כנס
היום בשעה 18:00

joshh

New member
../images/Emo206.gifכנס ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifהיום בשעה 18:00

נא להפיץ!!!!! מי שלא יודע!!!

joshh

New member
אז מה היה בכנס ????

ראשית, היה משהו כמו 5-6 מאבטחים. כניראה שאמרנו בואו תרימו את הכפפה כניראה הבנתם משהו אחר... אני חושב שיש לזה שני הסברים: 1. למבטחים פשוט לא אכפת שדופקים אותם מספיק כדי לעשות משהו.. 2. מאבטחים מפחדים להגיע לכנס. אני רוצה להאמין שהסיבה השניה היא הסיבה האמיתית אחרת אנחנו במצב גרוע מכפי שחשבתי, אם מאבטחים לא מוכנים לעשות דבר אז מי כן יעשה ? טוב, בנתיים אנו לא מוותרים ויהיו עוד כנסים. אנו מפיקים לקחים וניראה לאן אנו מובילים. למרות זאת, קבלנו שבחים מ"המאבק הסוצייאליסטי", כתבים ואנשים נוספים. רק חבל שאנשים עמלו נורא קשה להעמיד כנס למאבטחים ושומרים ובאו רק 5-6..... למרות זאת, דווקא היה נחמד,

joshh

New member
רועי,

לפי דברייך, אין מנוס מלחשוב שהינך משת"פ או בעל חברת אבטחה (אך צעיר אתה, אז כניראה מעורב משפחתי). אתה כ"כ עיוור שאתה חושב שחברות אבטחה נותנים לעובדיהם ורדים ושושנים, אם הייתה במקומי ושומע את הזוועות שאני שמעתי לא הייתי מדבר כך. מאוד קל לך לדבר מהצד בתור מורעל צבא/אבטחה/ביטחון/משטרה/מחלץ, הקף בעיגול את הנכון. אבל אני הייתי גם כמוך בגילך. בוא אני אסביר לך אחת ולתמיד מה אימ"ל מנסה לעשות. אמי"ל לא מנסה ל"דפוק" את חברות האבטחה, אמי"ל מנסה לעזור לאותם (רוב עם לא כל) המאבטחים ש"נדפקים" מחברות אבטחה. שחברות האבטחה מנצלות, גנבות, עושקות, מתעללות, מאיימות, על מאבטחים אמי"ל מנסה למנוע. אתה יודע מה הבעיה ? רוב המאבטחים שנדפקים קשות אין להם גישה למחשב, יש כאלה שאין להם אפילו את כסף לקנות עכבר. ואלה הם ה"נדפקים" הכי קשה. למה ? כי בד"כ הם המבוגרים 50-60 שעובדים בחברות שמירה ומקבלים במקרה הטוב 16ש"ח לשעה ללא שום זכות נוספת ועוד גונבים להם כסף מול העניים ושהם פונים לפשר הדבר הם מקבלים תשובות כמו:"יש לך בעיה, לא טוב לך תתפטר". אם בכלל יש להם את ה"חוצפה" לגשת שחלילה לא יעיפו אותם מהעבודה. - אני אישית מכיר לפחות 10 איש שפטרו אותם ללא פטורים (שיטת חברות האבטחה). - אני אישית מכיר לפחות 20 איש שעובדים מעל 5 עד 7 שנים במקום עבודה ואם הם יעזבו לא מגיע להם יום אחד פיצויי פיטורים מהסיבה שכל 9 חודשים החברה "פושטת רגל" והבאה במקומה "חברה אחרת". - אני אישית מכיר לפחות 100 שגונבים להם כסף בהמשכורת והחברות אומרים שזה אומרים שזה טעות ומחזירים להם בחודש שלאחר מכן ואם עושים חשבון על הריביות שחברות האבטחה עושות על עיקוב של 500ש"ח לחודש שלם, כפול 500-1000 איש ... אני אישית מכיר 200-250 איש שחושבים שלא מגיע להם שעות נוספות וחלקם עובדים 12-18 שעות ביום. אז אתה אומר שאנחנו מנסים לדפוק את חברות האבטחה ? לא אנחנו לא, אנחנו מנסים להראות לאזרחי מדינת ישראל שבטעות נפלו לחרא הזה מכל סיבה ולהסביר להם שמגיע להם זכויות כמו כל אזרח אחר. joshua

