לא לשכוח

../images/Emo206.gif לא לשכוח

רק רציתי להזכיר לכם שבעוד שעתיים יש "חוק-וסדר" עונה 15, בערוץ הראשון.

chaiel

New member
שימו לב:

אם מישהו צריך עזרה נפשית (ואני לא יאשים אותו) אחרי הצפיה בפרק האחרון שיתקשר לערן. אני ממש מופתע שהצלחתי לראות את כל הפרק בלי להקיא. אם רק אתמול חשבתי שלזרוק רימון לתוך מגרש כדורסל ולפצוע אנשים זה דבר לא מובן ולא אנושי אני מבין שזה רק משחק קטן לגבי פשעים שאנשים עושים. מה שכן, הצפיה בחוק וסדר גורמת לי יותר ויותר לרצות לשרת בשח"ם במסגרת הצבא. סיכום הפרק: פרק דוחה והאמת היא שלא מעניין.

בקשה לכולם

עם אני לא אספיק לפרסם את הסיכום של הפרק היום הוא יפורסם מחר, סליחה על העיכוב. אני מקווה שתבינו אותי, פשוט לא היה לי מספיק זמן, אני מצטער. אני עובד כמו מטורף, אבל אני עדיין רוצה לנהל את הפורום. סליחה על הבעיות.

chaiel

New member
ואצלנו בישראל:

תקראו כאן . מצטער, לא קראתי את הכתבה אבל הכותרת בעמוד הראשי של YNET היתה מתאימה.

סיכום קצר

זה סיכום פרק מקוצר, ועם הוא יהיה מעניין מספיק ותהיה דרישה אני ארחיב אותו. תבעו אישה לדין על כך שעמדה בראש כת, שעודדה ילדים וילדות מגיל 3-80 לקיים יחסי-מין עם אנשים אחרים בתוך הקהילה, באיזה גיל שירצו, מתי שירצו. בהתחלה לא מצליחים, בסוף כן.

chaiel

New member
תגובה:

א. אישית אני לא מעוניין בסיקור נרחב יותר (הסיכומים שלך מעולים אבל אני לא מעוניין לקרוא סיכומים על הפרק הזה ספציפית, מקווה שאתה מבין למה) ב. התביעה לא היתה בסוף על רצח (או משהו כזה) של דיויד (האח של רונלד)?!

chaiel

New member
ומה בקשר:

להערה שבסוף תבעו אותה בכלל על רצח, כי אני זוכר שאמרו שינסו לתבוע אותה על הרצח כי הכדורים שלה (ממרשם שלה) היו אלה שגרמו למוות.

chaiel

New member
וד"א:

זה לא היה עידוד, זה היה יותר חיוב. וזה לא איזה גיל שירצו אלא סימום ופיתוי למין ואפילו בגיל 6! (אמאל'ה!) ולא רק עם אחרים בקהילה אלא אפילו עם אח/אחות, יחסי גילוי עריות. (ד"א מקגיוור מצטער אם בכוונה לא רשמת וסתם יצאתי טמבל) ובזה מיסתיימת היתייחסותי לפרק הדוחה הזה. ניפגש בפרקים יותר שמחים. (ד"א אהבתי את הניגוד בין שני הפרקים, בפרק שעבר הרבה אנשים הזדהו עם הנאשם ורצו שלא יואשם במוות ואילו פה ההיפך לגמרי!)

למעלה