כנסו..

../images/Emo206.gifכנסו..

כולן נא לשרשר לפה פרטים חשובים כגון: איסיקיו, מסנגר, אימייל, תאריך יום הולדת, עיר, כיתה, גיל.... ולהוסיף כל אחת לאיסיקיו/ למסנגר.. * רעיונות למתנה לרן / תקציבים/ איך אפשר להביא לו את המתנה/ ועוד.. הכל לכאן

אני אתחילל..

שם: מאי שטיינפלד כינוי: מאייקי איסיקיו: 246573140 מסנגר: [email protected] אימייל: [email protected] תאריך יום הולדת: 24.4.1993 גיל: 14 וחצי.. כיתה: ט' עיר: נהריה *רעיון למתנה: משהו עם הקדשה: עט / מצית (XD)/ כרית או דובי ענק/ שרשרת.. תקציבים: לא יודעת לא הכי משנה לי, אבל לא יותר מדי גבוה כי אני לא בטוחה שאני יוכל.. איך להביא את המתנה: אין לי שמץ אני אפילו לא יודעת איך לפגוש אותו...

עונה...

שם: ענבר כינוי: ענברוש1255 איסי: 453221879 מסן: מישהו פרץ לי ושינה ת'סיסמא אז אני לא יכולה להיכנס...
אימיל:אין תאריך יום הולדת: 12.3.95 גיל: במרץ 13.. אני סופרת את זה כ-12 וחצי עכשיו.. כיתה: ז' עיר: חיפה

עונה

שם: מיי לין אזולאי כינוי: אוהבת את רנוש שלי איי סי קיו: 291827541 מסנג'ר: [email protected] אי מייל: [email protected] יום הולדת: 9.5.95 גיל: 12 וחצי כיתה: ז'4 מקיף גוונים עיר: קציר ופרדס חנה (הורים גרושים) רעיון למתנה: אהה.... מה שבא לכם כי הוא יאהב כל דבר הוא מאמי!!! תקציב: לא יותר מדי... איך להביא את המתנה: מי שהולכת להופעה שלו יכולה להביא לו את זה.... או ששולחים לסוכנות ולכתוב שיביאו לו את זה ביומולדת שלו...

hili2006

New member
עונה

אייסי- 325808424 מייל ומסנג'ר- [email protected] יומולדת- 25.10.91 עיר- רמת גן כיתה- יא גיל- 16 רעיום למתנה.. אפשר לעשות לו כרית עם תמונה שלו ולכתוב לו משו עליה.. משו שישתמש בזה כל הזמן ושיראו את זה...

hili2006

New member
טוב.. זה באמת אחלה רעיון..

אז מנעשה לו?.. צריך שזה יהיה משו בולט ושישתמש בזה... אגב.. סליחה על הבורות.. בן כמה הוא?..) ועוד דרך אגב.. הבוקר חלמתי על רן שאני פוגשת אותו (ואין לי מצלמה) והיום אני הולכת לאורדע להופעה שלו..(וגם כנראה לא תהיה לי מצלמה) איזה קטעים...

יוב101

New member
נכון..ו..

אין לי כל כך רעיונות אבל זה בהחלט צריך משהו שימושי..
אם אני לא טועה..הוא בן 25
גבר
איזה צחוקים..

למעלה