בואנה מה זה המגילה הזאת? ../images/Emo3.gif

לעניינו 1- אין לי קירבה משפחתית ביני ולבן הבוס שלי אלה יחסי אמון אחד בשני וולא "תקיעת סכינים בגב". לגבי מורעליות וכדומה- זה בולשיט- למרות שאני מאוד אוהב את הצבא משטרה וכל מה שקשור. אתה עדין לא מכיר אותי עד כמה אני אוהב את הארץ הזאת. סבא שלי ז"ל לא זכרה לראות את המדינה הוא היה עציר ציון מרגל לטובת ישראל. הערקים תפסו אותו ולכדו אותו. ועינו אותו עד מוות. אני לצערי לא עשיתי צבא- אך התחושה של התרומה הזאת במשטרה זה היה בשבילי כמו צבא. כל אנחנו 3 אחים אחי היה סמ"ר במודיעין- אחותי רב"טית ואבא שלי סא"ל באחת היחידות המובחרות (שברשותך לא ארחיב). וכל המשפחה שלי דודים דודות אנשי מודיעין- בן דוד שלי ראה את המפקד שלו נהרג לו מול העיניים לאחרי החילוץ של נחשון8 וקסמן ז"ל. אז אל תגיד לי איזה בנאדם אני אם אתה לא מכיר אותי אל תשפוט אותי לפני אחרים על דברים שאתה לא יודע. 2-אצלנו בחברה כל היחסים שלנו מתבססים על אמינות ושת"פ בין אחד לשני. תראה לי עוד חברה שנותנת יחס לעובדים. עבדתי בחברה שהיתה מאבטחת את השוברי כניסה של השופרסל במשרדים שלהם בראשל"צ בא"ת ישן האחראי שם התייחס אלינו כמו לנצים סליחה על הביטוי ועל האימרה אבל ככה אנחנו הרגשנו. עשיתי את זה כמה וכמה חגים עד שזה נמאס לי טאמרתי עד פה. התחלתי לעבור קורס 60 במד"א במרכז הארץ קיבלתי טלפון מאחד החבר'ה שלי שהתחשב בי והציע לי לעזור להם באבטחת טיולים קפצתי על המציאה ותאמין לי אני נהנה מכל רגע. לא יודע מה איתך ומה אמי"ל מציעים לעובדים ולשומרים אבל זה נראה מצוץ מהאצבע. תאמין לי יש זכויות ויש זכויות תחשוב על זה- אותו עובד שעובד כמו שציינת 5 עד 7 שנים מתכסח עם הבוס שלו ואז אותו בוס מפטר אותו (ובצדק). ואז הוא כותב פה- יש שני צדדים למטבע. 3-אני הרבה זמן לא פעלתי ביחידה שלי במשטרה אבל עדין אני רואה המון המון פאקים של שומרים בקניונים במרכז הארץ שלא בודקים . ואין פלא עם כל ההתראות שיש יהיה משהו גדול לצערי!!!!!!!!!!.

