לכולם

../images/Emo206.gif לכולם

אני רק רציתי להזכיר לכם שבעוד שעתיים יש "חוק וסדר-מדור מיוחד"(עונה 6), וחשוב לי לומר שסיכום הפרק הראשון של העונה, יכתב מחר. בבקשה לא להלחיץ אותי, ולחכות בסבלנות. להזכירכם, זה ישודר משעה 22:45 עד 23:30. ויש לי עוד דבר להגיד, וזה בקשר ל-"חוק-וסדר"-עונה 15 פרק 17-למרות שהייתי צריך לפרסם סיכום של הפרק, לא פרסמתי, כי אני לא חושב שזה היה ראוי לפירסום, לכן לא פרסמתי. ואם מישהו נעלב או רוצה שאני אסביר לו אני אפרסם את תוכן הפרק ההוא בקצרה, שיבקש.

chaiel

New member
פרק מדהים!

פשוט הפתיעו כל התפניות האלה, ובכלל הסוף היה כ"כ דרמטי. אני חייב לציין שלפני שהזכירו את שלמה המלך אני חשבתי על הנושא הזה. רק דבר אחד לא הבנתי, למה מישל טענה שביתה נחטפה אם היא ידעה שהיא מתה בתאונה? ואם היא לא ידעה, למה אחרי שאמרו לה אתזה היא עדיין חטפה את פטי? (וואי שכחתי איך קוראים לילדה) בכל מקרה, פרק ממש יפה.

ליטל מיס סנשיין../images/Emo3.gif

חחח היא היתה חמודה שם זה היה פרק מאוד מבלבל,אני אישית לא היה לי מושג מה לעשות במקרה כזה מסובך מאוד,אבל הסוף היה טוב

chaiel

New member
סוף טוב?

שונא שמפילים פצצה ואז נגמרת התוכנית, שונא! אבל לפחות מה שהיה טוב בפרק הזה זה שלא היה מין בכלל, למרות שהיתה תפנית מהדימה שראו שמי שמשך בשיער הוא לא פדופיל אלא חוקר או משהו כזה.

נכון!!

תודה לאל! בגלל זה אני לא צופה במדור מיוחד הרבה,אם אני רואה זה רק בגלל מריסקה

chaiel

New member
מחכים בקוצר רוח לסיכום ../images/Emo8.gif

לא מלחיץ, סתם מחכה, קח את הזמן שלך... קצת מבולבל לי בראש מה הלך, מקווה שהסיכום שלך יתפור לי כמה בעיות.

למעלה