יש לי שאלה למחר
תיכנסו

ToXic LizZie

New member
../images/Emo206.gifיש לי שאלה למחר../images/Emo70.gif תיכנסו ../images/Emo127.gif

היי יש לי שאלה בקשר לעפולה (הסביבה של מגדל העמק.. חח) מחר אני צריכה להיות באולמי אושר בעפולה (עבודה) והכתובת: שדרת יצחק רבין 16. הקטע הוא שאני בכללללל לא מכירה את עפולה ואני נוסעת באוטובוס. 1. איך אני אדע מתי לרדת מהאוטובוס? מישהו יודע על הקוםם קרוב לכתובת שאני אוכל לומר לנהג (למשל:בית ספר). 2. כדאי לרדת בתחנה המרכית שקרובה לשוק או שיש תחנה קרובה יותר לאולי האושר, ואיפה היא אם כן. אני ממש אודה לעונים

dafgol

New member
הי ../images/Emo39.gif

אני לא ממש מכירה את עפולה ( חוץ מביה"ח....) אבל אני מניחה שתמיד אפשר לשאול את הנהג....הוא בטח ידע. אם אני זוכרת נכון , רוב האולמות מרוכזים לא רחוק מהתחנה המרכזית, ככה שתמיד אפשר לשאול שם. מאיזה כיוון את מגיעה בכלל ? את יכולה להיכנס לכל אתר של מפות ולאתר מסלול....< אני עושה ככה הרבה פעמים ומדפיסה לי >. הכי חשוב...יהיה חם
לא לשכוח לשתות מים |טיפה| ( לקרוא במבטא פולני...אזמה אם אנלא פולנייה בכלל
)

ToXic LizZie

New member
../images/Emo23.gif תודה רבה ../images/Emo27.gif

אממ.. כן, כנראה שאני אשאל אותו... אני מגיעה מרמת ישי. נכנסתי לאתר מפות ורק ראיתי שהאולם ליד הקאנטרי קלאב.. אבל אני לא מבינה בעפולה... חחח תודה רבה על העצה

frige

New member
הי, אולמי האושר

נמצא בדרך לבי"ח העמק קצת לפני הקאנטרי קלאב. אם את עוצרת בתחנה המרכזית בעפולה אז את הולכת ימינה לכיוון היציאה לקאנטרי קלאב, איך שאת עושה ימינה בצומת של ימינה בי"ח, שמאלה לכיוון מגדל העמק, בדיוק ימינה בכביש השירות שם זה אולמי האושר. תהנו. שרית

ToXic LizZie

New member
שרית ../images/Emo26.gif

היי תודה רבה. אממ.. הבנתי את הקטע של אחרי התחנה המרכית ימינה.. אח"כ כבר איבדתי אותך... בכל מקרה תודה רבה. אני אשאל את הנהג- הכי בטוח. ואמ.. אני הולכת לבד להתמחות במלצרות.. מקווה שיילך לי טוב
.

dafgol

New member
ליZי המון ../images/Emo50.gif ../images/Emo140.gif

בטוח שיהיה לך טוב
אם רק תר3י
עדכני אותנו מחר איך היה. המון

frige

New member
אנסה להסביר שוב,

אולמי האושר: אם באים מהרמזור הראשי בתחילת עפולה (מכבי אש) וממשיכים לכיוון בי"ח. רמזור ראשון, ישר ואיך שנכנסים לצומת מצד ימין כביש שירות, באמצע כביש השירות נמצא אולמי האושר. לפני כשבועיים היינו שם באירוע משפחתי. כל האירועים המשפחתיים של המשפחה של בעלי באולמי האושר כי... האולם בבעלות בן דוד של בעלי. בהצלחה בהתמחות. שרית

ToXic LizZie

New member
היי ../images/Emo9.gif תודה על ההתעניינות. אני התב

התבלבלתי, ההתמחות שלי מחר
. פשוט גם היום הייתה לי התמחות, במקום אחר- התקבלתי... אבל היה קשה. מחר אני מבטיחה לעדכן

למעלה