כמה שטויות אתה יכול לכתוב

אמנם כבר תקופה ארוכה שאינני עובד בחברות אבטחה למיניהן, ובדר"כ אני נכנס לפורום בשביל לעקוב מרחוק אחרי העבודה של האנשים כאן, ואי אפשר להתעלם מהשטויות שאתה כותב מפעם לפעם. אחרי שסיימת להשתלח במאבטחי הרש"ת (לבטח כאשר אינך יכול לעמוד בשמינית מהדרישות שהם נדרשים לעמוד בהם, לבטח בקורסים השונים) - אתה בא וטוען כי לעוסקים באבטחה יש זכויות - אתה מוזמן לחזור "לפעול" במסגרת ה"יחידה שלך" ולתהות על קנקם של העוסקים בתפקיד - אחת הסיבות העיקריות לכך שהמשטרה דורשת מכל בית עסק בגדול מסוים להעמיד בכניסה מאבטחים היא בגלל שהמשטרה כבר ממזמן לא מבצעת את תפקידה... מיותר לציין את מותו של המאטבח בקניון נתניה לפני מספר חודשים שנהרג רק בגלל שהשוטרת לא ביצעה את המוטל עליה (נוהל מעצר חשוד) - אלא העדיפה לשלוח אל "הקרב" מאבטח חסר ניסיון כלשהוא, שבמותו הציל רבים אך לא זכה לכבוד הראוי... להוציא את המאבטחים של אגפי האבטחה הממלכתים, לאף אחד מהמאבטחים אין זכויות - אין קרן פנסיה כנדרש עפ"י חוק, אין תוספת בעבור שעות נוספות כנדרש עפ"י חוק, אין תגמול בשל ימי חופשה, דמי הבראה וכו'. קל מאוד לטעון את שטענת מבלי לבדוק את העובדות בשטח - והן ממש לא כפי שאתה מציג אותן. כשעבדתי תקופה במשרדי ההנהלה הראשית של אחד הבנקים הגדולים בישראל, לא שולמו לנו כל התנאים עפ"י החוק - רק לאחר שהצלחתי לארגן את כל המאבטחים, ושלחנו מכתב להנהלת החברה שאם דרישותנו (המגיעות לנו עפ"י חוק) לא ייתקבלו החל מהמשכורת הקרובה - אנו נשבית את העבודה... מיותר לציין שאת המגיע לנו קיבלנו בתוך ימים אחדים...

joshh

New member
לחיזוק דברייך.

לפי תחקירים, לרוב מי שהצליח כן לסכל מחבלים (הכוונה לירות ולפגוע לגלות ולחסל). היו מאבטחים ולא שוטרים. מעבר לכך במאבטחים היום יותר ממוקצעים בירי משוטרים. אבל אני לא הולך להתוכח. joshua

joshh

New member
אתה לא קורא ולא יורד לסף דעתי.

אני לא אמרתי "5 עד 7 שנים מתכסח עם הבוס שלו ואז אותו בוס מפטר אותו" אני אמרתי שעובד עובד 5-7 שנים (בלי בעיות עם הבוס) ולא מקבל שקל פיצויים פיטורים כי החברה "פושטת רגל" כל 9 חודשים ובמקומה מגיעה "חברה חדשה" מיותר לציין שאותם בעלים בידיוק, מנהלים את החברה חדשה. והסיבה היחידה שהם עושים זאת כי כך הם מכניסים המון המון כסף כיס. וגם אם (במצב היפוטטי) העובד מתכסח עם הבוס, לא מפטרים אותו מבלי לתת לו פיצויים ! אני לרגע לא מזלזל במה משפחתך או בכך מה עשתם, גם אני יכול לספר סיפורי גבורה - כל אחד בא עם המטען שלו. להגיד שהניסיון של אמי"ל לעזור לעובדים הוא מצוץ מהאצבע, זה להיות עיוור גמור ולחשוב שהכל וורוד בארץ. זה להיות תמים מושלם. אני לא יודע מה יש לך עם המעסיק שלך, ואולי הוא אוהב אותך ולא דופק אותך, אולי הוא כן ואתה לא יודע, אני מכיר בחור שעובד 14 שנה בחברת אבטחה הוא מרוויח בקושי 16 ש"ח לשעה וגם הוא חושב שהם חברים שלו. עם אמונה אי אפשר להתווכח. אם אתה חושב שטוב לך עם המעסיק שלך זבש"ך, אבל רובינו אם לא כלונו חוו דברים אחרים. joshua

../images/Emo22.gif " לידע כללי ../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif " ../images/Emo22.gif

