שאת לא חייבת להכנס לפרטים וכו'...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
התחלה חדשה...

לפעמים התחלות חדשות יכולות להיות כל כך קשות.. במיוחד כשמרגישים שכופים אותן עלינו ולא שואלים אותנו מה מתאים לנו ומה לא.. אנחנו שומעים כמה קשה לך במסגרת החדשה.. את מרגישה לבד בתוך המערכת הצבאית הגדולה, שלאף אחד לא באמת אכפת ממך שם, שאין לך למי לפנות.. שאין שם מי שיבין אותך וידאג לך.. הקושי מכביד עליך עד כדי כך שאת לא מצאת סיבה לחיות בתוך המערכת הצבאית, וסיבה לחיות בכלל.. לפי מה שידוע לנו, יש צורך לספר בצבא על טיפול פרטי וגם חשוב לספר שאת הולכת לטיפול כדי שתוכלי לצאת לפגישות, אך את לא חייבת לשתף בסיבת הפנייה את מי שלא מתאים לך.. אנחנו מזמינים אותך לשתף אותנו ואת חברי הפורום בקושי הגדול ובבדידות שלך בתוך המסגרת הצבאית, ואולי גם מחוץ לה..

למעלה