רועי,
לפי דברייך, אין מנוס מלחשוב שהינך משת"פ או בעל חברת אבטחה (אך צעיר אתה, אז כניראה מעורב משפחתי). אתה כ"כ עיוור שאתה חושב שחברות אבטחה נותנים לעובדיהם ורדים ושושנים, אם הייתה במקומי ושומע את הזוועות שאני שמעתי לא הייתי מדבר כך. מאוד קל לך לדבר מהצד בתור מורעל צבא/אבטחה/ביטחון/משטרה/מחלץ, הקף בעיגול את הנכון. אבל אני הייתי גם כמוך בגילך. בוא אני אסביר לך אחת ולתמיד מה אימ"ל מנסה לעשות. אמי"ל לא מנסה ל"דפוק" את חברות האבטחה, אמי"ל מנסה לעזור לאותם (רוב עם לא כל) המאבטחים ש"נדפקים" מחברות אבטחה. שחברות האבטחה מנצלות, גנבות, עושקות, מתעללות, מאיימות, על מאבטחים אמי"ל מנסה למנוע. אתה יודע מה הבעיה ? רוב המאבטחים שנדפקים קשות אין להם גישה למחשב, יש כאלה שאין להם אפילו את כסף לקנות עכבר. ואלה הם ה"נדפקים" הכי קשה. למה ? כי בד"כ הם המבוגרים 50-60 שעובדים בחברות שמירה ומקבלים במקרה הטוב 16ש"ח לשעה ללא שום זכות נוספת ועוד גונבים להם כסף מול העניים ושהם פונים לפשר הדבר הם מקבלים תשובות כמו:"יש לך בעיה, לא טוב לך תתפטר". אם בכלל יש להם את ה"חוצפה" לגשת שחלילה לא יעיפו אותם מהעבודה. - אני אישית מכיר לפחות 10 איש שפטרו אותם ללא פטורים (שיטת חברות האבטחה). - אני אישית מכיר לפחות 20 איש שעובדים מעל 5 עד 7 שנים במקום עבודה ואם הם יעזבו לא מגיע להם יום אחד פיצויי פיטורים מהסיבה שכל 9 חודשים החברה "פושטת רגל" והבאה במקומה "חברה אחרת". - אני אישית מכיר לפחות 100 שגונבים להם כסף בהמשכורת והחברות אומרים שזה אומרים שזה טעות ומחזירים להם בחודש שלאחר מכן ואם עושים חשבון על הריביות שחברות האבטחה עושות על עיקוב של 500ש"ח לחודש שלם, כפול 500-1000 איש ... אני אישית מכיר 200-250 איש שחושבים שלא מגיע להם שעות נוספות וחלקם עובדים 12-18 שעות ביום. אז אתה אומר שאנחנו מנסים לדפוק את חברות האבטחה ? לא אנחנו לא, אנחנו מנסים להראות לאזרחי מדינת ישראל שבטעות נפלו לחרא הזה מכל סיבה ולהסביר להם שמגיע להם זכויות כמו כל אזרח אחר. joshua