עלי מלווח רעיונות למילוי

didimiri

New member
../images/Emo206.gif עלי מלווח רעיונות למילוי

אורחים במפתיע, רעיונות למילוי עלי מלווח, תודה תודה

כמה רעיונות

יוכי בד"כ צריכה להיות אלופה בזה- אולי היא תעלה בקרוב, אבל ככה סתם- אז פיצות אישיות, ואם אז אין גבינה אז אילתורים- רוטב עגבניות, פטריו, זייתים\ תירס, טונה וכו' אולי גם בבלוג של מאיוש ראיתי משהו דומה- לא בטוחה- שווה לבדוק

מאיוש י

New member
בוקר טוב לכולם לגבי מלאווח

קודם כל אין לי בלוג זה רק אלבום תמונות. דבר שני למלאווח אפשר להתייחס בדיוק כמו לבצק עלים ולמלא בשוקולד , גבינות פטריות כל מה שעולה על הדעת והנה תמונה של מלאווח ממולא גבינות ומגולגל כמו רוגלאך.

שחמטית

New member
תטבלי אותם הרבה בביצה ותאפי- מעדן

עדיין לא ניסיתי אבל קיבלתי את זה מימישהי, ממש טעים היה- טעם של בורקס/ לא בורקס.

תכנסי דחוף!!!

טוב יש לי 2 מתכונים מוצלחים: 1-חוצים את המלווח לרבעים אחרי הפשרה קלה מהדקים את החלקים הישרים של כל רבע עם האצבעות (כדי שלא יפתח) פותחים ביד או עם סכין את החלק המעוגל וממלאים בתערובת של גבינה צהובה מגורדת רסק עגבניות אורגנו (רוטב פיצה) אחרי שממלאים אז סוגרים גם את החלק העגול ומטגנים במחבת כמעט ללא שמן משני הצדדים. 2-שמים מלווח במחבת מטגנים קלות והופכים מטגנים צד שני טוב והופכים שוב עכשיו לוקחים ביצה אחת ושופכים למרכז המלווח וסוגרים אותו לחצי מטגנים משתי הצדדים עד להשלמת הטיגון ובתאבון (אפשר לשים שתי ביצים אבל תצתרחי לשפוח מהחלבון כדי שלא ינזל לצדדים).

עיריתד

New member
רעיונות נוספים למלוואח ...אולי מאוחר מידי

ראיתי את הרעיון ב"על השולחן" :חותכים עלה מופשר למשולשים כמו בקרואסונים שטנים (כמו פיצות) ושמים בבסיס הרחב של כל משולש : גבינת עיזים עדינה (פרוםעז) עם עגבניה מיובשת או בזליקום לחילופין קצת רוטב פסטו ו/או חתיכת גבינה צהובה טובה מגלגלים כמו קרואסון מורחים ביצה ואופים. מצויין ליד סלט ירוק

רותי410

New member
בבלוג של ניקי יש כמה רעיונות

יש מילוי פיצה - רוטב עגבניות, גבינה, זיתים גבינה מלוחה מעורבת עם צהובה, נדמה לי שיש לה גם מילוי טונה נקניקיות. שווה להיכנס ולבדוק

חנהפ

Active member
אני לא ממלאה

אלא מפשירה את העלים, מרדדת עליהם שומשום או זרעוני פשתן, חותכת לרצועות ואופה עד לקבלת צבע זהוב יוצא טעים, מצוין לנשנוש או לטבול במטבלים

ניקי ב

New member
../images/Emo41.gifחטיפי מלאווח - להיט - מעולה ../images/Emo41.gif

מאוד מומלץ ניקי.

מלאווח ממלוא

אני לוקחת מלאווח שלם שמה עליו פירה או פטריות בבצל או כל מילוי אחר, שמה עליו עוד מלאווח אחד וכשעדיין קצת קפוא מסמנת משולשים כמו פיצה ואז מורחת ביצה ושמשום ואופה, מגישה לשולחן בשלמותן, יוצא אפילו אלגנטי וטעים יותר מבורקס.

למעלה