מספר שאלות חשובות

../images/Emo206.gifמספר שאלות חשובות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגבי מסיבות חגים עם ההורים (האם זה משנה באיזה שעה של היום , בוקר או ערב , או נוכחות ההורים??מה קובע??) מה טווח המחירים??????????????????? ואם אני באה רק לשעת סיפור והגננת עושה את השאר האם המחיר יורד
שאלה שניה - ימי הולדת של שעה וחצי מה טווח המחירים (שעת סיפור + הפעלה במצנח +עוד משהו)???????? ומה לגבי ביטוח
אפשר לשלוח לי תשובות גם במסר

גליתוי

New member
היי קינמון../images/Emo23.gif

לשאלתך זה משנה מאוד אם זה ערב או בוקר התמחור משתנה. אני גובה 450 ש"ח להופעה כזו לא כולל נסיעות ואני נחשבת זולה... אבל! במידה וזה גן שאני עובדת איתו כל השנה, אני מורידה מחיר, ואם זה גן קטן והנסיעה לא ארוכה ואת רואה שעל המחיר זה עלול ליפול מנסיוני כדאי לרדת במחיר, במיוחד כשאת בראשית דרכך וכדאי שיכירו אותך! אני מתארת לעצמי שיש פה אנשים שיחלקו עליי אבל לדעתי אם להתפרנס או להיות לויאלית לשוק שהוא גם ככה מאוד אגרסיבי, אני בוחרת באופציה הזו. חוץ מזה ששתינו לא גרות במרכז הארץ ובפריפריה הרבה יותר קשה. יום הולדת של שעה חצי זה ארוך, כדאי לחשוב על הפעלה דרמתית או יצירתית כך שזה יהיה מספיק נפח, אני חושבת שעל יומהולדת צריך לגבות יותר, קודם כל בשביל הכאב ראש והבלגאן, חוץ מזה שזו באמת עבודה קשה ושעה וחצי זה המון זמן! בכל אופן המון בהצלחה במה שתבחרי לעשות ותודה לך על מילות העידוד הנפלאות

למעלה