נסיעה לתאילנד + תחילת הריון + חיסונים

leeloo2007

New member
../images/Emo206.gifנסיעה לתאילנד + תחילת הריון + חיסונים

שלום רב אנו נוסעים לתאילנד (איים בלבד + בנגקוק) וגיליתי שאני בהריון בשבוע 10. אין לי חיסונים מתאימים עדיין ואין אפשרות לבטל את הנסיעה מה מומלץ לעשות במקרה זה? תודה רבה!

הריון ונסיעה לתאילנד

שלום רב ומזל טוב ! את למעשה שואלת מה מומלץ לעשות, אבל עונה בעצמך - לא ניתן לבטל את הטיסה. במצב כזה את צריכה מאוד להיזהרבכל מה שקשור לאוכל ושתיה. מומלץ מאוד לעשות חיסון נגד טטנוס (הוא בהחלט מומלץ בהריון). בבנגקוק ובאיים אין מלריה, כך שנושא הטיפול המונע לא יעמוד על הפרק. בהצלחה ! דר' יבגני קצמן, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות שירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב רח' דפנה 6, ת"א טלפון: 03-6973498 שלוחה 0

leeloo2007

New member
המון תודה לך על תשובתך הזריזה. האם תוכלי

לומר מאילו מאכלים מומלץ להזהר? אציין שאני לא אוכלת בשר, אבל אוהבת דגים ופירות ים, כמובן במצב מבושל/מוקפץ וכד'. מאז שנודע לי על ההריון איני אוכלת סושי עם דג נא. האם זה בסדר או שישנם עוד דברים שצריך למנוע? תודה רבה!!

המשך

נראה שאת פועלת ע"פ היגיון. יש להקפיד על אוכל מבושל היטב ולא לאכול בדוכנים או מקומות מפוקפקים אחרים . אם מדובר במלונות ברמה טובה בתאילנד, בדר"כ לא אמורה להיות בעיה מיוחדת. בהצלחה והרבה בריאות ואושר ! דר' יבגני קצמן, מומחה למחלות זיהומיות היחידה למחלות זיהומיות שירות רפואי לנוסע (שר"ל) מרכז רפואי תל-אביב, ביה"ח איכילוב רח' דפנה 6, ת"א טלפון: 03-6973498 שלוחה 0

למעלה