עזרה דחופההההההההההההההה

with my love

New member
../images/Emo206.gifעזרה דחופההההההההההההההה

אז ככה: **מנסה להירגע** אני גרה בת"א בבניין קומות ובכל קומה יש מעין מרפסת חצי פתוחה. בקומה שלנו התאסף כל הזבל של הביניין ויש שם, בין השאר, ספה הפוכה על צידה. לפני כמה ימים ראיתי שמתנחל שם חתול ובכל יום שמנו לו אוכל ומים. לפני כשעה החלטתי לשדרג לו את מקום הלינה ועליתי כדי לשים גם שמיכה... עד מהרה נדהמתי לגלות שמדובר בחתולה בהריון מאוד מאוווווד מתקדם (היא ענקיייית). הרעש שעשיתי הבריח אותה למטה.. ואני אחריה. בכניסה לביניין היא התקרבה אליי, נתנה לי ללטף אותה ולא הפסיקה ליילל. אני מפחדת שהיא תמליט בכל רגע, חוששת לגורלה ולגורל הגורים. אני גרה בדירה דיי קטנה עם חתול וכלבה שממש לא ישמחו להכניס אותה הביתה. הצילווווווווווווווווווו! אם מישהו מוכן לקחת אותה, או אם אתם מכירים עמותה שתדאג לה, בבקשה צרו איתי קשר! הדר 054-6943809

with my love

New member
היא בהריון מאוד מתקדם...בבקשה עזרה!

כשליטפתי אותה קודם, שמתי לב שקצה אוזן שמאל שלה איננו. לא ממש הבנתי למה, חשבתי שאולי נדרסה או רבה עם חתול אחר. עכשיו קראתי שבמבצע עיקור חתולי רחוב מסמנים את החתול בהסרת הקצה של האוזן השמאלית. איך יכול להיות שהיא מעוקרת ועדיין בהריון? או, שאני טועה?? היא ממש גדולה, יש לה בליטות בצידי הגוף, נראה ממש כמו הריון. חוץ מזה שהיא התהפכה על הגב והיה ניתן לראות את הפטמות בבירור. ייעצו לי להתקשר למחלקה הוטרינרית בעירייה כדי שיבואו לאסוף ולעקר אותה. מה לעשות????

with my love

New member
טוב, אז טעיתי../images/Emo9.gif

יו, פאדיחות. אפילו אתי אלטמן המקסימה התקשרה והציעה את עזרתה, רק שמה?.. ירדתי כרגע לחפש את החתולה, עברתי לבניין הסמוך ושאלתי מישהו שמקרה היה שם אם ראה אותה. הוא כמובן, תיאר לי אותה במדיוק ואפילו אמר שקוראים לה מיצי... מסתבר שהיא אכן מעוקרת וסתם שמנה (הוא מפטם אותה באוכל...) ושכל הבהלה שלי היתה לשווא.

למעלה