חשובב כולם להכנס !@##$

harel600

New member
../images/Emo206.gifחשובב כולם להכנס !@##$

אוקי רשמתי את זה כבר אבל אני רושם את זה שם כי זה ממש חשוב !@#$
כולם יודעים שמחר ההופעה @#$%^ וכמו שאתם יודעיים הישראלים אוהבים לדחוף וכול השיט הזה !@#$%^ ואנחנו רוצים לעשות רושם טוב לT.H שיבואו שוב אז בואו נתנהג כמו בני אדם!! לא לדחוף @!##@# לא אכפת לי שתביאו שלטים תצעקו או משהוא אבל !! לא לדחוף כי זה יכול להיות באמת מסוכן ובסוף רק אנחנו נפסיד מזה !!@#$ באמת לא דחוף !!! נראה להם כמה אנחנו שווים !@@#$

|../images/Emo45.gif את כלכך צודקת!

אבל יש הרבה אנשים שמתנהגים כמו חיות! וחייבים להיזהר כי יכול להתחיל ריבים ויהיה מכות באמצע ההופעה ורק יהיה אווירה רעה כלהערב! אז כדי שנהנה מכל רגע
! , בואו נבטיח שלא נריב ונדחף כמו משוגעים

crazysapir

New member
זה בן זה שכתב את זה../images/Emo11.gifו...אמ אני

אני לא מבטיחה כלוםXDDDDDDDDDD

PerfectSP

New member
הפריקאצות הכי מסוכנות../images/Emo5.gif ../images/Emo190.gif

אחחחחחח!הז*נה הבת ז*נה הזאת שתמות אמן מההופעה של אוונסנס!
פריקאצה מטומטמת שהמוח יצא לה מהמקום כבר בלידה.

בהחלט צודקתתת!

רק אני מקווה שכו-ל-ם ייזכרו לא לעשות את זה, כי אם יישכחו מזה ווידחפו זה הולך להיות מלחמת העולם ה-3, ואני בטוחה שאף אחד פה לא רוצה לריב או לדחוף וכאלה מחר, כי אחרי הכל זה מחר וכמובן שצריך לעשות להם רושם טוב! ואייי זה מחרר אני לא מאמינהה פשוט שאני רושמת שזה מחר וכל הגוף שלי מצתמרר משמחהההה דיי זה לא נקלטט!!!!!

PerfectSP

New member
זה בן,נשמות../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

ואני בספק אם זה יקרה.. אתה יודע,ישראלים,פריקאצות.. בהופעה של אוונסנס דחפו יום וליל
אפשר רק לקוות

TaaaaaaaaaaL

New member
מה הבעיה עפ פריקאצות? אתם יודעים מזה בכלל?

פריקאצות זה פיריקיות שלובשות שחור ופתאום תוקעות משו ורוד באמצע.. והבנות שאתתם מדברים עליהן זה סתם וונאבי.. ודי הן ממש מסכנות , זה לא יפה=\ וד"א לא חושבת שיש מצב שלא ידחפו הלוואי הלוואיי שלא .. אבל ישראלים =\

chikogirl

New member
צודקתתת=]

תכלסס אם ידחפוו סתםםם לא יהנווו אנשיםם והיא סתםם לא כייף כי יש אנשים כמוני שבאיםם לשמועע את המוזיקה שלהםם בכייף ןלא להידחףף ביןן 943292695690 מעריציםםם חחחחח=] נסחפתי עם המספרר חחחח

למעלה