מכתב גלוי למשפחה של יוני.

דיי3

New member
../images/Emo206.gifמכתב גלוי למשפחה של יוני.

לא יודעת אם אתם קוראים כאן , אולי מישהו שמכיר אותכם קורא וימסור לכם. יוני בתור בן ישיבה לשעבר, אדם שמתיימר לחנך ילדים, אדם שמתגאה לא פעם ולא עשרת אלפים פעם, יותר, מתעסק כל היום ברכילות ובלשון הרע. כמובן שהוא עוטף הכל במילים על גבי מילים, משהו שנשמע יותר כאיזו מכונה במפעל. בזמן הנותר הוא מנשק ומחק כל יצור נקבי שנמצא בסביבתו. לדעתי זו חדירה למרחב האישי של כולן, אף אחת לא מעיזה להעמיד אותו במקומו, למה? כי הוא חוזר על המנטרה "יש לי השפעה גדולה בבית". תראו משפחה יקרה של יוני, כצופה אדוקה בתכנית, אני רואה המון סצינות שאנשים נותנים בו אמון ומספרים לו דברים אישיים. גם אורטל ביניהם. סיפרה לו שהיא לא נמשכת לאורן. יוני לחץ עליה שתאמר לו והיא באמת רצתה. צפיתי בשידור חי. ברגע שאורן אמר לה " כאב לי שכואב לך, אז הבנתי שזה לא רק משיכה מינית, אני אוהב את הבחורה....." או אז ראיתי איך אורטל כאילו מתכווצת ולא הרשתה לעצמה לשבור לו את הלב. מה שנותר לה לעשות זה לומר שבבית היא לא יכולה להסכים לשום מגע. יוני בנכם (שמרתיח את דמי לא פעם), ניסה לספר לאורן את הגרסה האחרת, שהיא נכונה, אך אורן סרב לשמוע ואמר לו "לא רוצה לשמוע דברים רעים על אורטל". מאחר ויוני כנראה לא מסוגל לסבול ולפרגן הנאה של מישהוא אחר, עכשיו אני מגיעה לפואטנה , לפני מספר דקות ישב עם אתי (האשה הכי מדהימה בעולם, בלשון סגי נהור) וריכל וסיפר לשון הרע על אורטל. לבסוף אמר לאתי, יש משהו שאני מתאפק כבר איזה שבוע לספר, לא... זה לא קשור אלי, אבל זה דבר שאני לא מקבל, בלה בלה בלהלבלהבלה. הרשו לי להביע את סלידתי העמוקה מבחור בן 33 שכל היון מסתובב סביב הזנב של עצמו, וכמו מגלומן קטן לא יודע מה עוד לעשות כדי שיוכל להכריז על עצמו כגבר הנחשק גבר "אלפא". עכשיו לפני ראש השנה אני לא רוצה להוסיף ולכתוב מה אני חושבת על בנכם. אתה לא רוצה אל תפרגן, אבל ללכלך אם בחורה על חברתה? ועוד עם מי ? עם הבחורה שלפני כמה ימים אמר עליה שהיא מיצתה, שהיא לא מעניינת, שהיא צריכה לעזוב.... בחורה שהפה שלה זה חיריה, אני במקומכם לו היה לי בן משפחה כזה בטלויזיה הייתי מתביישת. שנה טובה לכם.

poseidon111

Active member
את צודקת.יש משהו בולט מאוד שמשותף

ליוני ואתי.הם צריכים להשפריץ את עצמם והצלחותיהם המדומות לכל מי שמוכן להטות אוזן.כמובן שזה בא בכדי לכפר על כישלונם הצורב בתחום הרומנטי.לא סתם הם התחברו,וכבר נאמר שיש סיבה מדוע הלך הזרזיר אל העורב.רק שמקרה הזה אני לא יודע מי הוא מי.

adiyon2

New member
כל כך נכון

אתמול צפיתי בתוכנית מסיבת רווקים וענת אמרה עליו שהוא חרמן גדול שברגע שהוא שותה כוס יין, הוא מנסה לחרמן את הבנות. כולן מספרות לו הכל והוא משתמש בזה נגדן. עצוב מאוד. איך החדשות מספרות לו דברים, זה משהו שאני לא מבינה.

