זקוקה לעזרתכם

../images/Emo206.gifזקוקה לעזרתכם../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

ערכתי לאמיר עמוד בויקפדיה.זו האינציקלופדיה האינטרנטית וכל מי שרוצה יכול לערוך עמוד נוסף בכל נושא או לעדכן ולהוסיף בעמוד שכבר נמצא באתר.העמוד שערכתי זקוק לשיכתוב אז כל מי שרוצה יכול בכך עד שהעמוד יהיה מוכן ומושלם לויקפדיה. אשמח אם תעזרו לי כולכם בעניין
.
לכולם
רעות

../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

אבל בשביל שהדף יהיה ממש מושלם צריך לעשות זאת בדיוק לפי מה שויקפדיה דורשים.הנה קישור "למדריך עריכת דף" שלהם.

TetiBETTY

New member
הוספתי כמה דברים, רק עוד מש'ו

תכניסי גם את שנת 2000 ו 2001 שנרשום על הדיסק הראשון..

TetiBETTY

New member
איפה? אני לא רואה...

כתוב גם: יש לשכתב ערך זה ייתכנו לכך מספר סיבות: ייתכן שהמידע המצוי בדף זה מכיל טעויות, או שהניסוח וצורת הכתיבה שלו אינם מתאימים לוויקיפדיה. אתם מוזמנים לסייע ולתקן את הבעיות בדף זה, אך אנא אל תורידו את ההודעה כל עוד לא תוקן הדף. אם אתם סבורים כי אין בדף בעיה, ניתן לציין זאת בדף השיחה שלו. נראה לי מאז שהוספת את הערכים של 2000 ושות'...

בדקתי שוב עכשיו

כנראה שאחרים שערכו אחרי הורידו את הכותרות עורכים שם המון. צריך ללכת בדיוק לפי מה שוויקיפדיה רוצים כדי שייצא לנו עמוד מושלם

TetiBETTY

New member
ראיתי, עכשיו הוספתי עוד כמה פרטים..

ולינקיל למטה. אחלה

יצא מקסים../images/Emo140.gif

קודם כל אני חושבת שסיכמת את הכל נהדר, נכנסתי לשם בערב ושיניתי קצת דברים בעיקרון רק מבחינת נקודות ומעבר שורה ודברים כאלה אבל היה מקומות שהוספתי איזה מילה או משהו כדי שזה ישמע יותר טוב =)

למעלה