" רוב העובדים הותיקים של חברות האבטחה הם מבוגרים שעבדו בכל מיני חברות היי-טק או חברות שהיו עם דרישות של " תעודת בגרות ! , או תואר אקדמי ! " , ואחרי שפיטרו אותם סתם ככה בגלל שהם ניראו כבר " זקנים מידיי ! ( עלק זקנים ! ) בשביל לעבוד . אז הם הלכו להיות " מאבטחים בגלל שלא הייתה להם ברירה ! " והם היו חייבים לפרנס משפחות עם ילדים , יש גם כאלה מבוגרים ( לצערנו הרב מאוד ! ) שהם בלי תעודת בגרות או תואר אוניברסיטאי שנאלצים לעבוד בתור מאבטחים רק כדיי להביא פרנסה הביתה ! , וברגע ש-מפטרים אותם זה כאילו זרקו אותם ל-כלבים !
, לכן אם לא ישתנו הנהלים של חברות האטבחה והיחס המגעיל שלהם אל העובדים ! . אז חבל להם על הזמן
! .................................. כי כבר עכשיו יש כמה חברות שעומדות למשפט . וכניראה שהם יאלצו לשלם המון כסף !!! על גניבות , ועל כל מיני תנאים .

dobhy46

New member
רועי היקר

אתה כזה נאיבי ואתה חושב שכול חברות האבטחה זה אותו הדבר? לא חביבי אתה טועה אדון רועי ! חס וחלילה שלא תחשוב שיש לי משהוא אישי נגדך. אבל רוב חברות האבטחה , רובם גונבים כסף מהעובדים בהן לא ראיתי בחיי שיתוף פעולה בין מעסיק לעובד וזה דבר גרוע מאד מאד. מה זה שעובד חייב להגיע לעבודה ב-2 אוטובוסים וחוזר הבייתה גם ב- 2 אוטובוסים ומקבל רק הלוך? זה מקובל עליך? או שאם עובד מבצע מעקב שעות אישי ועושה חשבון ש-375 שעות לפי שכר מינימום יגיע רק ל-4000 שח אחרי 3 שנות ותק ?תעשה רגע חושבים ותראה שאתה לא בקיא במה שקורה בשוק.

dobhy46

New member
כן ועוד דוגמה

פה בחיפה נפוצה שיטה חדשה לעושק שחברות האבטחה או השמירה מרוויחה הרבה מאד כסף על גבם של השומרים . באחד מימיי השבוע אני פוגש אדם שעובד באותה החברה שאני נלחם בה , האדם הזה מאבטח מתקן של מפעל כימי גדול לבד בלילה, על בסיס של 11 שח לשעת עבודה . הוא שמח שקיבל לוקש של 4.000 ש"ח נקי על 357 שעות ללא נסיעות ללא שעות נוספות . פשוט אמרו לו שהוא עובד גלובלי. גנבים בני גנבים איך אפשר לעבוד כך על אנשים איך???

../images/Emo5.gif " זה ממש עבדות ../images/Emo70.gif " ../images/Emo5.gif

המעסיק הזה הוא אשכרה ! " זבל !!! " , איך הוא לא מתבייש לנצל ככה אנשים ? ........... ו-אם חס וחלילה ! יכול לקרות משהו אז העובד יכול למות ואין לו ביטוח בכלל !!!! .

dobhy46

New member
בטח מצדיק אותך

וזה מה שקורה עם מנהלים של חברה שפשטה רגל ובעלי חברה טובה קנה את הזכויות של החברה המתפרקת. כך הורסים חברה טובה

מדינה סתומה ../images/Emo67.gif איפה החוקים ../images/Emo35.gif

אנחנו באמת " מדינת עולם שלישי ! " ולא מדינה מערבית ! . כל אחד רק דואג לתחת שלו !!! ולהרויח על חשבון אחרים כמה שיותר כסף !!! .

אני מעדיף להיות תלמיד ישיבה../images/Emo197.gif

..............ולפחות אני יגדל משפחה נורמלית ! ויקבל כסף מ-המדינה ! ולא ש-ינצלו אותי כמו שמנצלים כאן את האנשים ! .

TheSverd

New member
רועי אתה חיי בסרט

עלייך נאמר שהעולם עומד על רגלי הטיפשים

ג'וש מתחק את ההודעה ואת השרשור

מיציתי את עצמי פה בפורום אני לא אמשיך לכתוב בו יותר שיהיה לכם חיים יפים

למעלה