כנסו!!

16yaeli

New member
../images/Emo206.gifכנסו!!

איך זה יכול להיות שיש רק עוד חמישה ימים להופעה ולאף אחד אין מושג מתי הם צריכים להיות בשדה תעופה אם הולכים או לא הולכים לשם? כי אין סיבה ללכת ולשיר אם הם יצאו מיציאה אחורית או משו וכאלה! זה כאילו כלום לא סגור וההופעה כבר כמעט כאן!:\ מישו יודע משו? אהה ונ.ב: אני ידועת שאסור כל כך תמונות אבל ביקשתי בשירשור תמונות ואף אחד לא התייחס! אם אפשר שתעלו לי תמונות של ביל בלי חולמה או כשהוא מים אותה ורואים תכוכב:] תודה=]

crazysapir

New member
אז ככה:

לא ידועים עדיין מתי הם נוחחתים[ובדקו לפי מה שהבנתי] ואני יחפש בשבילך ת'תמונה בין כל התמונות שיש לי מקווה למצוא אז חכי רגע:)

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifהמ ככה-יש לי שאלה וכמה תשובות..

אז נתחיל בתשובות.. אין כ"כ דרך לדעת מתי הם נוחתים. הרי לא יכתבו בעיתונים וכאלה מתי הבנים נוחתים כי זה יהיה צפוי שכולם יבואו. אבל אם נדע על איזו חברת מטוסים הם עולים נוכל לבדוק את שעת הנחיתה של המטוס מגרמניה[?] בקשר לתמונות.. כרגע אני לא בבית. אבל כשאני אהיה אני אוכל להעלות בשבילך תמונות
המ עכשיו לשאלה- אם מישהו יודע, במידה ונדע מתי הם נוחתים, יש תכנון של הפורום ללכת לשדה תעופה?

TaaaaaaaaaaL

New member
כןןן !

רוצים ללכת לשם ולהפריח בועות סבוןן .. ולשיר איזה שיר אחד .. שכחתי את שמו ! אני אבדוק וארשום .

crazysapir

New member
חחח אז ככה:

לי ולמירית יש תכנון לשדה תעופה[וגם לישון שם><] וגם אני יודעת שעוד יבואו...

16yaeli

New member
תודה מאמושיות!:] ובקשר לשאלה שלך

זאת בדיוק השאלה איך נלך לשדה אם אנחנו אל ידועים מה קורה איתם בכלל? אנחנו נצא מפגרות חח

PerfectSP

New member
בלי קשר, ../images/Emo190.gif

בכל מקרה נצא מפגרות, מעריצות שרופות מדי
חחחחח,הולכות לשדה תעופהXDD

PerfectSP

New member
וסמכו עליי,על הדקה, ../images/Emo190.gif

אם זו חברה גרמנית,המטוס ינחת
ויש לי ניסיון בזה
אחחח,הגרמנים הדייקנים האלה

crazysapir

New member
אכן../images/Emo3.gif

דאניי שלייי3> לא הייתי במפש ..את הלכת?[בפעם?XD]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifבמקרה הייתי בת"א! ../images/Emo12.gif ואז,

שמענו צרחות מטורפות ומלא בנות עם חולצות של ט"ה אז עליתי למעלה כי הבנתי שיש מפגש וחיפשתי אותך בכל מקום XD ולא מצאתי אנשים מהפורום שלנו! אבל היה מפגש מטורף O: למרות שלא נשארתי הרבה זמן.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifחח גם אני לא בדיוק הייתי XD

פשוט עליתי לבדוק מה קורה שם וזה. למפגש הבא אני בטוח באה ולא משנה מה O:

crazysapir

New member
חחחחחח

במפגש הקודם.. אז בערב נכנסתי לבלוג אחת של ילדה[שהיא לא מעריצה של ט"ה אבל היא סתם עלתה לגג באותו יום .] והיא כתבהה בערך ככה בבלוג שלה: היום עליתי לגג עזריאלי ונחשו מה ראיתי? מלא בילים קטנים צועקים[XDDDDDDDD משו כזה]

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifחחח זה היה טוב XD

גרמת לי לצחוק קצת :)) אני גם ככה בבאסה >< אבל מזה משנה D: היום- אז מישהו קטנצ'יק כזה הרים פוסטר גדול של ט"ה וכולם צרחו כזה והתחרפנו וחברה שלי הייתה בהלם: "אתם אשכרה סוגדים להם?!" זה היה משעשע .

crazysapir

New member
XDDDD תחלאס זה מצחיק אני רק מקווה

שלט"ה אין מעריצות שיבכו0__________________0 אני ירביץ להם

למעלה