מצד אחד התרגזתי והתאכזבתי ממה שענת אמרה

מצד שני אני כבר לא מצער שהיא הודחה, אז בסופו של דבר זה טוב ששמעתי ממנה את הדברים האלה

adiyon2

New member
ברמיזות עבות היא סיפרה על הרבה חרא שהיה שם.

כדאי לצפות.

קשקשה9

New member
היי,נכנסתי לקישור וזה האירוח של ענבר

אתם דיברתם על ענת אז............ ?????

קשקשה9

New member
../images/Emo6.gif סורי,בכל מה שקשור לענבר

ניגמרה לי הסבלנות!!! (וזה אחרי שהשתמשתי במחסנים)

goodpink

New member
חחחח מי אמר דברים מרושעים?חחחח ענת אמרה בדיוק

מה שחשבתי שקורה שם ובדיוק מה שקורה על המסך. מישהו חושב כאן שיוני בסדר עם החרמנות שלו לבנות? ומה שהוא עושה ממש לו. אהבתי כל מה שענת אמרה והרמיזות שהיא נתנה על מה שהולך שם טוב מאוד. חוץ מזה שהיא ורודריגו מצחיקים. לגבי ענבר הרצתי את הקטע הזה.

adiyon2

New member
אני לא ממש זוכרת את הכל

אבל אחרי שרייאנו את ענבר, היה פאנל של ענת, רודריגו עוד איזה סטנדפיסט. לענת היו כל מיני הערות על יוני שהוא חרמן, שהאנשים הזויים שם. היא היתה מקסימה.

goodpink

New member
ענת ממש מצחיקה ראו שהיה כימיה עם הדר לוי

שהיתה שם שהיא הודחה וגם הפעם עם רודריגו והסטנדפיסט הנוסף. אהבתי מה ענת אמרה למרות שרואים שעניין גב למרות שהיא לא אומרת קצת כואב...על אף שהיא לא מתייחסת לזה יותר מידי. על הנושא של חן והאוכל היא אמרה בציניות שצריך קצת נימוס מינמלי שהבנות צריכות לחכות לבנים שיסיימו לרכל עליהם ואז כולם ישבו לאכול זה מתבקש... על קרן וגב שענבר אמרה בביטול שזה רק קרן וגב אמרה שענבר מדברת כחברה אז אמרו לה ממתי הן כאלו חברות אמרה שמאז שהיא עזבה כנראה והימרה על חן כמשהיא שתעשה תקדים בריאלטי חדשה שמגיע לגמר שאיתן לוקח לו להתאגן לפעמים יותר מהבנות שרודריגו ירד על כמה זמן הבנות מתארגנות והבלאגן שהיה עם המלקחת לפני ההדחות אז היא אמרה שאיתן לוקח לו הרבה זמן להתארגן הוא מחליף הרבה חולצות לפני השידור על יוני שהוא לכאורה יוסי סיאס אבל הוא מזזמז את הבנות שהוא שותה (היתה עדינה מאחר שהוא עושה זאת לא רק שהוא שותה) והוא חרמן מאוד וצריך לפרוק.... זהו בערך...הסתכל עוד פעם לנסות לקלוט עוד דברים אבל לפחות קלטתי לגבי גב... וזה שטוב מאוד שהיא לא סמכה על יוני

sucaria3

New member
מזדהה לגמרי עם מה שכתבת....

הגרוע מכל הוא ההצטדקות: אדם שמשדר שהוא מבקש רק טוב, ועושה רע, הוא הטיפוס שיש הכי הרבה מה לפחד מקירבתו. מי שמרוויח מהשרות הזה, זה אנשים קרובים לו, שלא הכירו אותו, ועכשיו יש להם היזדמנות לראות את הטיפוס כהווייתו.

למעלה